Meklē blogā

Interesantākie Baltic Beauty 2018 stendi

Sveicieni šodienā

Šodien apmeklēju Baltic Beauty 2018 skaistumkopšanas izstādi un jau ierasti vēlos dalīties ar tiem jaunumiem, kurus redzēju un kuri man likās gana interesanti, lai tos ieteiktu jums. Sākšu ar to, ka izvēle ir patiešām lieliska, šogad, manuprāt ir vel labāki cenu piedāvājumi tieši dekoratīvās kosmētikas sektorā. Dažādi zīmoli,gan ierasti, kvalitatīvie dekoratīvās kosmētikas veterāni, gan jauni zīmoli, kas intriģē.

Kā zīmolu kurš jau ilgus gadus piedalās Baltic Beauty - Inglot, kurš līdzi uz izstādi bija paņēmis arī savas jaunas kolekcijas izgaismotājus un JLo kolekcijas sortimentu, kas manuprāt ir lielisks, īpaši iesaku Inglot un JLo acu ēnas, kas ir īpaši piemērotas klasiskiem ikdienas grimiem.


 Gosh pārdošanā ir lieliskās paletes, kuras varat redzēt attēlā, noteikti iesaku manu iemīļoto metālisko paleti un jauno sārto toņu paleti, kuras kvalitāte ir lieliska!
Jāpiemin, ka Kiss Me lūpu krāsa ir ļoti lieliska, patīkama formula, noturīgs skaisti matēts produkts.

Nyx Professional Makeup jaunā kolekcija nopērkama ar 10% atlaidi, kurā atradīsi kvalitatīvas acu ēnu paletes, lūpu produktus un izgaismotāju paleti, manuprāt ļoti skaista kolekcija. Ierasti -30% atlaide visam sortimentam, īpaši izdevīgi papildināt savus kosmētikas favorītus!

Mana favorīt ir šie metāliskie lūpu krēmi
 Pašā sakumā novietotais Just stends mani piesaistīja ar viņu acu ēnu otām, kuras es uzskatu par pietiekami kvalitatīvām, lai lietotu. Šodien iegādājos vel vienu viņu otiņu, jau tagad uzskatu, ka tas ir veiksmīgs pirkums.
Izstādē pamanīju jaunu zīmolu, kura pārstāvji ir mūsu kaimiņvalstī Lietuvā, varu teikt, ka man ļoti iepatikās pigmentācija, acu ēnu izpildījums ir ļoti skaists, tāpēc vari uzmest aci šim stendam, iespējams, ka atradīsi sev ilgi kārtoto acu ēnu toni.



Izstādē pieejamas arī budžetam draudzīgi zīmoli 
šī magnētiska nagu laka jau ir klasika, kuru iesaku
Šogad priekš manis bija jaunums aromātiskās sojas vaska sveces, kuru aromātu kompozīciju veidojot dabiskās ēteriskās eļļas, viennozīmīgi, ja esi tikpat liels aromātu mīlētājs, kā es - dodies un izbaudi šis aromātu kompozīcijas.

 Šoreiz pat mazliet mākslas pašā izstādes sirdī.
 Dažādi skaisti un praktiski galdi un citi vizāžistu, kosmetologu un manikīra meistaru produkti pieejami Beautyfor stendā.
Lieliskas atlaides arī manikīra cienītājiem. Īpaši gribās ieteikt šīs Nais zīmola nagu lakas - cena lieliska, priekš gela lakas.
 Pats labākais kutikulas irdinātājs, kādu esmu mēģinājusi - ļoti iesaku, ja veic manikīru mājas, ļoti noderīga lieta, gluži tāpat, kā ja esi manikīra meistars.
 Šī keratīna bāze ir lieliska, ja vēlies saglābt savus dabiskos nagus, to var lietot gan vienu pašu, kā caurspīdīgu nagu laku, gan kā bāzi zem nagu lakas. Paildzina nagu lakas nēsāšanas mūžu.
 Dažādi lieliski piedāvājumi arī no OPI zīmola, patīkamas cenas, par kvalitāti  es nešaubos.
 Kinetics zīmola cienītajiem patīkams pārsteigums, lieliska akcija.
 Personīgi man ļoti patīk Luxe Gel (gēla) nagu lakas, kuras klājās vienmērīgi, nekad neaiztek aiz kutikulas, lieliski nēsājās . Iegādājos sev bāzi, lai veidotu marmora dizainus un dizainu ziedus - tāpēc drīz gaidiet jaunus un skaistus manikīrus manā instagramā. Šis ir viens no tiem zīmoliem, uz kuriem vajadzētu paskatīties, ja esi manikīra meistars.
Īpaši iesaku apskatīt arī Blistex stendu, kā arī tur blakus esošo intimina stendu, kurā par lielisku cenu 25euro vari iegādāties piltuvi, tā ir tik laba cena, ka noteikti izmēģini. Vairāk par  manu piltuvju testu lasi šeit.
Runājot par Blistex lūpu balzamiem, tiem ir tik lieliskas cenas, ka vari izvēlēties iegādāties  rezervi, tā lai pietiek gan sev, gan Ziemassvētku dāvanām, neskatoties uz ieilgušo rudeni tuvojās ziema, kad bez lūpu balzāma būs grūti.
 Canderel mākslīgie saldinātāji no stēvijas ir viens no tiem produktiem, kurus sāku lietot ikdienā, lai bez liekām kalorijām saldinātu savu kafiju un tēju.

 Ļoti interesants jaunums, kas nopērkams Siberikas veikalos un arī pieejams izstādē, jauns eko produktu klāsts ar lieliskiem skrubjiem, ziepēm, dušas želejām un ķermeņa sviest-krēmiem. Ļoti iesaku izmēģināt, jo produkti manā skatījumā ir kvalitatīvi.


 DaLashes piedāvā Latvijā radītus, eko produktus, kas ne tikai attīra ādu, bet arī rūpējas par skropstu skaistumu. Man ļoti iemīļotas ir tieši liepziedu putas sejas ādas attīrīšanai, ļoti maigi un efektīvi.

 Ļoti interesants piedāvājums ar ikoniskām sejas maskām, kuras Latvijas tirgu ir pilnīgs jaunums, kaut arī  ārzemju mēdijos atspoguļots un iemīlēts. Lielisks stends, kura produkti iekaros kopjošās kosmētikas mīļotāju. Viņiem ir pieejams arī interneta veikals vairāk informācijas instagrama kontā https://www.instagram.com/viktorystar_shop/
Protams, ka neizpalika arī Korejas kosmētika stends,kur par ļoti lieliskām cenām var iegādāties lieliskās maskas, krēmus un balzāmus



 Lakme zīmolam ir lieliskas atlaides, kuras noteikti ir jāizmanto, iesaku lielisko apjoma šampūnu un matu eļļu, kura savalda pat pašus spurainākos matus.






Kopumā varu teikt, ka izstāde ir ļoti interesanta, noderīga pilnīgi visiem, kuri vēlās papildināt savus mīļākos produktus, ka arī iepazīt jaunus un interesantus zīmolus. Noteikti iesaku aiziet un pameklēt Vitabiotics vitamīnu  stendu, lieliska iespēja iegādāties vitamīnus gan sev, gan Ziemassvētku dāvanām tuvajiem un mīļajiem. 
Par iespējamām meistarklasēm, semināriem es rakstīju šajā rakstā - tāpēc ielūkojies, jo šajā izstādē ir iespēja arī izglītoties, ne tikai iegādāties jaunākos produktus.

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma