Meklē blogā

Mirdzi ar Catrice un Essence kolekcijām

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar tiem produktiem, kuri man ļoti iepatikušies no Catrice un Essences kolekcijām, kuri sevī ietver  skaistu mirdzumu. Tie kuri lasa manu blogu, jau noteikti ir pamanījuši, ka es mīlu mirdzumu, īpaši ja mēs runājam par acu ēnām. Metāliskie finiši lūpu krāsas ir mans jo tie ļauj eksperimentēt ar dažādiem grimiem un padarīt ikdienu mazliet krāsaināku.

Sākšu ar pašu pamatu sejas bāzi no Essence  Prime & Last daily diaries illuminating primer gel ļoti patīkamas tekstūras, rozīgi zetaina apakštoņa izgaismojošais primeris. Viņš sniedz papildus mitrināšanu un piešķir ādai veselīgāku, svaigāku, mirdzuma efektu. Lieliski patiks gan normālai, gan kombinētai ādai. Mazliet nogludina un skaisti sadarbojās ar dažādiem tonālajiem līdzekļiem.
.
Catrice The Glitterizer mix n` match acu ēnu palete, kurā ir divi bāzes toņi , četri gliteru toņi un divi puscaurspīdīgi efektu pūderi - viena lieliska palete!
Šo iesaku visiem, kuriem patīk mirdzošās ēnas, jo šajā mazajā paletē ir apslēpti daudz skaisti grimi. Padarīt klasisku smokey tipa grimu dzirkstošu un interesantu uzslāņojot mirdzošos toņus, akcentēt ar efektu pūderiem. Ļoti iesaku šo paleti jo tā ir patiešām skaista, uzskatu , ka to var kombinēt ar jebkādām matētam ēnām, lai iegūtu interesantas acu ēnu kombinācijas.
.


Essence melted Chrome eyeshadow 04 tonī, kas ir metālisks sudrabs. Šīs acu ēnas ir lieliskas, īsts "wow" ja tās uzklāj ar pirkstu, jo tieši tā, vari iegūt īpaši metālisku efektu. Lielisks mirdzums, kurš nekur nepazūd, ja vien lieto acu ēnu bāzi. Klājot ar otām- klājums būs  maigāks, caurspīdīgāks.
Gribās nēsāt gliteru nagu laku, bet ļoti nepatīk grūtā nagu lakas noņemšana Catrice un Eessence ir radījuši foršas gliteru nagu lakas, kuras vari noņemt tikpat viegli, kā uzklāt.

 Es runāju par Catrice peeloff nagu lakām un Essence glitter on glitter off - tās ir nagu lakas, kuras var noņemt bez nagu lakas noņēmēja, vienkārši tās nolobot. Sastāvā esošās vielas veido gumijotu kārtiņu, kura turas pietiekami labi, lai izturētu ballīti un trauku mazgāšanu.
Essence Melted Chrome šķidrā lūpu krāsa, kaut arī šis tonis, nav īsti mans, tomēr  es izsaku komplimentu par lielisko formulu, mirdzumu un komfortu kuru sajutu, kad testēju šo metālisko lūpu krāsu. Mani ļoti uzrunāja metāliskais finišs, kurš saglabājās arī pēc kafijas dzeršanas un pusdienu pauzes. Dienas gaitā viņa ļoti pakāpeniski nozūd no lūpām, to ir iespējams noņemt ar micelāro ūdeni arī bez divfāžu kosmētikas noņemšanas līdzekļa.
Essence Go for the glow  izgaismotāju palete, kuru es uztveru vairāk kā acu ēnu paleti  jo tās toņi ir ļoti izteiksmīgi. Pirmo toni uztveru kā kaut ko starp bronzeri un izgaismotāju, kuru var lieliski izmantot kā mirdzošo acu ēnu. Otrais tonis, kurš ir izteiksmīgi violeti rozā ir lietojams, kā vaigu sārtuma un izgaismotāja kombinācija ar kuru palīdzību papildinu grimu ar skaisti rozā toni. Uzskatu, ka šo paleti var izmantot daudzfunkcionāli. Pavisam klasisks, silts izgaismotaja tonis ir pēdējais tonis paletē.

Manuprāt šie budžetam draudzīgie, bet tik skaisti mirdzošie produkt ir tā vērti, lai uz tiem paskatītos.
Drīzumā domāju taisīt konkurusu  ar Catrice un Essence produktiem savā facebook lapā, tāpēc, ja vel neseko  droši Like & seko lapai! Paldies ;) 

Lai skaista diena
Ilze

1 komentārs

  1. Paldies par apskatu! Vēlos izmēģināt Essence praimeri, labas atsauksmes dzirdētas!:)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma