Meklē blogā

L`Oreal Color Riche Shine atsauksme

Sveicieni šodienā!

Ir dažādas lūpu krāsas dažādas konsistences, kuras labprāt lietoju. Ierasti manas mīļākas lūpu krāsas ir matētā finišā, jo tās paredz papildus noturību, kas arī priekš manis ir pats svarīgākais lūpu produktā. Protams, ja tiek lietotas matētas lūpu krāsas, tās ļoti sausina lūpas un divas dienas pēc kārtas negribās tās uzklāt. Tāpēc daudzi mani redz vai nu spilgtā lūpu krāsā vai bez lūpu krāsas, tikai ar mitrinošo lūpu balzāmu,  esmu pievērsusies lūpu balzamiem kuru sastāvā ir Spf, tāpēc lūpas jūtās komfortabli arī dienās, kad uzklāju tikai lūpu balzāmu.
Iesākumā kad iepazinos ar jaunajām  L`Oreal Color Riche Shine lūpu krāsām nebiju lielā sajūsmā, jo biju tās iedomājusies citādākas konsistences, nekā tās ir pēc būtības. Mana pirmā doma bija par šim lūpu krāsām kā par lūpu balzāmiem ar tonīti, bet tā nu gluži tas nav.
Šīs lūpu krāsas  ir ļoti mitrinošas, mirdzošas un sulīgas lūpu krāsas, kas tomēr ir pietiekami pigmentētas, lai tās  uztveru kā lūpu krāsas, nevis kā balzāmu. Mitrināšana ir ļoti izteikta, gluži kā mirdzums, kurš ir tik mirdzošs, gluži kā ūdens virsma, kura atstarojās saulainā dienā.

Šeit vari apskatīt, kā izskatās toņi uz ādas - gribēju parādīt cik tie ir caurspīdīgi, bet tomēr pigmentēti.
Toņi uz manām lūpām

Šādas lūpu krāsas pieprasa gludu lūpu ādu, tāpēc skrubītis būs tavs labākais sabiedrotais,  ja izvēlēsies lietot šīs lūpu krāsas. Nēsāšanas laiks ir atkarīgs no tā cik daudz un ko tu ēd/dzer jo kā jau šādas konsistences lūpu krāsas tās ir jāatjauno pēc maltītes.
Tomēr lietojot tās ikdienā var panākt ļoti dabisku, skaistu efektu, kurš ļaus tavām lūpām izskatīties apjomīgākam - gluži kā lūpu krāsas un lūpu spīduma apvienojums, kurš ir pietiekami askētisks, lai nekļūtu vulgārs. Color Riche Shine lūpu krāsas  galvenā odziņa ir šīs līdzsvars, kad  vari akcentēt lūpas, bet neizskatīties pārmērīgi uzkrāsojusies. Color Riche Shine lūpu krāsas uztveru kā ideālās darba lūpu krāsas, kur gribās izcelt savu sievišķību, tomēr nav vēlēšanās pārcensties.

Ja vel neseko manam facebook  kontam  tad iesaku sekot, tur izspēlēšu (247 shot of sun) un (659 blow your glow)tonīti, kuri ir vairāk siltā tonāla, uzskatu, ka kādai manai sekotājai tās varētu piestāvēt vairāk nekā man.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma