Meklē blogā

Mixa dehidrētas ādas glābējs

Sveicieni šajā rudenīgajā dienā!

Ārā paliek daudz vēsāks, jūtami tuvojās rudens, bet sejas ādas kopšanā joprojām ir svarīgi saglabāt pietiekamu mitrināšanu - pievēršoties arī aizsardzībai no vēja, lietus. Gribu pastāstīt par produktiem, kuri labi iederas gan vasaras, gan rudens ādas kopšanā. Tie ir jaunie produkti no Mixa zīmola.

Mixa produkti pārsteidz ar savu labo cenu, kā arī, kvalitāti kura lieliski sevi apliecina darbos.
Tik cik esmu mēģinājusi Mixa produktus, tieši micelāros ūdeņus pilnīgi visi lieliski attīrīja sejas ādu un neradīja nekādu diskomfortu tāpēc ar prieku ķēros klāt šo produktu testēšanai.

Mixa Hyalurogel Light 50ml

Intensīvi mitrinošais krēms ir bagātināts ar hiāluronskābi, kas pazīstama pateicoties tās ūdens uzglabāšanas spējai.
Hialuronskābe var piesaistīt ūdeni, kas 1000 reizes pārsniedz tās molekulas svaru.

Tā saglabājas audos, uzlabojot to mitrināšanu.

Unikālā želejas konsistence ļauj krēmam ātri iesūkties ādā, mitrinot to ilgāku laiku.

Manās sajūtās
Ļoti vieglas tekstūras, burvīgi smaržojošs želejkrēms no Mixa, sevī satur divas svarīgākās vielas, kas manai ādai sniedz papildus mitrināšanu un tūlītēji uzlabo pat izteikti izslāpušu ādu - pietiekami veldzējot.
Glicerīns un hiāluronskābe ir fantastiski ieroči pret ādas sausumu, šajā produktā tie ir pietiekamā daudzumā lai pilnībā mitrinātu manu ādu.
Uzskatu, kaut arī šis produkts ir domāts jutīgas, normālas un dehidrētas ādas mitrināšanai to var lietot arī taukainas, kombinētas un pat sausas ādas īpašnieki, kuriem ir nepieciešama papildus mitrināšana.
Šo produktu lietoju gan kā dienas, gan kā nakts krēmu, rezultāts ir vienlīdz labs abos šajos variantos.

Smarža kompozīcija sevī nes jasmīnu, balto ziedu maigo, liego aromātu, kas veldzē sajūtas gluži kā pats produkts. Ļoti iesaku izmēģināt ja ir nepieciešams mitrinošs krēms, no kura neprasiet anti age iedarbību, bet kurš spēj mazināt dehidrētās ādas radītās krunciņas.

Mixa CiCa krēms, tas ir SoS krēms visai ģimenei 50ml

Produkts kurš novērš ādas sausumu, zvīņošanos, dziedē mikro plaisiņas un palīdz ideāli mitrināt, aizsargāt sausu, jutīgu sejas un ķermeņa ādu. Produkts bez pievienotām smaržvielām, parabēniem.
Manās sajūtās
Produkta konsistence ir ļoti bieza, barojoša, bet uzklājot uz ādas tas ļoti ātri iesūcās, radot mitrinošu un barojošu aizsargslāni. Visbiežāk šo produktu lietoju tieši pēc Jūrmalas apmeklējuma, kad āda bija viegli jutīga un tā izjuta vajadzību pēc papildus barošanas, kā arī mitrināšanas. Mīlu kombinēt ar mitrinošo krēmu uz nakti. Sastāva esošais pantenols un glicerīns paveic savu funkciju godam!
Lietojot uz sausākiem ādas pleķīšiem, jutu kā viņš atjauno ādas dabisko aizsargslāni un normalizē ādas atjaunošanos.
Uzskatu ka šis produkts patiks gan sausas ādas īpašniecēm, gan visiem citiem, kuriem ir nepieciešama papildus nomierinoša, dziedinoša un atjaunojoša kopšana.

(attēlā augšējāis ir želejkrēms, bet apakšējais Sos krēms)

Uzskatu, ka šie Mixa produkti paveic savu darbiņu godam! Dehidrētas ādas īpašniecēm ieteiktu pamēģināt īpaši mitrinošo želejkrēmu.

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma