Meklē blogā

Atsauksme Elemis Peptide4 sejas maska un acu krēms

Sveicieni šodienā

Ziniet, ka dažreiz ir tādi produkti, kuri liekās tik kvalitatīvi, ka jau no pirmās lietošanas reizes pieprasi tiem  zibenīgu rezultātu un pilnīgu atdevi, kas vainagojās ar eņgelisku ādu. Tomēr, tad  nākas pieķert sevi pie šīs absurdās domas, nomierināties, atcerēties, ka visam šajā dzīve ir nepieciešams laiks -tas vienmēr saliek pareizās pieturzīmes, kāpēc gan ne arī šajā kosmētikas testā.
Produkti kurus lietoju ir no man iemīļota zīmola Elemis. Sakšu ar to, ka šīs zīmols ir iekarojis manu sirdi ne ar vizuālo identitati vai attieksmi pret patērētājiem, bet gan ar produktu kvalitatīvo, iedarbīgo sastāvu. Atceros, cik veiksmīga ir mana atkārtotā pieredze ar Elemis acu maskām, sejas pīlingu un nu jau arī kosmētikas noņemšanas balzāmu - šis zīmols nav licis vilties.
Cīņa ar laiku tas ir mūžsenā cilvēces  rotaļa- vēlme palikt jaunai, skaistai un nenovecot, šī vēlme ir tik veca, kā pasaule un tik neiespējama pēc būtības. Tomēr, laikam ejot ir radīti efektīvi līdzekļi, kuri sniedz šo iespēju mazināt laika atstātās pēdas.. Iedarbīgās vielas kuras pakāpeniski uzkrājoties ādā - aptur un mazina šo novecošanās procesu.
Kā pirmo vēlos akcentēt acu krēmu Elemis Peptide⁴ Eye Recovery Cream, kura sastāvs ir patiesi lielisks, formulas sastāvā ir dažādu ziedu ekstrakti, augu un eļļu ekstrakti - tā rīcības diapazons ir nogurusi, blāva ada, kurai ir nepieciešama papildus mitrināšana. Elemis šajā produktu sērijā izmanto savu patentēto Peptide4 formulu. Elemis ir pirmais zīmols kurš izmanto lefkojas (Matthiola longipetala ) sēklu eļļu, kura ir bagātīgs E vitamīna avots. Tieši ši eļļa palīdz padarīt ādu tvirtāku un maigāku. Ilggadēju pētījumu rezultātā Elemis speciālisti ir atklājuši, ka zeltstarītes ( gagea villosa ) eļļai ir dabīgi augsts omega3 koncentrāts, kurš palīdz mitrināt ādu un atjaunot tās elasticitāti.
Pirmās sajūtas, kad izvēlējos izmēģināt šo krēmu - uzklājot es sajutu vieglu kņudināšanu, pēc kuras sekoja tvirtuma sajūta zem acu rajonā, visas dienas garumā sajutu mitrinošu sajūtu, krēms neradīja tūsku un lieliski sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku.
Pēc mēneša lietošanas varu teikt, ka kopējais zem acu rajona stāvoklis ir uzlabojies, mitrināšana joprojām ir pietiekama, krunciņas tāpēc nav tik izteiktas. Tā kā produktu klāju apkārt acīm, arī virs uzacu lokiem jutu, ka viss šīs rajons ir kļuvis tvirtāks.
Noteikti iesaku izmēģināt šo krēmu, jo tas ar ko viņš tika galā ir lieliskā spēja uzturēt tvirtu ādu un mazināt novecošanās procesu intensitāti.
Kā otro šīs sērijas produktu es lietoju Peptide⁴ Thousand Flower Mask Revitalising Face Mask kuras darbība ir vērsta uz izgaismošanu, atjaunošanu un ādas nogludināšanu. Šajā sejas maskā pavienoti gan klasiski iedarbīgi elementi tādi kā mals, gan dažādi antioksidanti, minerālvielas no augiem un pat kūdras, kura satur vērtīgas, atjaunojošas vielas. Maska darbojās kā lielisks pīlings, kurš ir pietiekami jaudīgs, lai tās ieteicamais lietošanas intervāls ir vienu reizi nedēļā.
Neskatoties uz šo izteiksmīgo, intensīvo masku - tās aromāts ir tiešām tūkstošu ziedu vērts, ļoti svaigs, dabisks, mazliet atgādina pastaigu mežā, kad ir tikko nolijis, bet viss vel ir ziedošs, bet piesūcies ar dzīvinošo lietus svaigumu.

Uzklāju šo masku uz attīrītas sejas ādas, sagatavoju drāniņu ar kuras palīdzību noskalošu masku - jāpiemin, ka ir jābūt gatavai ziedot šo drāniņu, jo viņu pēc lietošanas nav iespējams atmazgāt.  Maska uzsāk savu darbību uzreiz pēc uzklāšanas, tāpēc vieglu kņudonu es jutu visas 15minūtes, kamēr tā atradās uz manas sejas. Noskalošana kā ierasti ar siltu ūdeni un drāniņu. Pēc maskas lietošanas redzu tūlītēju rezultātu - āda izskatās ļoti svaiga, maiga un patīkama pieskārienam. Jāsaka, ka vaigu rajonā rožojās sārtums, kas pariet pēc pāris stundām. Redzot efektivitāti turpināju lietot reizi nedēļā un novēroju, ka mana āda ir kļuvusi noturīgāka pret apkārtējās vides kairinājumiem, tā ir tīrāka,  iespējams, ka tā bija sakritība, bet šajā mēnesī nebija tik daudz mazo pūtīšu. Otrs efekts ir izteikti mitrinoša sajūta, kas sāk strādāt jau tajā mirklī, kad uzklāj masku. Sajūtas ir pavisam neierastas - sildoša maska, kura atvēsina un silda reizē. Varu pamanīt, ka šim produktam ir noturīgs efekts, jo āda izskatās lieliski.

Kopumā es varu secināt, ka šie produkti ir ilgspēlējoši, jo tie pakāpeniski  padara manu ādu skaistāku un veselīgāku, dzīvāku un jaunavīgāku. Es 100% iesaku šos produktus, jo viņi ir izmēģināšanas vērti.

Elemis produktus meklē Stockmann un Debenham veikalos

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma