Meklē blogā

L'Oreal Paris Smooth Sugars pārsteidzoša skrubju kolekcija



Sveicieni šodienā

Es zinu, ka skrubju trends ir diezgan viļņveidīgs, iepriekš visi skrubēja sejas, tad daļa pārgāja uz augļskābem, tagad atkal ir jūtama tendence atcerēties par nemainīgām vērtībām - cukura skrubjiem. Cukura skrubis ir vienmēr klasisks - tikai šoreiz gribēju padalīties ar trim dažādiem skrubjiem, kuri piemēroti dažādiem ādas tipiem, ka arī patīkams pluss, ka šie skrubji ir tik maigi, ka vari tos izmantot arī jutigaja lūpu rajonā.


Mazliet ar interesei pētīju 
Jeffree Star lūpu skrubjus, bet spēcīgais loģikas grauds mani atturēja no šāda pirkuma. Liels prieks, ka šobrīd L`Oreal ir parūpējies par savām pircējām un piedāvā cukura skrubjus, kas ir ļoti smalka maluma, efektīvus, bet ne agresīvus.

Jaunie Loreal cukura skrubji ir atšķirīgas intensitātes, abrazīvuma produkti, bet visus vieno tas, ka tiem ir pievienotas vērtīgās sastāvdaļas tādas kā eļļas un sviesti, kas lieliski rūpējās par ādas vajadzībām - gan mitrinot, gan barojot. Katru no šiem skrubjiem var izmantot līdz pat trim reizēm nedēļā, bet uzskatu, ka tas ir jāskatās pēc individuālām sajūtām, kā reaģē āda. Katra skrubja tilpums ir 50ml un šie ir 100% cukura skrubji ar dažādam eļļam, ekstraktiem.

Esmu izmēģinājusi visus trīs skrubīšus, kaut arī priekš manas ādas vajadzībām būtu jālieto tikai Attīrošais cukura skrubis, kura sastāvā ir absolūti burvīgi graudiņi, kas vizuāli atgādina sulīgu kivi, estētisks baudījums skrubja iepakojumā. Atzīšos, ka jau kādu laiku gaidīju šādas konsistences skrubjus, jo tie ir atraduši zelta vidusceļu, ņemot vērā produkta labo kvalitāti un vizuāli baudāmo izpildījumu.


L'Oreal Paris Smooth Sugars Attīrošais cukura skrubis

Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un kivi sēklām, lai acumirklī padarītu ādu tīrāku, svaigāku un mīkstāku. 3 CUKURU VEIDI (brūnais, dzeltenais, baltais) dziļi un vienlaikus maigi noņem atmirušās šūnas. KIVI SĒKLAS izlīdzina ādu, lai redzami samazinātu pinnes un palīdzētu attīrīt poras. PIPARMĒTRU ĒTERISKĀ EĻĻA samazina ādas nepilnības. CITRONZĀLES ĒTERISKĀ EĻĻA attīra ādu.

Manas sajūtas to lietojot- lieliska maiga struktūra,jūtami, bet maigi atsvaidzina, attīra ādu, pēc noskrubēšanas un noskalošanas var sajust dabisko eļļu kopjošās īpašības. Izteikti patīkams, svaigs skrubis, bet nav jābaidās no piparmētru eļļas jo šis skrubis ir lieliska balansa iemiesojums, taukainai ādai noteikti patiks. Cik ilgi skrubēt? To var sajust, jo tiklīdz cukurs ir izkusis rodas dabiska vēlme noskalot seju, atceramies, ka cenšamies skrubēt maigi, izmantojot pirkstu galus, neraustot un nespiežot ādu, bet gan maigi apļojot.


Šokolādes mīļotājas - sarosāties, šis ir skrubis priekš jums, kā arī tām, kurām ir nepieciešama papildus mīkstinoša un baroša kopšana.
L'Oreal Paris Smooth Sugars Barojošs cukura skrubis


Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un kakao sviestu, lai acumirklī padarītu ādu elastīgu, barotu un mīkstāku. 3 CUKURU VEIDI (brūnais, dzeltenais, baltais) dziļi un vienlaikus maigi noņem atmirušās šūnas. BAROJOŠS KAKAO SVIESTS ar taukskābēm palīdz mazināt ādas sausumu. KOKOSRIEKSTU EĻĻA ir pazīstama ar spēju aizsargāt ādas barjeru. KAKAO GRAUDIŅI palīdz noņemt atmirušās šūnas un mīkstināt ādu.
Ja kivi attīrošajam skrubim bija jūtama sildoša darbība, tad izmēģinot šo barojošo skrubi sajutu izcili maigu kopšanu, pati produkta tekstūra ir daudz krēmīgāka, mazāk abrazīva. Dažādo cukura veidu kombinācijas veiksmīgi noskrubē ādu ar vismazāko iespējamo kairinājumu. Tiešām piemērots jutīgai un sausai ādai, pēc sejas ādas noskalošanas ir jūtama barojoša iedarbība. Uzskatu ka šis skrubis viennozīmīgi ir lielisks arī visiem ādas tipiem, kad aktuāla maigāka kopšana. Lieliskais kakao aromāts ir lielisks šī produkta pluss.

L'Oreal Paris Smooth Sugars Adas mirdzumam 

Uzskatu, ka šis mirdzuma skrubis ir pats intensīvākais no visiem apskatītajiem, pateicoties dažādām cukura kombinācijām, varu teikt ka es jūtu kā āda tiek nopulēta - mazinās pumpu atstātās rētas, tās paliek gaišākas.
Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un vīnogu sēkliņu eļļu, lai acumirklī padarītu ādu mirdzošu, nopulētu un maigu kā mazulim. 3 CUKURU VEIDI (brūnais, dzeltenais, baltais) dziļi un vienlaikus maigi noņem atmirušās šūnas. VĪNOGU SĒKLIŅU EĻĻA ar E vitamīnu izgaismo ādu. MONOI eļļa aizsargā ādu no blāvuma. AKAI PŪDERIS palīdz maigi nopulēt ādas virsmu.

Kaut arī ir pievienota vīnogu sēkliņu eļļa, šī produkta konsistence ir daudz biezāka nekā iepriekšējiem skrubjiem, abrazīvāka, sajūta, ka cukurs kūst mazliet lēnāk nekā iepriekšējiem skrubīšiem. Pievienotā mono eļļa ( gardēnijas un kokosriekstu eļļas maisījums) ir lielisks produkts jo satur daudz antioksidantus, E vitamīnu, kas savukārt padara ādu veselīgāku un mirdzošāku.


Secinu, ka pilnībā varu ieteikt šos skrubjus, jo katrs no tiem ir ļoti izdevies. Skaties kādas ir tavas ādas vajadzības un izvēlies sev piemēroto. Tas ko viņi dara lieliski ir arī lūpu skrubēšana, lūpu āda netiek pārmērīgi kairināta, kā man tas ir bijis, kad eksperimentēju un pašrocīgi sajaucu cukuru ar kokosa eļļu, taisot skrubi. Vai sejas ādas skrubēšana ir tavs - tas protams ir jāsajūt pašam, tomēr man joprojām patīk lietot šāda veida produktus, iespējams, dēl ādas tipa ir vēlme lai āda vienmēr būtu attīrīta, starojoša un skaista.



Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma