Meklē blogā

Kiehl`s Ultimate Strength Hand Salve

Sveicieni šodienā!

Aukstais laiks liek par sevi manīt, kopumā es mīlu auksto laiku, bet man ir tāds negants pradums nevalkāt cimdiņus tad, kad tas ir vajadzīgs, kā rezultātā neizpaliek sarkanas rokas. Zinu, ka ērtāk būtu valkāt cimdus, tāpēc eksperimentēju ar dažādiem variantiem, valkājot pirkstaiņus ar atsegtiem pirkstu galiem. Neskatoties uz to, ka bērnības ieradums ir saglabājies līdz pat šim laikam, tomēr tagad tam ir atasnojošs pielietojums, viedtālruņa pārvaldīšana un atbildēšana uz e-pastiem.
Es mīlu izmēģināt dažādus roku krēmus, īpaši tos, kas paredzēti šādam aukstākam laikam un sola lielisku aizsardzību. Kiehl`s Ultimate Strength Hand Salve roku krēmu saņēmu adventes kalendārī liekot lielas cerības par kvalitatīvu produktu, jo cik biju dzirdējusi UK blogeru atsauksmes daudziem viņš ļoti patīk.

Produkts tiek pozicionēts, kā  roku krēms, kurš palīdz atveseļot, pabarot pat pašas sausākās rokas, kā arī aizsargāt tās no ārējās vides faktoriem. Piemērots cilvēkiem, kuri pakļauj savu roku ādu īpašiem pārbaudījumiem tāds kā darbs ādai nelabvēlīgā, skarbā vidē.
Aizsargā roku ādu pret mitruma zudumiem- veidojot barjeru, kas uztur pietiekamu ādas mitrināšanu, neļaujot tai zaudēt mitrumu un secīgi arī uzturot rokas maigas, zīdainas.
Sastāvā esošās dabiskās eļļas Avokado un Sezama eļļa baro, mitrina un atjauno ādu. Pamanīju arī Šī sviestu, kurš ir izslavēts ar savām barojošajām īpašībām un liekus paskaidrojumus neprasa.

Avokado eļļa ir viena no lieliskajām eļļām, jo to mēdzu lietot pie sejas maskām, vai kā ķermeņa eļļu, kad nepieciešama papildus barošana. Avokado eļļa lieliski uztur un atjauno ādas elasticitāti, piepilda to ar vērtīgajiem A un E vitamīniem. Uzklājot roku krēmu, tas bija vidēji biezas konsistences, bet apbrīnojami ātri absorbējās roku āda, līdzi nesot patīkamu, vieglu kampara aromātu, kas man likās atsvaidzinošs, nomierinošs sakairinātai roku ādai. Interesantais šajā roku krēmā ir tas, ka tas neuzvedās kā izteikti barojošs sviestkrēms- to vari negaidīt, drīzāk tas rada aizsargbarjeru un tad āda tiek atjaunota, mitrināta, kopta, bet bez smagās sviestkrēma sajūtas.  Tāpēc ja tu meklē ierasto sajūtu tas nebūs tavs produkts. Tomēr ja meklē krēmu, kurš ir viegls kad uzklāj, bet spēcīgu pēc iedarbības roku krēmu - šis būs labs variants.

Gribēju piebilst, ka šis roku krēms "nesviedrē" rokas, kā tas mēdz būt ar produktiem, kuri rada aizsargkārtiņu, ļoti viegli uzsūcās neatstājot taukainus nospiedumus uz papīra, kas manuprāt ir pluss šādam krēmam.
Vai es šo krēmu saucu par īstu ziemas krēmu? Uzskatu, ka viņš ir visām sezonām draudzīgs produkts, jo nav smags vai traucējoši biezas konsistences.

Meklē šo krēmu Kiehl`s veikalos T/C Spice un Stockmann

Lai jauka šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma