Meklē blogā

Dove Micellar Water Shower Gel atsauksme

Sveicieni šodienā!

Micelārā tehnoloģija ir pārņemsi kosmētikas lauciņu un mani pat vairs neizbrīna micelārie šampūni/ balzāmi, domāju, ka loģisks turpinājums ir ķermeņa kopšanas produkti ar micelāro tehnoloģiju. Dove zīmols vienmēr izceļas ar inovatīviem, kvalitatīviem produktiem, kuri lieliski darbojās priekš visiem. Cik es esmu testējusi Dove zīmolu man vienmēr pārsteidz interesantie, delikātie aromāti viņu produktos, augstā efektivitāte un samērīgā cena. Atkal jau Dove ir izlaidis jaunu produktu, kurš kopj ādu ļoti delikātā veidā, pateicoties micelārajām tehnoloģijām.

Dove iepazīstina ar micelāro tehnoloģiju attīrošo spēku. Micelārās tehnoloģijas pamatā ir micellas, kas sastāv no ūdens un taukvielu saistošajām daļiņām un spēj nodrošināt ādas attīrīšanu. Tās aptver un viegli atbrīvo ādu no netīrumiem, dekoratīvās kosmētikas un citām nevēlamām vielām, atsvaidzinot un padarot ādu viegli kopjamu.
Jaunā Dove dušas želeja apvieno micelārās tehnoloģijas pozitīvās īpašības, padarot to maigu, svaigu un skaistu. 
Ir pieejamas divas dušas želejas ar micelāro tehnoloģiju

Dove Anti-Stress dušas želeja - ar maigu un nomierinošu sandalkoka un jasmīna aromātu, apvienojumā
ar micelāro tehnoloģiju un barojošajām īpašībām. Jaunā un maigā ķermeņa kopšana maigi attīra un
saudzē ādu, kas regulāri pakļauta apkārtējās vides ietekmei, piesārņojumam un netīrumiem.
Dove Sensitive skin dušas želeja - radīta jutīgai ādai, attīra un nomierina to. Smalkās micellas ieskauj un maigi attīra jutīgu ādu, tajā pat laikā mitrinot to. Šī dušas želeja ir hipoalerģiska un nesatur sulfātus.

Tas kas ir vienojošs šīm dušas želejām ir lieliski maigs sastāvs, kurš vel maigāk ( ja tas vispār ir iespējams) kā ierastās Dove dušas želejas atīra ādu. Ļoti patīkams produkts, kurš veido maigas, gaisīgas, bet blīvas putas. Patīk gan man, gan visai manai ģimenei,  jo lieliski attīra ādu un nepadara to sausu, tā kļūst maiga un zīdaina. Noteikti iesaku izmēģināt, jo cenas un tilpuma attiecība ir ļoti laba ( 3 euro par 250ml , 5euro par 500 ml). Uzskatu ka šie  jaunie aromāti ir ļoti patīkami, bet tipiski Dove kur aroma kompozīcija ir starp svaigu un saldu aromātu, kurš palīdz lieliski uzsākt dienu.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma