Meklē blogā

BRIGHT NOW VITAMIN C DAY CREAM by Lumene

Periods Ziema- Pavasaris manā kopjošās kosmētikas plauktiņā ievieš šo foršo Lumenes sejas krēma klātbūtni, varbūt ne katru dienu, bet katru otro dienu noteikti. Viss ir atkarīgs no tā, cik ļoti vēlos vai nevēlos lietot sedzošos produktus – kā tonālo krēmu vai BB krēmus. Šis Lumene C vitamīna krēms ir labs palīgs, kad gribu un vēlos būt dabīgi mazliet mirdzoša, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē ;)
Ražotājs min, ka šis krēms ir unikāls ar to, ka c vitamīns šajā krēma saglabājas ilgāk un ir īpaši efekts pateicoties unikālai tehnoloģijai, ar kuras palīdzību tas tiek nogādāts uz dziļākajiem ādas slāņiem, radot dzirkstošu un veselīgu starojumu, mundrumu ādai.
C vitamīns sadarbojoties ar Lācenu ekstraktiem liek ādai justies veselīgai un starojošai visas dienas garumā.

Mana pieredze ar šo produktu: Jau otrais lielais 100ml iepakojums, ko nopērku trako dienu izpārdošanā, produkts, kas sevi nepieviļ, kad ir nepieciešams svaigs izskats un negribas lietot tonālo krēmu, kad āda to atļauj, jo šīs krēms ir viegli atstarojošs, kas gan nav liels, bet tomēr, patīkams bonuss.
Lietoju vairāk šādā Ziema- Pavasaris periodā, kad vel gribās ko smagāku uz sejas, bet tomēr, negribas to noslogot ar lieku kosmētikas kārtu, bet piebildīšu, ka šis krēms labi sadarbojās arī ar  tonālajiem krēmiem, ideāli sadarbojās ar minerālo pūderi un kompakto pūderi, radot laba izgaismotāja efektu, āda izskatījās starojoša un svaiga.
 + uzsmērejot uz dekoltē zonas, āda iegūst skaistu mirdzumu un svaigumu :)

Rezumē: Dienas krēms, ādai, kuru gribās palutināt ar C vitamīnu, nekādas dramatiskas izmaiņas ādā nerada, bet labi mitrina un pasargā no aukstā vēja.

Plusi :  Mitrinošs efekts + Barojošs efekts,  pietiekamā līdzsvarā arī taukaini – kombinētai ādai.
Atstarojošās daļiņas, liek ādai izskatīties svaigākai un mazajām grumbiņām neredzamākām.
Mazliet skābena ogu smarža, kas pakāpeniski izgaist.

Mīnusi: Lielais iepakojums ( grūti izlietot ) 
Ja uzklāj pārāk biezā kārtā , atstarojošais efekts var būt pārlieku uzstājīgs un redzams.

Sastāvs : BEZ  parbēniem, minerāl-eļļām , mākslīgiem krāsotājiem ( krēma krāsa, kas ir viegli iedzeltena rodas no Lācenēm)

AQUA (WATER), STEARETH-2, BETAINE, HEPTYL UNDECYLENATE, DIMETHICONE, STEARETH-21, OCTYLDODECANOL, STEARIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED OIL, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, PPG-15 STEARYL ETHER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA, LECITHIN, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PEG-8, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, GLYCERIN, SERINE, SORBITOL, TEA-LACTATE, UREA, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM CHLORIDE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, ALLANTOIN, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE, CITRAL,


Lai saulaini!
Ilzux

2 komentāri

  1. tiešām liels iepakojums!:) Lumene ir laba firma, bet vairāk, kā man likās, viņu krēmi der sausai ādai. man ir nakts krēms, bet tas ir par treknu man.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu jā, bet var pieciest, jo tā vai tā, mana āda taukojās mega ātri, nekāds krēms to īsti nevar apturēt :D
      Labprāt lietoju Lumenes tonikus, ļoti atsvaidzinoši un āda jūtas forši ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma