Meklē blogā

Atsauksme - Artdeco Perfect Color lūpu krāsas un lūpu zīmuļi

Sveicieni šodienā

Artdeco zīmols  man vairāk saistās ar lieliskiem pūderveida produktiem, tādiem kā vaigu sārtumi, bronzeri, birstošie pūderi, presētie pūderi. Tie ir pārbaudītas vērtības produkti, kuri vienmēr strādā un kurus es iesaku. Tomēr, līdz šim nebija nācies izmēģināt lūpu produktus, tieši tāpēc bija interesanti izmēģināt šos maigos toņus. Ierasti es izvēlos spilgtas lūpu krāsas, bet zinu, ka arī maigo toņu lūpu krāsai piemīt savs šarms, īpaši, kad gribās veidot kādus izteikti vēsa tonāla grimus.
Manā kosmētikas plauktā nonāca divi toņi viens no tiem 955 frosted rose, maigi rozā, maiga perlamutra mirdzuma tonis, pietiekami caurspīdīgs, lai darbotos kā akcents uz manām tā jau dabīgi sārtajām lūpām. Īpaši iemīlēju šo toni šajā grimā:


Artdeco Perfect Color 944 charmed purple ir satīna tonis, kuram piemīt  vēsi violeta nokrāsa, to kombinējot ar lūpu zīmuli Artdeco Soft Lip Liner 172 tonī ieguvu izteiktāki violetu toni, vai arī izmantoju to vienu pašu, tā panākot maigāku efektu.
Abām šim lūpu krāsām piemīt ļoti mitrinoša formula, kuru izjūt tieši uzklājot uz lūpām, kaut arī pati konsistence ir noturīga,blīva, tā ir ļoti ērta un patīkama. Kaut arī abas lūpu krāsas  ir mirdzošos toņos, tomēr tās ir vairāk kā satīna mirdzums, kas piedod papildus apjomu , izceļ lūpas un ir pietiekami korekts, lai to nēsātu ikdienā. Abiem šiem toņiem piemīt vēss apakštonis, tāpēc, ja arī esi satīna mirdzuma cienītāja vari izvēlēties šīs lūpu krāsas.
Mani patīkami pārsteidza komfortablā lupu krāsas tekstūra, noturība un paši toņi ir ļoti skaisti, kas gan, protams ir gaumes jautājums.
Nevar nepieminēt, ka Artdeco lupu krāsu aromāts ir ļoti klasisks, maigs vaniļas aromāts ar vieglām augļu notīm.
Pievēršoties lūpu zīmuļiem, tie ir krēmīgas tekstūras zīmuļi, klājās viegli, bez piepūles - klasiski lūpu zīmuļi ar matētu finišu, ūdens noturīga formula. Sastāvā esot dabīgie antioksidanti un e vitamīns, gluži kā lūpu krāsas ir patīkami uz lūpām un nerada nepatīkamo sausuma sajūtu. Labi iztušējās, vidēji noturīgi zīmuļi, kuri palīdz lūpu krāsai atrasties savā vietā un labi sadarbojās ar lūpu krāsas formulu.
Secinājumi -  lupu krāsas ir tiešām lieliskas, man ļoti patika  pati formula, esošie toņi un to pigmentācija ir pietiekami blīva, lai labi izskatītos uz lūpām, nēsāšanas laiks pietiekams, jo baudot kafiju un tēju nenācās atjaunot.  Lūpu zīmuļu pigmentācija ir pietiekama lai koriģētu lūpu formu, paildzina lūpu krāsas nēsāšanas laiku.

Pamanīju, ka Douglas veikalos šobrīd ir lieliskas cenas šiem produktiem, tāpēc iesaku, pamēģini jo man patika.

Lai lieliska diena!
Ilze


1 komentārs

  1. Šī ir ļoti laba lūpu krāsa, lietoju īpašos gadījumos, jo padārga, bet patīk, ka ilgi turās un nenoēdas!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma