Meklē blogā

Acu un lūpu kosmētikas noņemšanas līdzeklis ARTISTRY

Sveicieni šodienā

Kosmētikas noņemšanas rutīna ir samērā daudzveidīga, jo mīlu lietot ne tikai micelāro ūdeni, bet arī dažādas eļļas kosmētikas noņemšani, principā variēju ar tiem līdzekļiem, kuri tajā brīdi uzrunā, nemēģinot sevi piesaistīt pie viena favorīta. Tā kosmētikas noņemšanas līdzekļi pietiekami rotē un es atkarībā no savas vēlmes pielikt piepūles un iegūt kādu konkrētu efektu variēju ar to pielietojumu.

Atzīšos, ka divfāžu kosmētikas noņemšanas līdzekļi ir tām dienām, kad ir mazliet slinkāks režīms un nav liela vēlme izmantot eļļas un vaskus lūpu un acu kosmētikas noņemšanai.

Divfāžu līdzekļi šajā gadījumā ir lieliski jo satur sevī gan micellāro ūdeni, gan eļļu, kas viegli attīra ādu no īpaši noturīga produkta. Ja es iepriekš biju domājusi, ka pilnīgi visi divfāžu produkti ir lieliski, tad tomēr, izmēģinot Nivea jauno divfāžu produktu mazliet vīlos, jo efekts nebija tik lielisks, kā es to gaidīju.

ARTISTRY acu un lūpu kosmētikas noņemšanas līdzeklis satur jaunu un divdaļīgu formulu, kas palīdz panākt lieliskus rezultātus un augstvērtīgi pasargāt ādu. Viegls un maigs uz ādas, taču gana spēcīgs, lai viegli noņemtu ūdensizturīgu un ilgnoturīgu kosmētiku. Augstākās kvalitātes apūdeņošanas un veldzēšanas sastāvdaļas palīdz kopt jutīgo acu apvidu, tajā pašā laikā saglabājot lūpas maigas, gludas un pilnīgas.
Sajūtas lietojot : konsistence ierasta, mazliet eļļains ūdens, kurš samērā labi noņem kosmētiku gan īpasi noturīgās tušas, gan manus mīļos noturīgos lūpu produktus. Par mitrinošo efektu gan nevaru spriest, kaut arī, aprakstā ir rakstīts ka viņam pievienots B5 un īpaši mitrinošas sastāvdaļas, lai mitrinātu ādu. Tomēr labi izjutu to, ka šis līdzeklis nededzināja acu rajonu, kas ir liels pluss. Kopumā uzskatu, ka šis produkts darbojās.

Pāris triki lietojot divfāžu produktus - vienmēr sakrati pudelīti, jo vairāk sajauksies ūdens ar eļļu jo efektīvāk un vieglāk noņemsi kosmētiku, bet nejutīsi eļļaino sajūtu uz ādas.

Iesaku neko neberzt, nerīvēt, bet gan ļauj produktam pašam visu noņemt - pieliec samitrināto vates disku un nogaidi savas desmit sekundes, tikai tad notīri kosmētiku, tā būs vieglāk un neradīsi liekas grumbas ar acu berzēžanu.

Pats svarīgākais ieteikums -kosmētika jānoņem ar mīlestību, tikpat ļoti -kā to uzklāji, tā dienas noslēgums būs izdevies!

Lai lieliska diena
Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma