Meklē blogā

Douglas naturals dabas iedvesmoti risinājumi ādas kopšanā

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar saviem novērojumiem un sajūtām lietojot Douglas Nature sēriju, kura ir ļoti pārdomāta sērija ar dabiskām sastāvdaļām, ļoti funkcionāla pieeja sadalot to pēc sejas ādas vajadzībām.
 Cleanse - maigi mīkstina, notīra ādu. Šajā sērijā ir radīta lai rūpētos par jutīgu ādu, bagātināta ar rožu ekstraktu un lieliski darbojās uz visiem ādas tipiem.
Esmu izmēģinājusi  Douglas Naturals Cleansing oil, kura ir attīrošā eļļa kuru var izmantot vienu pašu kosmētikas notīrīšanai vai kombinēt ar Douglas Cleanse exfoliating powder kurš ir attīrošs sauss skrubis, kuri ir iespējams izmantot iejaucot to savā mīļākajā sejas attīrīšanas līdzeklī, vai miksējot ar eļļu. Es izvēlējos kombinēt ar attīrošo eļļu un ieguvu ļoti efektīvu sejas skrubīti.
Rožu attīrošās eļļas sastāvā ir rožūdens, mežrozīšu eļļa  un īstas rožu ziedlapiņas, manuprāt šī eļļa ir ļoti gaumīga, piemērota dāvināšanai īpaši, ja dāvanas saņēmēja ir ar sausu vai normālu ādas tipu.

Energise sērija - aktivizē ādu, pateicoties moringa ekstraktiem sniedzot ādai aktivizējošu un izgaismojošo efektu.

Izmēgināju Douglas Naturals Energising Liquid Care kura ir piemērota visiem ādas tipiem, jo sastāvā ir nomierinošā alveja, moringas sēklu ekstrakts un tara sveķi, kam piemīt mīkstinošas īpašības.
Starp jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm no Āzijas ir mitrinošs šķidrums, pazīstams arī kā kosmētikas ūdens. Tas ir svaigs kā toniks, mitrinošs kā serums un barojošs kā krēms, lai uzmundrinātu ādu ar atjaunojošu enerģiju. Uzmundrinošajam šķidrumam ir vienkāršs, iedarbīgs veids, kā pamodināt stresa nomāktu, nogurušu un nespodru ādu.
Šis ir viens no maniem mīļākajiem produktiem, jo to lietoju kā serumu pirms sejas krēma un man tik ļoti patīk maigais atvēsinošais efekts, kas kombinējās ar skaisto moringas aromātu, kas tiešām liek manām maņām atplaukt. Sajūta lietojot šo produktu ir fantastiska, āda paliek tik maiga, mitrināta un tvirta.

Care sērija, kas baro un atjauno ādas komfortu - produkti kuri vairāk paredzēti sausāku ādu īpašniecēm, vai tām normālās ādas īpašniecēm, kurām patīk biezākas konsistences un mandeļu ekstrakts, kurš caurvij visu šo sēriju. Kā jau zināms mandeļu eļļa ir ļoti vērtīga un lieliski barojoša eļļa ko jau izsenis izmanto kopjošajā kosmētikā.


Hydrate serija - ādai kurai ir nepieciešama mitrināšana, izslāpušai ādai
.

Viena no aktuālākajām sērijām tieši priekš manis un es izmēģināju

Douglas Naturals Fine Moisturising Mist , kas ir mitrinošs, kokosriekstu ūdens, kas mīkstina un atsvaidzina sejas ādu. Sastāvā esošā auzu graudu eļļa, kas satur omega taukskābes un antioksidantus, mitrina, baro un nomierina sejas ādu. Balto bērzu sula - samazina poras un uzlabo ādas toni.

Lietoju kā toniku, kā arī izmantoju sejas ādas atsvaidzināšanai, uzsmidzināju uz sejas arī kad uzklāju mālu masku - lielisks toniks, patīkams, atsvaidzinošs ar mitrinošām īpašībām. No šīs sērijas domāju izmēģināt arī mitrinošo nakts masku. Jūs jau ziniet, ka mitrinošo līdzekļu nevar būt par daudz!

Detox sērija - kura efektīvi attīra, matē ādu un ir piemērota visiem ādas tipiem, kaut arī kombinētai un taukainai ādai, tā būs lielisks papildinājums sejas ādas kopšanas rutīnā.

Izmģināju šo sejas masku Douglas Naturals Purifying Exfoliating Mask 

Eksfoliējošā tekstūra dziļi attīra un nopulē ādu, lai tā būtu patīkami tīra un ar atjaunotu līdzsvaru. Dabiskie kokogles minerāli un pelēkais māls palīdz notīrīt netīrumus un piesārņojumu, kamēr kokogles pulvera lodītes maigi padara ādu izsmalcinātu. Sastāvā ietilpst: pelēkais māls, kokogle (atindējoša, enerģiju atjaunojoša, attīroša un poras mazinoša iedarbība), kokos riekstu eļļa (bagātīgi barojoša un mitrinoša) un šī sviests (mitrina un nomierina).

Lieliska un tiešam intensīva maska - skrubis, kas attīra poras, padara tās mazāk manāmas un ādu starojošu. Uzklāju uz attīrītas ādas uz savām 20 min un noskaloju ar siltu ūdeni, izvēlos lietot aptuveni reizi nedēļā, jo efekts ir jūtams - sastāvā esošie māli uzlabo asinsriti un bagātina ādu ar minerālvielām. Šis ir pietiekami intensīvs produkts, lai nebūtu divu domu - ja tev ir aktuāla šāda intensīva ādas attīrīšana, šis būs lielisks produkts.

Secinājumi - prieks, ka Douglas ar savu dabisko līniju spēj iepriecināt, ne tikai vizuāli, bet arī ar labiem sastāviem un rezultatīvu produktu izveidi.

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma