Meklē blogā

The Ordinary colours Coverage Foundation VIDEO Tests

Sveicieni šodienā!

Protams, ka arī es izvēlējos notestēt šos  tonālos krēmus, tāpēc pasūtīju un sāku gaidīt, dēļ anomālā pasūtījumu apjoma mana gaidīšana izvērtās mēneša garumā! Tas ir kas neiedomājams! Tomēr tā gadās, kad pazīstami youtuber`i  izreklamē šo tonālo līdzekli, kā pašu skaistāko must-have produktu.  Ņemot vērā, ka es tik naska uz tonālo krēmu testiem, tad izvēlējos iegādāties divos toņos.
Viens no tiem ir ar sudrabainiem mirdzumiem, šis ir viens no pašiem gaišākajiem toņiem. Uzskatu, ka šis būs ideāls ļoti gaišai ādai, padarot to veselīgi dzīvīgu, mirdzošu un skaistu.
Otrs ir vidēji gaišs tonis, bez spīdumiem un citām ekstrām.
The Ordinary Coverage Foundation ir 21 tonis, kur ir īpaši padomāts par gaišas ādas īpašniecēm.  Katrs tonālais krēms ir 30ml kaut arī pēc iepakojuma izliekas mazāks tilpums. Šī ir sedzošā formula, bet cik noprotu ir arī Serum Foundation ar ļoti vieglu sedzamības pakāpi.
Tonālais krēms ir ar dabisku finišu, tomēr, nevēlos to saukt par matētu jo tas nenožūst  veidojot klasisku matētu finišu.

Produkta konsistence: Vidēji bieza, bet plūstoša. Uzskatu, ka tas ir vidējas sedzamības tonālais krēms kuru ir iespējams uzslāņot.
Alerģisku reakciju nenovēroju, lietošanas laikā  nejutu diskomfortu vai kādu kairinājumu.
Lietošanas laikā novērtēju ērti lietojamo plastmasas dozatoru-pumpīti kurš ir noslēdzams.

Skaties kā man gāja testējot šos produktus:

Produkta cena 6,90 pasūtot no viņu mājas lapas  bezmaksas piegāde no 25 euro ( sirsnīgi iesaku paskatīties arī citus viņu produktus).

Lai skaista diena!
Ilze



2 komentāri

  1. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Netīšām nodzēsu komentāru :( muita nav jāmaksā,sūta no eiropas piegāde no 25ero pa brīvu :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma