Meklē blogā

Atsauksme Huda Beauty Mauve Obsessions Palette

Sveicieni šodienā

Daudzas no jums jau ir pamanījušas, ka es labprāt iepērkos interneta veikalos- jo tas ir ātri, ērti un var atrast tādus produktus, kādi Latvijas tirgū vel nav sasniedzami. Īpaši vērtīgi, ja iegādājies dekoratīvās kosmētikas pērles no skaļiem zīmoliem, kas Latvijas tirgū šobrīd vel nav raduši to aktualitāti, bet ja esi kaislīgs meikap`a mīlis, tad tie ir tie produkti kurus tik ļoti gribās iegūt savā īpašumā.
Ņemot vērā manu kaislību uz acu ēnām, kuras viennozīmīgi ir mans top produkts, par kuru konsistenci, uzklāšanu un lietošanu zinu pietiekami daudz lai varētu tās baudīt, es izvēlējos pasūtīt gardu kumosiņu. Pirmo reizi veicu pasūtījumu no www.cultbeauty.co.uk kurā sastopami lieli zīmoli, tādi kā Too Faced, Huda Beauty u.c.  Par lielu nožēlu tur neatradu Tarte, bet neko darīt, gan citā veikalā ( gribētos izmēgināt viņu izslavēto konsīleri). Varbūt kāda no jums ir informēta, kur var iegādāties izslavēto Tarte shape tape concealer ?
Huda Beauty acu ēnas ir tik ļoti izslavētas ( nu ne bez PR cilvēku smagā darba) ka gribēju pārliecināties vai šis produkts ir tik fantastisks un īpašs, nē - nepasūtīju mega paleti jo neviena no tām neradīja sajūtu, ka tās patiesi vēlos. Ieraugot Huda Beauty Mauve Obsessions Palette sapratu, ka tā ir pietiekami unikāla, skaista lai ar to papildinātu savu acu ēnu kolekciju.
Kopumā tas man izmaksāja ap 30 mārciņām kopā ar piegādi, nelikās ne pārāk dārgi vai lēti, drīzāk jau piemēroti tā zīmola cenu kategorijai. Paciņu piegādāja uz mājām ar kurjera palīdzību, kas ir patīkams bonuss.
Huda Beauty Mauve Obsessions Palette ir deviņi ļoti skaisti sārti-rozīgi, vīna toņi, ar kuru palīdzību ir iespējams izveidot pilnvērtīgu acu grimu jo palete satur gan matētos toņus, gan satīna un topa ( gliterainākus) tonīšus ar kuru palīdzību izveidot  redzamu un viennozīmīgi spilgtu grimu.


Tomēr uzskatu, ka ēnu kvalitāte ir tik burvīga, ka var tās lietot arī ikdienišķākās kombinācijas kā viens tonis pa visu plakstiņu vai divu toņu kombinācijas. Huda Beauty Mauve Obsessions Palette ir tiešām lieliska pigmentācija, lietoju dabisko sariņu otas matētajiem toņiem, pavisam mazliet pieskaroties iegūsti spēcīgu pigmenta atdevi, ne tikai uz otas, bet arī uz plakstiņiem.
Pavisam godīgi, no visas sirds  iesaku  šis ēnas! Viņas ir brīnišķīgas, tās var izpludināt neveidojot pleķus, netīrumus pat ja pludina tikai vienu toni, pat pašu tumšāko toni ir iespējams izpludināt tik skaisti tā kā būtu centusies 15min ne 3min.
Pavisam godīgi sakot, viņas pludinās vienlīdz labi, ja ne labāk kā MUFE matētās ēnas, pigments ir daudz izteiktāks un vieglāk pārnesas uz plakstiņa. Mirdzošie toņi darbojās kā top`a toņi, lieliski klājās ar pirkstu vai plakano otu.  Uzskatu, ka šo mazo paletīšu sērija ir ļoti skaista, pieejama gan siltākos gan vēsākos toņos - kā arī izteikti krāsainā kombinācijā.

Noteikti iesaku apskatīt šīs paletes tuvāk https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty/make-up/palettes

Lai burvīga diena!
Ilze



2 komentāri

  1. Izskatās ļoti interesanti toņi :)Man patīk viss bordo un violets :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir ļoti skaisti ;) Visvairāk mani priecēja ēnu kvalitāte ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma