Meklē blogā

Bioderma Photoderm produkti skaistam iedegumam

Sveicieni šajā vasarā!

Vasaras siltais laiks mazliet mazinājis savu intensitāti, bet ir produkti, kurus lietoju arī tad, ja ārā nav tik silts laiks un viens no tiem ir SPF līdzeklis.
Ir jauni favorīti un ir ilggadējie favorīti, pie kuriem piesaitu Biodermas zīmolu, kā kopjošās kosmētikas zīmolu, kura produktus labprāt lietoju savā ikdienas rutīnā.


Man kā gaišas ādas īpašniecei  apdegumi saulē nav nekas jauns, patiesībā laika periods, ko varu izturēt bez aizsargkrēmiem spēcīgā saulē nav lielāks par divdesmit minūtēm. Kādreiz, katru gadu mana saules vannu baudīšana izvērtās apdegušā un sāpīga ādā, kas neradīja vēlmi pēc saules un Jūrmalas apmeklējuma.


Atzīšos, ka tieši draudzenes ieteikums bija tas, kas man lika pievērsties Photoderm BRONZ  200 ml eļļai, kuru lietoju jau katru gadu, vairāku gadu garumā. Principā variēju no SPF 50 līdz SPF 30 jūtos ļoti labi, komfortabli un ērti, jo neesmu apdegusi.
• Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm BRONZ netveramais sprejs nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu (saules apdegumu, saules alerģiju u.c.).
• Nozīmīgais sasniegums šūnu bojājuma riska novēršanā, ekskluzīvais patentētais Cellular BIOprotection® komplekss* nodrošina optimālu ādas šūnu aizsardzību.
• Ekskluzīvais iedegumu veicinošais komplekss bioloģiski stimulē, pastiprina un paildzina dabisko iedegumu. Šis komplekss ir saistīts ar E vitamīnu, kas nodrošina pilnīgu šūnu aizsardzību, pateicoties antioksidējošām, fotoaizsargājošām un pretiekaisuma īpašībām.
Tieši šī Bronz sērija stimulē skaistu iedegumu, jo kopš lietoju šo produktu es beidzot iedegu ar skaistu brūnu iedegumu, cik vien man tas ir iespējams, ņemot vērā manu gaišo ādu. Protams, ka es apzinos, ka nekad nevarēšu iedegt līdz tādai iedeguma pakāpei, kā daudzi, kuriem ir šāda ģenētiskā iespēja. Tomēr es nejūtos slikti, ja iegūstu pavisam vieglu līdz vidēju iedegumu arī esot Latvijas saulē.


Ko es esmu pamanījusi lietojot šo produktu?

Ada nav tik dehidrēta pēc saules vannu baudīšanas

Uzturoties stiprā saulē produkts ir jāatjauno vidēji pēc trim stundām

Diezgan noturīgs līdzeklis arī ja izvēlos peldēties 

Lieliski tiek galā ar silto zemju saules intensitāti un nav pievīlis

Neaizsprostoja poras, kā arī, jutu vieglu sajūtu uz ādas, nebija diskomforta un smaguma sajūta

Iesaku pilnīgi visiem, jo produkts ir ideāls, tas palīdz  man iedegt un neapdegt, kā arī, rūpējās par manu ādu. Jūtu, kā iedegums saglabājās daudz ilgāk, kad lietoju šo produktu! Ideāls! Nevajag baidīties arī tumšākas ādas īpašniecēm, jo šo līdzekli ieteicu arī drudzenēm kurām dabiskais ādas tonis ir tumšāks. Sākumā attieksme bija skeptiska, bet izmēģinot atzina, ka šis produkts palīdz radīt noturīgu iedegumu un saudzē ādu, to nesausinot.


Jaunais favorīts ir Photoderm MAX ultrafluīds 40ml , kurš radīts sejas ādai, ar ļoti vieglu un patīkamu, vieglu tekstūru sniedz SPF50 aizsardzību, lietojams gan zem grima, gan virs dienas krēma.
Šis fluīds ir paredzēts visiem ādas tipiem un tam es varu piekrist, jo viņš klājās ļoti plānā kārtiņā, radot vieglu sajūtu.
• Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm MAX ultrafluīds nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu (saules apdegumu, saules alerģiju u.c.).• Nozīmīgs sasniegums šūnu bojājumu risku novēršanā, tā ekskluzīvais patentētais Cellular BIOprotection® komplekss nodrošina ādas šūnām iekšēju bioloģisku aizsardzību.
Ko esmu pamanījusi lietojot šo produktu?

Viegla tekstūra, uzklājot tas kļūst pilnībā bezkrāsains

Nerada taukainu kārtiņu, patīkams arī man, kā taukainas ādas īpašniecei

Nesatur smaržvielas, nekairina ādu

Neaizsprosto poras un ir ūensnoturīgs


Šīs ir viens no tiem produktiem, kuru var lietot visa gada garumā, jo SPF50 ir maksimāla aizsardzība, bet ar šo līdzekli tā ir izteikti komfortabla lietošana. Diezgan labi sadarbojās ar tonālajiem krēmiem, tāpēc ideāls arī periodā, kad izvēlos lietot augļskābes pīlingus un a- vitamīna produktus. Tieši šajos momentos ir akūta nepieciešamība pec laba SPF , lai neradītu ādas bojājumus.
Periodā kad sauļojos šo produktu lietoju sejas ādai, lai nerastos pigmentācijas plankumi un esmu ļoti apmierināta ar nodrošināto aizsardzību.

Sastāvs:
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, CYCLOPENTASILOXANE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL,
BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BIS- ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, STEARALKONIUM HECTORITE, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN. 


Kopumā  iesaku izmēģināt Biodermas saules līdzekļus, jo tie tiešām pilda dotos solījumus pat ļoti gaišas ādas īpašniecēm!

Lai skaists iedegums

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma