Meklē blogā

Laura Mars eye serum

Šo mēnesi gribās pabeigt ar man īpaši iepatikušos produktu, tas ir Acu serums no Laura Mars, cik es esmu lietojusi dažādus acu krēmus, serumus, tik labu efektu vel nebiju manījusi, par tik labu cenu.


Vispārējais raksturojums: Acu serums 15ml tūbiņā ar masāžas uzgali zem acu zonai, kas lietošanas laikā rada papildus vēsuma efektu, tā mazinot uztūkumu apkārt acīm.  Seruma konsistence vidēji viegla, krāsa balta, bet uzklājot kļūst bezkrāsaina. Alerģijas nerada. Iesūcās vidēji ātri, labi sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku.

Ražotājs saka: Serums izlīdzina grumbiņas, samazina maisiņus un tumšos lokus zem acīm, samazina redzamās noguruma pazīmes. Serums samazina pigmenta plankumus un kavē jaunu parādīšanos. Paaugstina ādas tonusu, elastību un tvirtumu. Sastāvā alfa-arbutīns, peptīds SYN®-COLL, dabiskie antioksidanti. Pateicoties gaisinošai iedarbībai, āda ap acīm iegūst svaigu un starojošu izskatu. Ērtais aplikators maigi atvēsina ādu ap acīm, uzlabo mikrocirkulāciju, palīdz novērst pietūkumu. Oftalmoloģiski pārbaudīts.

Mana piebilde: Tas ntiešām  notiek! Kopš lietoju serumu un ja to daru regulāri  - tumšie loki ir mazinajušies, acis izskatās svaigākas, tā kā būtu gulējusi visas deviņas stundas un dzērusi pietiekami daudz ūdens :) Ļoti labs efekts arī sakarā ar pigmenta plankumiem, tie ir mazinājušies. Speciālais aplikātors bija visnotaļ patīkami atsvaidzinošs, tomēr to izvēlējos ne katru reizi uzklāšanai, jo nebija diez ko parocīgs.

Par sastāvu: 

Piebildīšu, ka sastāvs, manuprāt, ļoti labs un efektīvs, cik esmu dāvinājusi šo krēmu draudzenēm un arī vecāka gada gājuma sievietēm, tās ir bijušās stāvā sajūsmā,
 tāpēc ari es vēlējos iegādāties šo brīnumu atkārtoti, bet mani apbēdināja Dzintars veikalā, ka viņi nezin, kad viņu piegādās un vai piegādās. Šis jautājums paliek atklāts.. gluži kā "aizgāja" viņu foršā Art kolekcija, kurā bija ideāls sejas krēms..  Ceru, ka ar šo kolekciju nebūs tāds pats stāsts.


Rezumē:
Vai es viņu ieteiktu sievietēm no 25- 50 gadiem? Viennozīmīgi ,ka jā, jo šī ir mana „testa grupa” draudzeņu, paziņu lokā, kuras no manis ir saņēmušas šo krēmu dāvanā.
Tomēr jāņem vērā, ka labais efekts pārstājot lietot šo krēmu izzūd,  tieši tumšo loku sakarā, kā ari, neviens krēms neatņems gadus un grumbas, bet labi mitrināta zem acu zona var izlīdzināt grumbiņas uz lietošanas laiku, ko ari šīs krēms lieliski veic!

Lai saulaina diena – sirdī un prātā!

Ilzux

1 komentārs

  1. man ļoti patīk krēmi ar tādiem uzgaļiem, patīkami vēsina ādu:) šis varētu būt labs variants:)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma