Meklē blogā

Nyx Professional Makeup Duo Chromatic Lip Gloss

Sveicieni šodienā!

Daudzi kuriem kosmētika ir tikpat liela kaislība kā man pamanīja, ka Nyx Professional Makeup produktu klāstā parādījies jauns papildinājums, kas satur gan acu ēnu paletes, gan izgaismotājus, lūpu spīdumus. Gribēju padalīties ar savu atsauksmi par Duo chromatic lūpu spīdumu, burvīgos toņos  ar Violeti - zilu-zeltaini-sudrabainu mirdzumu.

Duo Chromatic Lip Gloss lūpu spīdumi ir īpaši forši, jo tos ir iespējams lietot uz jau esošām lūpu krāsām lai iegūtu interesantāku efektu, tā atsvaidzinot grimu. Duo Chromatic Lip Gloss lūpu spīdums nav lipīgs, to ir ērti kombinēt ar citam lūpu krāsām, protams, ka ideāli to lietot ar matēta finiša lūpu krāsām, bet tomēr ar NYX Professional Makeup Simply Red Lip Cream krēmīgu zīmuļveida lūpu krāsu tas izskatās ļoti labi.
Pieejami ļoti daudzos toņos, tomēr šis  ir pats vēsākais no tiem, tāpēc uz manis izskatās ļoti dabiski, tomēr siltāku toņu mīļotājām ir dažādas toņu kombinācijas, pat gaiši zaļā tonī, kas manuprāt ir ļoti īpašs, skaists tonis.
Lūpu spīduma aplikators diezgan klasisks:


Praktiskie novērojumi Nyx Professional Makeup Duo Chromatic Lip Gloss tonis Gypsy Dream: Klājot bez lūpu krāsas noēdās vienmērīgi, spīdumi paliek arī tad kad mirdzošā gloss daļa ir pazudusi no lūpām. Nav lipīgs vai ķepīgs - ļoti patīkama struktūra, viegli nēsāt, nerada diskomfortu. Burvīgi izskatās ar matētajām lūpu krasām, klājot vienmērīgi vai akcentējot lūpas, klājot to centrā.


Uzskatu, ka šis produkts ir īsts ķēriens no jaunās kolekcijas, kurā mani uzrunā arī  izgaismotāju palete vēsajos toņos. Noteikti iesaku aiziet, paskatīties un izmēģināt šos produktus Aspazijas bulvārī 32 Nyx Professional Makeup veikalā.

Lai jauka diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma