Meklē blogā

Atsauksme Pretty Vulgar Cosmetics -zīmols kurā ir vērts iemīlēties?

Sveicieni šodienā

Es ceru, ka jau esat pamanījušas man tik ļoti iemīļoto, jauno zīmolu Douglas veikalos -
Pretty Vulgar Cosmetics kas ir zīmols, kas sevī nes rotaļīgu, sievišķīgu dizainu, kvalitatīvas sastāvdaļas un manuprāt saprātīgu cenu, par lielisko kvalitāti. Zīmola virzība ir parādīt katras sievietes izvēli būt rotaļīgai, skaistai, koķetai vai elegantai, tā neuzliekot robežas - pieļaujot, ka māksla būt par sevi var būt izpausta dažādos līmeņos.
Būt ārpus "rāmja" tā ir iekšējā izlaušanās, kas katram prasa savus resursus ir atšķirīga - tieši tāpēc zīmola simbols un vēstnesis ir putniņš, kurš vienmēr ir ārpus būrīša. Zīmols ir draudzīgs cilvēkiem, jo nesatur parabēnus, kā arī patīkams dzīvniekiem jo ir Cruelty Free zīmols.

Pētot šo zīmolu mazliet tuvāk, guvu ieskatu piedāvātajos produktos un mani īpaši uzrunāja tieši acu ēnas ar savu lielisko kvalitāti. Uzskatu, ka šis zīmols ir spēcīgs konkurents Urban Decay jo šie pigmenti ir vel piesātinātāki, tomēr izpludinot neveido pleķus vai nesmukus traipus. Zīmola stiprā puse ir spēcīgais pigments, kurš viendabīgi izpludinās, gan  matētajām ēnām, gan mirdzošajām.



Izmēģināju šo paleti un uzskatu to par lielisku, jo tajā kombinējās gan matētie toņi, gan mirdzošie, radot ļoti veiksmīgu balansu. Acu ēnas, kuras nav birstošas, jo nav jāņem daudz - piesātināts pigments ir uzslāņojams uz piemērotu intensitāti, šīs ir vienas no ēnām, kuras izvēlos lietot arī tad, kad jāuzkrāso kāds cits.
Lielisks produkts ir lūpu krāsa, kura ne tikai iekaroja manu sirdi ar  skaisto, matēto toni un noturīgo pigmentu,bet arī ar skaisto iepakojumu. Tiem kuriem patīk tik izcili sievišķīgi un rotaļīgi iepakojumi noteikti novērtēs Pretty Vulgar Cosmetics vizuālo identitāti. Lūpu krāsa, kura bija nokļuvusi manos favorītos turpina tur palikt - viņas tekstūra ir maiga, matēta, blīvs pigments - lieliska noturība, kas dienas beigās uz lūpām atstāj rožainu nospiedumu, tāpēc varu apgalvot, ka ir vērts skatīties uz šo lūpu krāsu.
Guvu iespēju izmēģināt arī skropstu tušu, kura gan nekļuva par manu favorītu, jo diemžēl, tā nedeva tādu efektu, kā es vēlētos priekš savām skropstām. Manuprāt šī skropstu tuša lieliski izcels garas skropstas kurām ir nepieciešams papildus apjoms. Tām kurām patīk Maybelline dzeltenās tušas - šī varētu ļoti patikt, esmu pamanījusi, ka ir tāda sakritība, ka šī tuša labi izceļ tieši konkrēta tipa skropstas. Iepakojums ir burvīgs, tieši tāpēc, es šo tušu atstāju uz sava kosmētikas galda, kaut lietoju tikai tad, kad vēlos dabisku efektu.

Izgaismotājs ir ļoti klasiska šampānieša tonī, mazliet mulsināja tas, ka viņš paņemas uz otas ļoti daudz, bet ja to ņem vērā un nepārcenšās ar produkta paņemšanu ir pat ļoti labi. Kā jau zinām, ka produkta malums bieži vien nosaka to vai šis produkts ieies porās vai nē. Esmu pamanījusi, ka jo smalkāka maluma izgaismotājs jo skaistāk tas izceļas arī  uz ādas kurai ir zināma tekstūra- tai skaitā poras, grumbas un citi nelīdzenumi.
Šis produkts ir pietiekami smalka maluma, lai ļoti maigi izgaismotu ādu un neveidotu nepiemērotu tekstūru. Uzskatu, ka tikai mitrā veida ( kad ota tiek samitrināta ar fiksātoru ) viņu nevajadzētu klāt jo tādā veidā ir jāņem MAC izgaismotāji  jo to pigments nav tik izteiksmīgs. Kā redziet visam ir savi plusi un mīnusi. Viennozīmīgi šis ir viens no tiem kosmētikas zīmoliem, kas lieliski iederēsies jebkuras sievietes kosmētikas arsenālā jo piedāvā dažādas tekstūras, intensitātes produktus, kuri lieliski kombinējās.

Ļoti iesaku apskatīt tuvāk gan acu ēnas, kuru cena ir 30euro, kas priekš tik labas paletes nemaz nav daudz, gan lūpu krāsu, kura maksā savus 20 euro uzskatu, ka jūs nebūsit vīlušās!

Vairāk informāciju meklē www.douglas.lv

Lai lieliska diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma