Meklē blogā

BABĒ Stop AKN -sērija problemātiskai, taukainai ādai

Sveicieni šodienā

Jau iepriekš rakstīju par to, ka esmu pieķērusies BABE zīmola testēšanai, priekš manis tas ir jauns un interesants aptieku segmenta zīmols no Spānijas, kurš līdz šim sevi ir pozitīvi pierādījis. Tāpēc ķeros klāt Stop AKN sērijas produktiem, kuri ir radīti taukainai ādai, kā arī ādai ar noslieci uz aknes veidošanos.

Kā pirmo sāku lietot BABĒ attīrošo gēlu (Purifying Cleansing Gel), 200 ml

Piemērots, taukainas sejas ādas un ādai ar noslieci veidoties pinnēm, attīrīšanai.
Maigs, ādu nekairinošs, antibakteriāls mazgāšanas gels, kurš regulē un normalizē tauku sekrēciju izdalīšanos, novēršot komedeonu veidošanos. Attīra un matē sejas ādu. Keratolītiska darbība.


BABĒ Purifying Cleansing Gel ir izteikti maigs un maz putojošs gēls, kurš palīdz attīrīt ādu, aktīvās sastāvdaļas Īrisa citobiols (īrisa ekstrakts, cinka sulfāts, A vitamīns) 2,00 %Salicilskābe 0,20 %,
Cinka sāls 0,02 % kuras ir pietiekami efektīvas, bet nav pārāk agresīvas, tāpēc nerada lieku kairinājumu. Ja godīgi, es biju domājusi, ka viņš bus kā jau ierasts - agresīvi putojošs līdzeklis, bieži vien tieši šādi taukainai ādai domātie produkti ir ļoti intensīvi putojoši, attīroši. Tomēr šis produkts ļoti patīkami iepriecināja ar savu maigo, vieglo konsistenci, veidojot minimālas putas, bet esot pietiekami efektīvs, lai mazinātu iekaisuma procesus ādā.
Ļoti iesaku, īpaši tām  problemātiskām ādām, kuras jau tā ir pārlieku kairinātas no agresīvas ādas attīrīšanas. Par aktīvajām vielām - manuprāt labs sastāvs, nekādas specifiskas, kairinošas reakcijas neizjutu, bet protams, ka nelietoju acu rajona mazgāšanai, vairāk koncentrējos uz sejas un dekoltē ādu, kur arī brīžiem mēdz uzmesties kāda negaidīta pumpa, kuru šī sejas ādas kopšanas rutīna tīri labi savalda.
Kā loģisks un secīgs sejas kopšanas līdzeklis kļuva BABĒ matējošais, mitrinošais krēms (Mattifying moisturiser), 50 ml
Krēmgels, kas nav taukains un mazina ādas spīdumu, regulē ādas tauku dziedzeru darbību
Vieglas tekstūras emulsija, kas lieliski darbojas kā absorbents un nodrošina nepieciešamo mitrumu. Tajā pašā laikā piešķir sejas ādai matētu izskatu.
Sejas krēms, kuru var lietot gan no rīta, gan vakarā. Aktīvās sastāvdaļas ir daudz jaudīgākas par mazgājošo līdzekli, Īrisa citobiols (īrisa ekstrakts, cinka sulfāts, A vitamīns) 5,00 %
Niacinamīds 4,0 %
Matējošs pūderis 2%
E vitamīns 0,25 %
Salicilskābe 0,20 %
Cinka sāls 0,05 %
Kā redziet A vitamīna koncentrācija ir augstāka, bet pievienotais Niacinamīds lieliski mazina iekaisīgos procesus, salicilskābe neļauj sebumam aizsprostot poras, e vitamīns kā jau lielisks mitrinošais komponents sniedz papildus mitrināšanu. Sastāva ziņā ļoti saprotams līdzeklis, konsistence ir kā ūdeņainam losjonam, tāpēc to ir iespējams uzklāt ļoti plāna kārtiņā. Aromāts neitrāls, bet svaigs, ūdeņains, nav uzmācīgs, bet patīkama nianse, īpaši priekš manis. Patīkamais šajā produktā ir tas, ka viņš neradīja nekādu lieku kairinājumu, kas ir patiesi lieliski. Tomēr tā mīnuss tas, ka īsti matēta mana āda neizskatījās, principā es nezinu kam ir jānotiek, lai mana āda izskatītos izteikti matēta. Interesanti, ka pēc pāris stundām uz ādas parādījās viegls spīdums, kas arī saglabājās visas dienas gadījumā. Tad kad es lietoju tonālo krēmu, šo spīdumu nevarēja pamanīt. Par ādas reakcijām - nevēlamos izsitumus nemanīju tik bieži, kā ierasti, pēc ka es secinu, ka šis krēms ir gana efektīvs.

Principā es iesaku šos produktus taukainas ādas īpašniecem, īpaši, ja ir alerģiska āda, jo man šie produkti neradīja nekādas, pat attālas alerģiskas reakcijas.

Produktus meklē lielākajās aptiekās

Lai lieliska diena

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma