Meklē blogā

Algotherm Algosilhouette- kompleksa cīņa par ādas tvirtumu

Sveicieni šodienā

Noteikti tās manas lasītājas, kuras seko manam instagram kontam, jau ir pamanījušas, ka es beidzot runāju par to projektu, ko veicu šajā gadā, lai kļūtu veselīgāka. Daudz staigāju un ievēroju veselīgas diētas pamatprincipus. Sakarā ar to, ka šīs darbības man ir sniegušas adekvātu rezultātu ir mazinājies liekais svars, kas savukārt lika man pievērsties tiem kopjošās kosmētikas līdzekļiem, kas var palīdzēt stiprināt un tonizēt manu ādu.
Protams, ka sājā procesā lietoju Algotherm aļģu kosmētiku, kura ir viena no manām mīļākajām  kopjošajām kosmētikām, dēļ efektīvas formulas un lieliskā, patīkamā aromāta. Īpaši novērtēju produktu konsistenci, kas ļoti ātri  iesūcās ādā - neatstājot taukainus nospiedumus. Es zinu, ka uzklājot krēmu un pat eļļu, varu nebaidīties ģērbties jo par traipiem nav jāsatraucas.
Es šai lietai piegāju kompleksi jo izmantoju skrubējošās ziepes Algotherm Algosilhouette, kuru sastāvā ir viņu patentētais slaidinošais komplekss aļģu ekstrakti un kofeīns, kas diezgan veiksmīgi padara ādu daudz tvirtāku. Izmantoju šīs ziepes reizi nedāļā -visam ķermenim, bet vienu reizi nedēļā pievērsos atsevišķām zonām tādas kā augšstilbi, vēders.

Ziepes  ir ērtas formas un tās nav pārāk slīdīgas, tāpēc ar tām ir ērti skrubēties, bet mazie izcilnīši ir kā papildus masāžas rīks. Pašas skrubējošās daļiņas ir pietiekami lielas, lai tās būtu jūtamas, bet nav pārmērīgi skrāpējošas, drīzāk rada komfortablu masāžas sajūtu. Jāpiemin, ka pašas ziepes nesatur parabēnus un tām nav pievienotas smaržvielas, kaut arī tām ir patīkams aromāts, kas visdrīzāk tiek iegūts no dabiskajiem ekstraktiem.
Kā nākamo soli manā ķermeņa uzlabošanas programmā es lietoju Algotherm Algosilhouette Silky Tightening Cream. Gribu teikt, ka  lieliskais aromāts, kas piemīt šai produktu sērijai patiesi rada atkarību - ļoti patīkams un atsvaidzinošs.
Algotherm Algosilhouette Silky Tightening Cream aktīvās sastāvdaļas:
Nostiprinošais komplekss – (Alaria Esculenta aļģe, silīcija derivāts, gotu kola) stimulē kolagēna ražošanu, kas restaurē ādu un atjauno tās elastību un mīkstumu
Zirņu peptīdi – uzlabo ādas stingrību un elastību, aizsargājot ādas elastīnu un stimulējot tā sintēzi, kā arī veicinot kolagēna un citu ādas molekulu sintēzi.
Chondrus Crispus aļģes ekstrakts – mitrina un aizsargā, bagāts aminoskābēm, kas nodrošina ādas elastību
E vitamīns – ar aizsargājošu iedarbību, jo tas sagūsta un neitralizē brīvo radikāļu molekulas, kas ir agresīvas un kaitīgas ādas šūnām, antioksidants
Manas sajūtas lietojot šo produktu, bija ļoti patīkamas, viņa stimulējošo darbību izjutu kā vieglu siltumu, tāpēc manuprāt jutu kā viņš darbojās. Izmantoju šo krēmu pēc intensīvām pastaigām, vai siltas dušas, kad asinsrite bija pietiekami aktīva, lai tā gūtu maksimālo efektu. Krēma konsistence ir vidēji bieza, bet tas ir viens ļoti ekonomisks produkts, lietoju gan uz augšstilbiem un vēdera, roku rajonā, viņš pietika diezgan ilgam laikam. Efekts ko pamanīju, ka āda tiešām ir kļuvusi elastīga, šobrīd, kad krēms jau ir beidzies - efekts saglabājās, tāpēc varu ieteikt šo produktu visiem, kam ir aktuāli stiprināt savas ķermeņa aprises.  
Kā trešo produktu, kuru izmantoju gan kā masāžas eļļu augšstilbiem, gan kā nostiprinošo eļļu pirms gulētiešanas pēc vakara dušas, lietoju jau atkārtoti. Algotherm Algosilhouette Restructurante Dry Oil tā ir  radīta lai mazinātu striju rašanos, bet to var lieliski izmantot, ja ir svara izmaiņas, lai padarītu ādu elastīgāku, pietiekami pabarotu. Kā jau minēju iepriekšējā rakstā, kur rakstīju par šo eļļu, tā nenovērsīs strijas, bet ļaus nerasties jaunām, tāpēc ļoti iesaku jaunajām māmiņām. Šīs eļļas darbība uz esošajām strijām - tās paliek mazāk izteiktas, mazāk pigementētas, āda kopumā kļūst elastīgāka. Algotherm Algosilhouette Restructurante Dry Oil  izmantoju arī kā masāžas eļļu - veicu pašmasāzu pret celulītu, lai uzlabotu ādas stāvokli un mazinātu arī šo problēmu. Tas ko es pamanīju,  šī eļļiņa ir pietiekami efektīva, lai radītu  aizsargslāni un sniegtu papildus mitrinošo darbību. Labs palīgs pašmasāžā, tikai jāsaka, ka diezgan ātri uzsūcās. 
Šāda kompleksa darbošanās ir devusi lieliskus rezultātus, tāpēc varu apgalvot, ka piemērota fiziskā slodze, pašmasāža ar efektīviem līdzekļiem vienmēr sniegs rezultātus.

Lai lieliska diena
Ilze 

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma