Meklē blogā

Atsauksme Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum

Sveicieni šodienā

Katru rītu iesākt ar atsvaidzinošu dušu, tasi kafijas un labu acu krēmu, lai iekšējais mundrums, starojums un spēks netiktu maldinoši maskēts ar nogurušu acu lokiem. Gribēju padalīties ar savām sajūtām un novērojumiem lietojot jauno acu serumu no Institut Esthederm: Intensive Hyaluronic Eye Serum, kā jau minēju iepriekš, uzskatu, ka līdz šim zīmolam ir jāizaug, jo ir jāsaprot kā tie darbojās.
Mani vienmēr ir uzrunājuši produkti, kuriem ir pietiekama zinātniski pētnieciskā bāze, ne tikai skaista reklāma. Esmu izlietojusi visu šī seruma iepakojumu, tāpēc uzskatu, ka mans viedoklis ir pamatots, tāpēc varu padalīties ar savu pieredzi. Domāju, ka diezgan bieži redzējāt šo serumu manā instagramā, kur dalījos savā ikdienas sejas kopšanas rutīnā. Runājot par pašu produktu, tā darbības spektru, uzskatu, ka tas ir piemērots arī manām vienaudzēm, man šobrīd ir 34 gadi.

Inovatīvs produkts - pirmais acu serums ar mitrinoši piepildošu iedarbību asaru rievas mazināšanai, izmantojams kā kosmētiska alternatīva hialuronskābes injekcijām šajā zonā. Turklāt vienlaikus tas arī efektīvi novērš mīmikas grumbiņu veidošanos un mazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm.

Hialuronskābes acu seruma radīšanā ir izmantota inovatīva patentu un tehnoloģiju kombinācija: trīs dažāda molekulāra svara hialuronskābe, kas intensīvi mitrina un aizpilda grumbas + aktīvu sastāvdaļu ansamblis, kas efektīvi dzēš noguruma pazīmes + īpašs dārgmetāla aplikators, kas ievērojami uzlabo mikrocirkulāciju.

Gribēju piebilst, ka tas, ka hiāluronskābei ir dažāds molekulu svars palīdz nodrošināt mitrināšanu visos līmeņos, kā rezultātā efektivitāte ir lielāka. Aplikators ir ļoti patīkams, īpaši, kad uzklāju produktu no rītiem, atvēsinošais tērauds deva patīkamu efektu - mazināja rīta tūsku ap acīm. Mitrinošais efekts ir pakāpenisks, neteiktu, ka viņš uzreiz sniedz pilnīgu veldzējumu, drīzāk to sāku izjust pēc pirmās nedēļas lietošanas. Pozitīvi ir tas, ka šis efekts kāpinās un zem acu rajons izskatījās daudz svaigāks, bet es atpūtusies. Īstenībā ir ļoti no svara, kā izskatās tieši zem acu rajons, jo tas var radīt nogurušu efektu, īpaši kad ir izteiktas grumbas šajā rajonā. Man šādas zem acu grumbas ir jau no 25 gadiem, tāpēc esmu lasījusi par dažādiem filleriem, kā viens no risinājumiem ir filleru injekcijas, bet es protams, ka atbalstu mazāk invazīvas metodes.
Noguruma pazīmju dzēšanai seruma sastāvā iestrādāta kofeīna, karnozīna un ruskogenīna kombinācija, kas stimulē toksīnu izvadīšanu, uzlabo mikrocirkulāciju, novērš pietūkumu, mazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm, kā arī samazina ādas oksidatīvos bojājumus.
Kofeīns ir lielisks līdzeklis, lai mazinātu tumšos lokus, kā ari tūsku, uzlabotu mikrocirkulāciju, kas ir nepieciešama, lai apgādātu ādu ar visām nepieciešamajām vielām. Ļoti patīkami, ka šīs līdzeklis neradīja tūsku, jo esmu lietojusi hialronskābes acu krēmus no kuriem iekaist acis un veidojās tūskas- par laimi, šis nebija tāds variants. Tomēr es uzskatu, ka ar  acu krēmu vien nepietiek, lai uzlabotu ādas tvirtumu. Esmu pamanījusi, ka pietiekama ūdens lietošana ir lielisks palīgs - visa āda izskatās daudz labāk, ja izdzer vismaz  1,5l ūdens.
Izmantojot aplikatoru, nelielu daudzumu seruma uzlikt acs zonā trīs vietās - zem acs, pie acu ārējā kaktiņa un zem uzacs. 
Ar aplikatora palīdzību virzienā no iekšpuses un ārpusi izlīdziniet serumu, īpašu uzmanību veltot smieklu krunciņām acs ārējā kaktiņā. Atkārtojiet šo pašu darbību acu plakstiņa augšējā daļā virs acu loka, neaizmirstot zonu starp uzacīm.
Izdariet apļveida kustības zem acs virzienā no iekšpuses uz ārpusi, īpašu rūpību pievēršot smieklu krunciņām pie acs ārējā kaktiņa.
Parunāsim mazliet par produkta uzklāšanas īpatnībām. Ka jau ierasti, pirms iepazīstos ar produktu darbībā izpētu visu pieejamo informāciju, tai skaitā uzklāšanas informāciju, priekš manis bija jaunums, ka var uzklāt acu krēmu arī starp uzacīm. Iespējams, ka kādam tas liekas normāli, bet es, ja godīgi nebiju līdz tam aizdomājusies.

Secinājumi par Institut Esthederm: Intensive Hyaluronic Eye Serum  efektivitāti - produkta efektivitāte pieauga tā lietošanas laikā. Mitrinošais efekts bija pietiekams pēc nedeļas lietošanas. Lieliski mazināja tūsku un neradīja to, pat ja uzklāju pirms naktsmiera. Uzskatu, ka produkts attaisno savas cerības, jo kopējais acu zonas stāvoklis ir uzlabojies.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma