Meklē blogā

Atradu Drogās: Top 5 Septembris

Sveicieni šodienā
Jau kādu laiku neesmu dalījusies ar tiem saviem favorītiem, kuri ir nopērkami veikalu tīklā Drogas. Šajos mēnešos ir ienākuši tik daudz un dažādi interesanti produkti, ka patiešām izvēlēties bija grūti, kuri no tiem, priekš manis ir īpaši interesanti. Tāpēc ņēmu vērā arī savas ģimenes viedokli un iekļāvu kādu kolektīvo mīlulīti. Kopš Drogas ir parādījies interneta veikals tā vien nagi niez lai kaut ko pasūtītu. Es esmu interneta veikalu pircējs - patīk, ka var izvērtēt ko gribās, vajag un izvēlēties bez steigas, kā arī šādā formātā ir daudz vieglāk apskatīt dažādas akcijas. Kā arī uzskatu, ka tas ir forši, jo var pasūtīt dažādu sadzīves ķīmiju, kuru piegādās līdz mājam, parasti Drogās ir lieliskas atlaides uz maniem mīļākajiem veļas mīkstinātājiem, sadzīves ķīmiju utt. Labi, bet tagad pievēršoties tiem Top 5 par kuriem ir vērts parunāt!
Kā pirmo no īpaši mīļajiem produktiem - tā  ir lieliskā, īpaši noturīga lūpu krāsa no L`Oreal Ultra Matte Les Chocolats matēta šķidrā lūpu krāsa, kuras smaržo pēc īstas šokolādes un lieliskā noturība tās iznes jaunā līmenī. Visbiežāk lietoju 868 Cacao Crush un 864 Tasty Ruby Es ļoti mīlu šo lūpu krāsu, jo viņa kaut ekstrēmi noturīga tomēr nerada izteiktu sausuma sajūtu. Ļoti komfortabla, bet noņemama tikai ar divfāžu līdzekli -tāpēc ja vēlies šo lūpu krāsu, noteikti atceries nopirkt kosmētikas noņemšanas līdzekli.
Pēdējā mēneša visbiežāk lietotais tonālais līdzeklis Maybelline Dream matte BB krēms, kura sastāvā ir salicilskābe un spf15 lieliski sevi parādīja, kā  produkts, kurš neaizsprosto poras, mazina taukaino mirdzumu, bet arī nerada nospiedošu, nedzīvu matējumu. Lielisks produkts, kurš tomēr ir kā BB krēms ar visām savām labākajām īpašībām - piedodot papildus mitrināšanu, kaut arī neiesēžas porās pat ja to klāj plānā kārtiņā. Ļoti patīk, domāju, ka taukaina ādas tipa īpašniecēm šis produkts varētu patikt tikpat ļoti kā man. Tomēr, es gribēju atgādināt, ka neskatoties uz to, ka šis produkts sevī apvieno krēma un tonālā līdzekļa labākās īpašības, zem viņa ir nepieciešams uzklāt dienas krēmu, kas atbilstošs tavam ādas tipam. Nesen saņemu jautājumu, vai tonālais krēms aizvieto dienas krēmu un atbilde ir viennozīmīgi, ka nē!
Es domāju, ka jau esat pamanījuši ka Bioderma Sensibio lieliskie micelārie ūdeņi ir nopērkami arī Drogu veikalā, tā ir viena no kvalitātēm, kuru es vienmēr pirkšu atkārtoti. Esmu gandrīz izlietojusi kārtējo micelārā ūdens iepakojumu un kā vienmēr uzskatu, ka šis ir viens no vieglākajiem veidiem, kā īpaši maigi attīrīt ādu no  dekoratīvās kosmētikas, īpaši acu rajonu. (p.s tikko uzzināju, ka oficiālais Biodermas izplatītājs netirgojoties Drogās, priekš manis tas ir jaunums..)
Dove Sensitive Micellar Water , kura ir micelārā dušas želeja ir viens no maniem favorītiem, kā arī manas ģimenes mīļākajiem dušas produktiem. Mēs visi uzskatām, ka tā ir viena no maigākām, komfortablākām dušas želejām kādu mēs esam lietojuši, ļoti patīkamas, maigas putas, kas lieliski attīra ādu. Noteikti iesaku izmēģināt, jo viņa ir vel maigāka kā klasiskā Dove dušas želeja ( neticēju, kamēr neizmēģināju, jo nedomāju, ka tas ir iespējams ) lielisks produkts.

Kādu laiku nebiju lietojusi Catrice Liquid camouflage konsīleri, bet šajā mēnesī ieraudzīju, ka viņam ir uzradies jauns tonis 015hony, kas vairāk atbilst manai ādas krāsai, atsāku lietot un nemainīgi varu teikt, ka šis ir viens no lieliskajiem Catrice produktiem. Catrice konsīleri ir ļoti ātri žūstoši, noturīgi, tos ir iespējams uzslāņot, uzklāt ļoti plānā kārtiņā un tie nepazūd no sejas visas dienas gaitā.Lielisks produkts, ja vel esi pārdomās par to iegādi - noteikti izmēģini, nenožēlosi, tikai piemeklē sev piemērotu toni. Priekš manis pats gaišākais bija pārāk rozīgs, bet šis ir tieši laikā, šī apakštonis ir mazliet dzeltenīgs.

Rakstot šo Top pieci produktu rakstu  vienmēr ir tik grūti izvēlēties kuri būs tie paši interesantākie, vairāk lietotie produkti.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma