Meklē blogā

Alessandro international roku un pēdu kopšana vasarā

Sveicieni vasarā!

Roku kopšanas rituāls, tas ir mirklis atelpas un laiks, kuru veltīt tikai sev, tieši tāpēc  izvēlos tos produktus, kas ne tikai jauki smaržo, bet ir pierādījuši savu kvalitāti laika gaitā.


Skaistu roku noslēpums ir koptā roku ādā,  ar veselīgām kutikulām, kas savukārt ļauj nagam izaugt veselīgam un skaistam. Tieši tāpēc rokas ir ne tikai jāattīra, bet arī jābaro.
"Manikīrs vienā minūtē!": skan ļoti kārdinoši, vai ne? Varbūt mazliet neticami, ja vel neesi saskārusies ar šo foršo produktu.
Iepazinu Alessandro Hand!Spa produktu līniju Magic Manicure Complete  ar kuru palīdzību sakopt roku un kutikulu ādu, kā arī  mīkstināt, noskrubēt ādu līdz pat elkonim, radot mazu mājas Spa sajūtu un sagatavojot rokas manikīra veikšanai.
Šajā skrubī ir tādas vērtīgās eļļas, tādas kā : Vīnogu kauliņu eļļa, aprikožu eļļa un rīcineļļa. Protams arī E vitamīns rūpējās par ādu, kamēr Atlantijas jūras sāls veic maigu, bet jūtamu skrubēšanas funkciju.

 Rezultātā tas ir ne tikai smaržas baudījums, bet arī maiga roku āda.
Vasarīgo smaržu iedvesmoti  citrona, kokosa gardie atromāti atmodina sajūtas un uzlabo garastāvokli.
Iepakojums ļoti klasisks un ērti ņemams līdzi 30ml  iepakojumā, tas būs labs ceļa biedrs kurš palīdzēs uzturēt rokas sakoptas un skaistas.


Uzlūkojot  produktu, pirmais, par ko iedomājies, ka šīs dizains ir ļoti atjautīgs un mazliet amizants, kā arī, ērti nēsājams līdzi somiņā. Vasaras periodā nav vajadzības un vēlmes pēc smagākām roku krēmu struktūrām, bet gribās ko vieglu, kas saglabā savas kopjošās īpašības.
Limitētās sērijas FRESH UP YOUR HANDS atsvaidzinošie gēli  gluži kā vasaras smūtiji priecē ne tikai ar  svaigiem, gardiem aromātiem, bet ar foršu, atsvaidzinošu struktūru. Katrā no iepakojumiem ir 50ml, kas ir optimāls tilpums. Gela  struktūra ir ļoti viegli uzsūcās, tomēr rada pietiekamu veldzējumu. Veltot mirkli viegli iemasējot izslāpušā roku ādā un apveltī tavas rokas ar burvīgu aromātu,  bet tavu ādu padarot  maigu un zīdainu.
Šīs  roku gēls ir manā vasaras somiņa, radot apkārtējo izbrīnu par interesanto iepakojumu un vēlmi  izmēģināt šo gēla struktūras roku krēmu.


 Lai kā arī gribētos iekrist  zemeņu un banāna vai laima un avokado  roku gēlu baudījumā  ir jāatceras, ka  pašu produktu nav nepieciešams  uzklāt daudz, tā tu izvairīsies no lipīgās sajūtas. Produkti ir ļoti ekonomiski, uzskatu, ka tie pietiks visai vasarai.


Pēdu krēmi ir  viens no produktiem kurus izvēlos lietot, kad ir vajadzība pēc papildus kopšanas. Īpaši pievēršot vērību tā konsistencei. Pēdu krēmus lietoju vidēji reizi nedēļā. 
Pēdējā laikā, pēc saules  un smilšu vannām Jūrmalā manām pēdām ir aktuāla papildus kopšana. Vasaras periodā mani uzrunā svaigāki pēdu krēmi, kuri nav tik tipiski smagi, ka jāuzklāj tikai uz nakti. Otrā problēma ar kuru saskaros lietojot pēdu krēmus ir pārmērīgi slīdošās pēdas - tas traucē, ja nēsā zandeles ( jums arī ir līdzīga problēma ? ).  Alessandro international Pedix Feet 30ml  pēdu krēms ir vidēji barojošs ar svaigu piparmētru aromātu, mazliet atvēsinošs. Sastāvā esošais šī sviests ļāva pēdiņām kļūt maigām, pabarotām, bet tējas koka eļļa un alantoīns palīdz uztaurēt pēdas veselībā mazinot iekaisīgumu, atjaunojot ādas dabiskās aizsargspējas.
Krēms nav lipīgs un nerada pārmērīgo pēdu slīdēšanu, tāpēc piemērots arī vasaras periodam. Uzsūcās diezgan ātri, saglabājot mazliet atvēsinošu pēdiņu efektu.

Kopumā uzskatu, ka šie produkti ir ļoti kvalitatīvi, tāpēc iesaku izmēģināt!

Iespējams iegādāties: U/V Stockmann un veikalā Rīgā, Avotu ielā 8

Magic Manicure Complete skrubis  7,50

FRESH UP YOUR HANDS  roku gēli 8,90

Pedix Feet  pēdu krēms 5,90

http://www.alessandro.lv

Lai saulaina diena!
Ilze


*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma