Meklē blogā

Alterra naturkosmetik sejas & acu pieniņi

Pakāpeniski esmu izlēmusi iepazīt "Drogu" aktuālo piedāvjumu, īpaši produktiem, kuri ir par draudzīgām cenām, cerot, ka šeit var atrast labas "pērles" kuras ieviest ikdienas sejas & ķermeņa kopšanas rituālā.
Zīmola Rossmann produkti mani piesaistīja, kad saņemu dāvana no draudzenes  viņu pēdu vīli, kas kalpo man šobrīd ļoti labi, varu teikt tikai pašu labāko par šo produktu.Šeit vairāk par pēdu vīli
Uzmanību pievērtsa Alterra zīmols,  ko arī šaku iepazīt  nopērkot Alterra attīrošo sejas pieniņu Orhideja un acu kosmētikas noņemamo pieniņu no sērijas, kas paredzēts visiem ādas tipiem.

Produkta anatomija: 150ml un 100 ml iepakojumi, gaumīga, acīs "krītoša" dizaina plasmasas konteineri ar labi noslēdzamu vāciņu, paši produkti  ir biezas konsistences pieniņi ar izteiktu smaržu, kura man netraucē, jo pazūd diezgan ātri no sejas.

Produkta fizioloģija:

Sākšu ar Alterra naturokosmetik deluxe reinigungs - milch ar Orhidējam, mani "paķēra" iepakojums, kā arī  Bio arganol nosaukums, nu arī man šādi gadās! Sastāvā ir eļļas, tāda ka oliveļa, šea sviests, dažādi ekstrakti, kā glinko ekstrakts un citi labumi, kas man tiešām patīk, bet ir viens BET.. sastāvā  ir Alkohols un viņu var just.. taukainai ādai tas īsti netraucē, vismaz manai netraucē, jo sajūta ir jauka pēc šī pieniņa lietošanas, āda paliek maiga un nav iekaisusi, bet tomēr, ir jānem vērā, ka jutigakai ādai šis moments ir traucējošs.

Lietošana: samitrinam bagātīgi vates diskus ar produktu un noņemam kosmētiku, tad noskalojam seju, vai notīram ar toniku, labāk jau protams, noskalot ar siltu ūdeni.

Alterr naturokosmetik augen make-up  entferner ar vitamīnu E un dzērveņu ekstraktu, sākšu ar to, ka parasti neizmantoju pieniņus acu kosmētikas noņemšanai, jo viņi ir lipīgi, slikti noņem tušu, šis draugs sevi  neparādija labākā gaismā, jo tuša tiek noņemta ar grūtībām, acīs korž,  bija interesanti, kas gan tur tik traki kož .. ieraudzīju sastāvā ir Alkohols.. Nezinu kur viņiem prāts pie acu produktiem likt klāt alkoholu, smaržas kompozīcija stiprāka nekā pie sejas pieniņa. Diemžel šis produkts lika vilties, lai arī kā man patiktu iepakojums, smarža  un ideja par dabiskām sastāvdaļām, turpmāk izmantošu šo kā sejas pieniņu, jo sastāvs ir labs ar dažādiem labiem ekstraktiem un eļļām, dēļ kuriem arī gribējās izmēgināt šo produktu, pārējā sejas āda viņš nekož un nekairina.
Acu pieniņa sastāvs

Sejas pieniņš

Rezumē:  Sejas pieniņš  iepakojums 8 no 10 , produkts 7 no 10 ( dēļ alkohola sastāvā)
                Acu kosmētikas noņemamais pieniņš  iepakojums 8 no 10; produkts 5 no 10 (Alkohols sastāvā :(  )

Esat mēģinājušas šos produktus?
Kā Jums - traucē/ netraucē kad sastāvā ir pievienots alkohols?

Lai foršs vakars!
Ilze

Vel paris dienas varat piedalīties manis rīkotajā giveaway-blogam-100-ieraksts

3 komentāri

  1. šis acu tīrāmais man nepavisam nepatika - neko lāga netīrīja + koda acīs. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl kož neforši ;( Vispar nesaprotu pieniņus acu kosmētikas noņemšanā, mazliet atgādina 90`tos, kad īsti nekas efektīvāks nebija ieviesies, tad nu visi mocijās :D

      Dzēst
    2. oo, jā, pieniņi kaut kā iestrēguši laikā :D tagad jau man šķiet, ka ir viss un daudz efektīvāks acu kosmētikas noņemšanai :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma