Meklē blogā

Labākais sejas krēms no Algotherm

Sveicieni šodienā

Jau pirms kāda laiciņa padalījos ar saviem mīļākajiem Agotherm produktiem un solīju uzrakstīt atsauksmi par pašu labāko produktu, ko esmu lietojusi no šī zīmola. Beidzot gandrīz izlietojot visu iepakojumu varu pilnā pārliecība izteikt savu viedokli par Algotherm AlgoTime Expert Marine Life Cream jūras dzīvības krēmu. 



Algotherm zīmols ir radies Francijā un jau vairāk kā 50 gadus atrodoties vienā no pasaules lielākā farmācijas koncerna – Groupe de Batteur sastāvā, piedāvā visā pasaulē atzītas un pieprasītas 10 sejas kopšanas un 2 ķermeņa kopšanas līnijas.Algotherm produkta efektivitāte ir izskaidrojama ar diviem zinātniski pamatotiem principiem: bioloģiskā līdzība – unikālā asins plazmas līdzības ar jūras aļģēm un jūras ūdeni, kā arī osmoze princips, kas nozīmē, ka āda uzņem tieši tik daudz nepieciešamās vielas, cik tai ir nepieciešams. Kopš zīmola pirmsākumiem Algotherm ir smēlies iedvesmu no jūras augiem (aļģēm), uz kā bāzes ir izstrādātas visas produktu līnijas.


Mazliet par pašu produktu Algotherm AlgoTime Expert Marine Life Cream jūras dzīvības krēms ir unikāls savā sastāva jo satur četrus dažādus aktīvos, dabiskos komponentus iegūtus no jūras dziļumiem, kuri sniedz aktuālo anti age iedarbību:
Undaria Pinnatifida aļģe - pret grumbu iedarbība: veicina ādas elastīna, kolagēna un hialuronskābes kvalitāti un kvantitāti
Alaria Esculenta aļģe – pretnovecošanas iedarbība, nostiprina ādu
Dictyoperis Membranacea aļģe – kavē tumšo plankumu rašanos (meloģenēzi)
Ulva Lactuca aļģe – nostiprina sejas kontūru
Manas sajūtas lietojot Algotherm AlgoTime Expert Marine Life Cream : kā jau es iepriekš teicu - šis ir pats burvīgākais krēms ko jebkad esmu lietojusi! Ja ir aktuāla vajadzība pēc laba anti age krēma, kas patiešām darbojās un uzlabo kopējo ādas kvalitāti, tad Algotherm ir tas ko tu meklē.
Interesanti ir tas, ka šis krēms saglabā savu efektu arī tad, kad esi pabeigusi to lietot, sejas āda normalizējās, tonis uzlabojās - klūst vienmērīgs, bet āda ļoti maiga. Jau kā trīs nedeļas nelietoju, jo nācās pāriet uz citu krēmu ( testešanas nolūkos) bet nejutu, ka labais liftinga efekts būtu pazudis.Šis ir viens no tiem krēmiem, kuru vari lietot periodiski, pat ja nav izteikta nepieciešamība pēc anti age efekta. Vienozīmīgi uzlabo, atjauno un aktivē ādu visdziļākajos slāņos, lieliski mitrina, nostiprina un nenoslogo pat taukainu ādu.


Krēma struktūra ir ļoti patīkama, bieza, krēmīga, bet tas netraucē viņam ātri absorbēties un labi sadarboties ar tonālo kremu, pūderi. Piemīt patīkams, viegls aromāts, kas netraucē un rozīgs tonis, kas izgaismo ādu.


Šis ir viens no tiem produktiem kuru iesaku uz visiem 100% pat ja tev ir taukaina āda, tu redzēsi ļoti labu rezultātu, kas ir pietiekami noturīgs, lai ieguldītu šī krēma iegādē.

Tilpums 50ml, 60euro ~

Meklē Aptiekās, T/C Stockmann kā arī interneta aptiekās/ veikalos

Lai burvīga diena!

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma