Meklē blogā

Indola Innova - #1 #2 #3 soļi efektīvā un vieglā matu kopšanā

Sveicieni šodienā

Pieķerties pie kāda pilnīgi jauna zīmola produktu izmēģināšanas vienmēr ir ļoti aizraujoši, īpaši tad, ja zini, ka šī zīmola kosmētika ir profesionāla, bet arī piemērota lietošanai mājās. Šoreiz manā redzes lokā nonāca Indola zīmols.
Tas ir zīmols, kas liek saprast, ka matu kopšana nav kodol-zinātne, tāpēc visam ir jābūt viegli saprotamam, uztveramam un lietojamam. 1,2,3.. tie ir pamata solī matu kopšanā, kā :

1. Matu attīrīšana, kurai izmanto savam matu tipam paredzētu šampūnu
2. Matu kondicionēšana un nogludināšana, kurai izmanto balzāmu un matu galu nogludinošo serumu
3. Matu veidošana un aizsargāšana no karstās veidošanas ar specializēto spreju, matu apjoma piedošana ar teksturizējošo spreju un veidošanas līdzekļi.
Šajos trijos soļos vari salasīt tieši sev piemērotu kombināciju, kas lauž visus stereotipus, ka piemēram taukainam matu/ādas tipam ir jālieto arī balzāms, kas paredzēts taukainiem matiem.
Trīs soļi, lai iegūtu skaistus, gludus  un dzīvīgus matus! Man patīk skaidrais koncepts un zīmola dinamiskais, jauneklīgais tēls, kas iedrošina eksperimentēt. Vislabāk un vienkāršāk piemeklēt sev derīgos līdzekļus palīdzēs  profesionālis- frizieris, kurš zinās tavu matu tipu, bet es varu padalīties ar atsauksmi par produktiem, kuri ir saderīgi ar maniem matiem, kas diezgan spēcīgi taukojās ir smalkas struktūras, nav krāsoti.
Matu attīrīšanai lietoju Indola Innova Hydrate Shampoo #1 solis matu kopšanā tā ir matu attīrīšana. Satur lielisko jojoba eļļu, kas arī palīdz pietiekami pabarot matus, bet arī tos lieliski attīrot. Lietojot šo produktu, jutu zīmolam raksturīgo augļu -ziedu aromātu, kas patīkami atsvaidzina, šampūns saputo labi- veidojot blīvas putas, veiksmīgi attīrot, bet esot maigs pret matiem un galvas ādu. Ļoti patīkams šampūns, tieši dēl savas maigās, patīkamās attīrīšanas.
Ņemot vērā manu matu tipu, kā otro soli man izvēlējās  Indola Innova Repair Keratin Filler  kurš ir sprejs, kurš ir jālieto jau ar dvieli izsusinātos matos, tas nav jāizskalo. Iepūtu pāris pūtienus uz matu galiem, tad iestrādāju visā garuma - tomēr  necenšoties to iestrādāt galvas ādā, jo tam nav nepieciešamība, tā saglabājot kuplumu pie matu saknēm. Šis līdzeklis savā formulā satur marulas eļļu un esot pierādīts, ka viņa lietošanas laikā līdz pat 95% samazinās matu lūšana un atjaunojās spīdums.
Iesākumā es domāju, ka priekš maniem pinkainajiem matiem, kuriem ir kosmiska tendence sapinkoties nepietiks ar šo līdzekli. Lietojot tomēr secinu, ka viņš lieliski nogludina matus, visā lietošanas laikā nav nācies pārcensties ar šo produktu, tāpēc iesaku arī smalko matu īpašniecēm.
Papildus otrajam solim, jeb solis #2 + ir matu galu serums Indola Innova Repair Split- ends serum. Šis produkts ir ļoti interesants, jo konsistence ir kā serumam, tomēr ieklājot to plaukstās var lieliski sajust barojošo Marulas eļļu, kas ļoti viegli uzsūcās, lieliski nogludinot matu pūciņu un piepildot sašķeltos galus. Tomēr ar šo līdzekli nav jāpārcenšās, jo viņš patiešām ir ļoti barojošs - tāpēc pietiek ar mazumiņu.
Es diezgan bieži fēnoju matus, tā nu ir sagadījies,  ka pēdējos gados bez tā nevaru iedomāties savu ikdienu, kaut arī zinu, ka veselīgāk būtu ļaut tiem izžūt pašiem.
 Tieši tāpēc padalīšos ar sajūtām lietojot Indola Setting Blow-dry Spray, kas arī ir solis #3 - šis sprejs ir radīts, lai to lietotu ar dvieli izsausinātos matos, piemērots pirms matu žāvēšanas, palīdz tiem kļūt gludākiem un atšķetinātākiem, aizsargā no karstuma nevēlamās ietekmes,kā arī satur UV filtrus, kas ir noderīgi jebkurā sezonā.
Lietoju šo līdzekli tieši pirms fēnošanas un varu teikt, ka viņš tiešām saīsina matu žūšanas laiku, kas varētu būt aktuāli arī biezu matu īpašniecēm. Produktam piemīt patīkams, svaigs ziedu-augļu aromāts, kas piedod matiem svaiguma noti. Manuprāt šis līdzeklis sniedz arī papildus apjomu, jo iepūšot to matos, pēc žāvēšanas mati izskatījās vijīgāki un apjomīgāki.

Ko es domāju par zīmolu? Manuprāt Indola produkti ir kvalitatīvi, pieejami un nes sevī profesionālās kosmētikas stīgu -  pildot solījumus, par to, ko katrs no produktiem veic taviem matiem.  Šampūns neradīja niezi- kas ir kvalitātes rādītājs vismaz priekš manis. Vai es ieteiktu šos produktus ? Viennozīmīgi ,ka jā! Cik skatījos, viņiem ir pieejamas sērijas visiem matu tipiem, tai skaitā atsevišķa sērija blondo matu īpašniecēm.
Cenas ir patīkamas un pieejamas, tāpēc droši izmēģiniet.

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma