Meklē blogā

Oriflame Optimals sejas ādas kopšanas produkti

Sveicieni šodienā!

Vienmēr esmu gatava izmēģināt produktus kosmētikas noņemšanai, jo man patīk attīrīt sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas ar dažādiem līdzekļiem. Nevarētu teikt, ka es vēlos pieturēties pie viena līdzekļa, bet gan kombinēju, jo tā ir interesanti iepazīt jaunus produktus.

Oriflame Optimals Age Revive pieniņš dekoratīvās kosmētikas noņemšanai ar pretnovecošans iedarbību mani uzrunāja dēļ šī anti age faktora, tiešām vēlējos saprast, kā tas izpaudīsies kosmētikas noņemšanas produktā.
Aktīvie komponenti šajā produktā - tādi kā smiltsērkšķis, bērzs, kazenes, avenes un sarkanais āboliņš ir pamatu pamats šīs līnijas produktiem.

Manas sajūtas lietojot: Pieniņš klasiskas, vidēji biezas konsistences, smaržo jauki, klasiski un patīkami. Lietoju gan tonāla krēma noņemšanai, gan acu kosmētikas attīrīšanai. Varu teikt, ka produkts ir ļoti labs, attīra labi, acīs nekņudina un āda ap acīm nav savilkta vai sausināta.

Īpaši iemīlējos šajā  Optimals  mitrinošajā acu krēmā! Vienkāršs, klasisks un pilda solījumu par mitrināšanu, mazliet barojošs efekts, tomēr savā tekstūrā samērā viegls un patīkams. Šo produktu lietoju  zem acu rajonā kad uzklāju acu makeup, kamēr  ēnoju acu plakstiņus viņš uzsūcās un droši varu likt konsīleri arī šajā  rajonā zinot, ka mitrināšana būs pietiekama. Uzskatu, ka uz šo acu krēmu liktās cerības attaisnojās ar uzviju.


Optimals Hydra atsvaidzinoša želeja sejas mazgāšanai visiem ādas tipiem  

Ziepes nesaturoša attīrošā želeja, kas noņem liekās taukvielas, netīrumus un dekoratīvo kosmētiku, kā arī attīra poras. Satur Zviedrijas dabīgo sastāvdaļu kombināciju ar zemeņu ekstraktu, kas padara ādas toni gaišāku, un diždadža ekstraktu, kas attīra. Mikropērlītes satur barojošo mandeļu eļļu, kas palīdz izlīdzināt ādu, padarot to maigu, tīru un starojošu.

Fantastiski svaigs sejas attīrīšanas līdzeklis! Ļoti patīkamas, gaisīgas putas, viegla sejas ādas attīrīšana, kura nesausina ādu. Tiešām pilda savu solījumu. Lietoju kopā ar foreo sejas attīrīšanas instrumentu un man ļoti patīk - āda tiek ideāli attīrīta.


Optimals Hydra Matte līdzsvarojošs dienas fluīds taukainai ādai
Viegls, matējošs fluīds taukainai ādai, kas mitrina ādu, samazina tās taukainību un padara poras mazāk pamanāmas. Sastāvā Zviedrijas dabīgo sastāvdaļu kombinācija ar baltā vītola mizas un baltās nātres ekstraktu, kā arī B5 vitamīns, kas samazina taukainību, un pret piesārņojumu aizsargājoša aktīvā sastāvdaļa.

Ļoti interesants produkts, gluži kā serums tas uzsūcās zibenīgi. Sajūtu kā ādas taukainība tiek novērsta un lieliski darbojās, kā grima bāze. Ādas taukainība ir novērsta uz samērā ilgu laiku, aptuveni sešas stundas! Uzskatu, ka šis produkts ir izmēģināšanas vērts un lieliski derēs ļoti taukainas ādas īpašniecēm- iesaku.

Kopumā vērtēju šo produktus kā labus, īpaši iesaku izmēģināt matējošo fluīdu un acu krēmu, kuri sevi parādīja ļoti labi!

Vairāk informācijas par Optimals sēriju meklē Oriflame mājas lapā  vai pie konsultantiem.

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts 



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma