Meklē blogā

L`Occitane skaistuma kastīte Ziema

Es nekur neesmu pazudusi, bet atklimatizācija notiek lēnām, pārslēgšanas uz Latvijas ziemu arī notiek dikti lēnam, kaut arī ir ļoti skaists un ziemīgs laiks, sajūta, ka ziema šogad ļoti maigi piesakās, liekot lēnām baudīt vieglo dzestrumu, pakāpeniski audzējot sniega apjomus un neļaujot tam pārvērsties par pelēko žļurgu :))
Ziema nāk arī ar jaunumiem skaistum-kastītes, nevarēju palaist garām tik labu piedāvājumu no L`occitane un pasūtīju viņu skaistuma kastīti tikai par 10 euro.. saturs ir ļoti labs un priekš manis ideāls, jo es mīlu mandeļu sēriju, tā ir viena no labākajām šim zīmolam.


Amande shower oil 75ml  miniatūra, fantastisks produkts, iesaku izmēģināt pilnīgi visiem, mājas ir pilna izmēra produkts, bet šīs eļļas nekad nav par daudz, jo pēc dušas, kur lietota šī eļļa- dušas želeja , neprasās uzklāt ķermeņa krēmu!

Amande sērijas roku krēms 30ml,  esmu to pirkusi jau iepriekš, ja atceros, cena tam bija ap 7euro, kvalitāte ļoti laba, īpaši esmu iemīļojusi šo mandeļu delikāto aromātu, rokas paliek ļoti maigas un mitrinātas.

Amande skin oil 15ml,  šo neesmu vel mēģinājusi, ieskatījos ka saturā nav tikai mandeļu eļļa bet arī ēteriskās eļļas un citi eļļu maisījumi,  vidēji ātri iesūcās ādā, bet negribētu to saukt par sauso eļļu, mazliet smagāka, tipiskā saldā mandeļu smarža.

Amande milk concentrate paraudziņs 6ml - ļoti patīk, atzīšos, ka gaidu atlaides, jo pilna izmēra produkts samērā dārgs,  kvalitāte liekās laba, bet joprojām svārstos, vai pirkšu vai nepirkšu lielo iepakojumu.

Jasmin - Immortelle Neroli 6ml ķermeņa losjons - jauks, smaržīgs brīnums, patīk aromāts, labi iesūcās ādā un ilgi nes to sev līdzi ;)

20% shea butter  roku krēms sausai ādai - biezs, krēms 3ml paraudziņš ko iemest somā ekstrēmo sauso roku gadījumā! :)

Ultra riche creme confort 1,5 ml  paraudziņš īpaši sausai ādai ar 25% šī sviestu.. īsti nav man, bet varbūt uz nakti izlietosies.

Divine cream mask  lielā mistika 2ml iepakojumā, uzraksti lietuviski - nesaprotu ne vārda, bet nu būs šī maska jānoprovē, tad sapratīšu ko un kam tā domāta:)

Rezumē: Foršāka kastīte kāda viņiem ir bijusi, ne velti es nopirku divas, pat nezinot, kas iekšā
manā skatījumā stabils 9 no 10

Joprojām ir iespējams iegādāties ar atlaidi  šeit -> SPIED SEIT!

Lai forši!

Ilze


6 komentāri

  1. dīvaini, ka viņi nomainīja to, ka kastītē 5 miniatūras, bet arī maksāja vairāk. vispār es ar būtu priecīga par šiem produktiem. pie tam, par 10 eur

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti laba kastīte un par izdevīgu cenu! Paldies par info :)

    Anita,
    www.anitasdiaries.wordpress.com

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma