Meklē blogā

Maybelline jaunumi- acu ēnas, laineris un skropstu tuša

Sveicieni šodienā!

Tuvojās visu mīlētāju diena - valentīndiena, kas gan ir vel viens labs iemesls lai izveidotu kādu skaistu grimu rozīgos toņos, kuri ir gana glaimojoši gandrīz visiem ādas toņiem.

Manas rokās ir nonākusi Maybelline jaunā acu ēnu paletīte, kura rozīga ne tikai no ārpuses, bet arī iekšpusē lolo ar skaistiem violeti, pelēcīgi rozīgiem toņiem.
 Šī Maybelline The City kits Pink Edge eye & cheek palette  ir sejas palete, tas nozīmē, ka viņā ir gan izgaismotājs, vaigu sārtums, piecas matētas acu ēnas, bet trīs mirdzošas akcenta ēnas. Tomēr  ir padomāts arī par tiem, kuri mīl siltākus toņus - paleti rotā diezgan gards bronzas tonis ar skaistu pigmentāciju un metālisku finišu.

Paletes toņi ir vidēji pigmentēti, diezgan pūderaini, bet lieliski uzklājās ar plakano otu, pludināšana nesagādā nekādas problēmas-  pat ar aizvērtām acīm un nakts vidu izpludināsi, tikai nepārcenties. Vislabāk Maybelline The City kits Pink Edge eye & cheek palette pludināt ar klasisku dabisko sariņu otu, bet uzklāt ar plakano- ja nepieciešams piedot intensitāti uzliec tap- tap veidā un sapludini maliņas.


 Lai arī kā neizvēlētos tās uzklāt ar pirkstiem, aplikatoru vai otām - uzskatu, ka tas izdosies veiksmīgi, jo toņi ir viegli kombinējami, lieliski sadarbojās viens ar otru.
Atceries, ka labākam efektam uzslāņo un ņem pavisam viegli produktu, bez  liekas uzspiešanas,  mirdzošie toņi labi sadarbojās ar mitru otu -tā iegūstot papildus intensitāti.

Laineris kuram ir ļoti neparasta forma, tā bija pirmā mana doma, kad paņemu šo laineri no Maybelline. Neskatoties uz savādo izliekumu Maybelline Sensational liner, kurai būtu jāatvieglo lainera uzklāšana - lielisks laineris, labi klājās, labs pigments, pietiekami spilgts, ātri žūst un kopumā lieliski izskatās.  Maybelline Sensational liner ir ultra smalks aplikators, kas lieliski tiek galā ar pašām niansētākām līnijām acs iekšējā kaktiņā.
Izliektā forma man netraucēja, bet arī nejutu izteiktu atvieglojumu uzklājot laineri - tā vai tā, mēs katrs esam pieraduši uzklāt laineri sev piemērotā tehnikā.  Es domāju, ja nekad vel neesi klājusi laineri tad šis izliektais varētu tev atvieglot uzklāšanu, bet ja esi - sajūtas būs līdzīgas kā man. Patīkama nianse ir uzskrūvējams vāciņš, tā nodrošinot mazāku iespējamību, ka vāciņš pazudīs kosmētikas makā vai somiņā, ja dodies kādā ceļojumā.

Maybelline New York Lash Temptation skropstu tuša, kura sevi piesaistīja ar burvīgo rozīgi koraļļu krāsas iepakojumu un kokosriekstu eļļas klātbūtni, kas paredz ne tikai dievīgu aromātu, bet arī papildina tušu ar kopjošo efektu. Viens no tiem produktiem, kas patiks, ja vēlies apjomīgas skropstas  un esi klasiskās tušas birstītes cienītāja. Maybelline New York Lash Temptation  konsistence ir vidēji bieza, otiņa paņem vidēji daudz produkta - uzklājot tā nesaķepina skropstas, bet lai iegūtu apjomīgāku rezultātu nepieciešams atkārtot uzklāšanas procesu.
Es biju cerējusi uz ļoti izteiktu kokosriekstu aromātu, bet tomēr  viņš ir maigs un netraucēs arī jutīgu acu īpašnieci.  Maybelline Lash Temptation ir ļoti ērta, gaumīga un klasiski apjomu radoša tuša.

Izveidoju makeup look ar  jaunajiem Maybelline produktiem:

Izmantoju šos produktus grima izveidē:


Lai superīga šī diena!
Ilze

*testa produkti 

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma