Meklē blogā

Matu eļļas pret Zīda terapiju matiem?

Rīts, tu pamosties, ieej dušā, žāvē matus un tie izskatās ideāli spīdoši un veselīgi,  tad šis raksts nav priekš tevis! Bet ja tomēr, pēc ūdens procedūrām arī taviem matiem ir nepieciešams mazliet brīnumaina pieskāriena, tad droši lasi tālāk, es šeit padalīšos ar informāciju par saviem ikdienas palīgiem.
Matu kopšanā lietoju gan matu eļļas, gan matu serumus ar zīda ekstraktiem, tāpēc vēlējos salīdzināt,  šos produktus, lai saprastu, kas tad ir tas, kas man tik ļoti der, patīk un kuru no šiem produktiem pirkt pilna-izmēra iepakojumos.
Šie nav pirmie iepakojumi, kurus izlietoju, bet ir pirmie, kuri vienlaicīgi ir manā plauktiņā salīdzināšanai.



Biosilk Silk Therapy Original

Ražotājs min: Matu reģenerējošs un ārstējošs līdzeklis no dabīga zīda visiem matu tipiem.  Piešķir matiem zīdainu un greznu mirdzumu. Mati kļūst viegli ķemmējami. Bojātiem, sausiem, nespodriem matiem piešķir ļoti veselīgu izskatu, elastību un īpaši mīkstumu. Aizsargā matus no UV un augstām temperatūrām.
Mans skatījums uz līdzekli: Ideāli der sausiem matu galiem, bet paša seruma darbība ilgst tik ilgi, cik vien tas ir matos, izteikti kosmētiskas darbības līdzeklis, samērā  silikonīga sajūta pēc tā lietošanas, lielie plusi ir tas, ka mati nepaliek smagnēji, ļoti viegli izķemmējami un spīdīgi.
Periodiski esmu izlietojusi jau trīs mini iepakojumus
Vērtējums: Mati kļuva viegli, vijīgi, labi ķemmējami, bet pārcenšoties tie zaudē kuplumu tāpēc 6.5 no 10

CHI Silk Reconstracting Complex - Silk Infusion 

Ražotājs min: kopšanas līdzeklis, kas paredzēta visu tipu matiem, bet īpaši piemērota bojātiem un sausiem matiem. Šī eļļa nodrošina dabisku UV aizsardzību un saudzē matu krāsu.
Intensīvi mitrina, mīkstina un atjauno matus līdz pašiem galiņiem, pasargā no kaitīgās vides ietekmes un lūšanas, piešķir spīdumu un dzīvīgumu.
Mans skatījums uz līdzekli: Vieglāks un gaisīgāks nekā Biosilk līdzeklis, nepadara matus smagus arī ja tiek lietots tuvāk matu saknēm, mati viegli ķemmējās un vizuāli kļuvuši ļoti veselīgi & mirdzoši. Galvas ādu nekairināja. Efekts kosmētisks, pēc mazgāšanas nesaglabājās. Sajūta nav tik silikonīga, kā no Biosilk
Periodiski esmu izlietojusi divus mini iepakojumus
Vērtējums: Mati nezaudēja kuplumu & ieguva spīdumu 8 no 10

Macadamia Oil Healing eļļa matiem.

Ražotajs min: Atjaunojoša, ārstējoša eļļa, kas paredzēta visu tipu matiem, bet īpaši piemērota bojātiem un sausiem matiem. Šī eļļa nodrošina dabisku UV aizsardzību un saudzē matu krāsu.
Lietošana. Nogludina, baro un mitrina nogurušus matus. Lieto mitros vai sausos matos, izklājot to visā matu garumā.
Man skatījums uz līdzekli: Eļļa ideāli darbojās uz balinātiem, bojātiem matiem, ja mati ir vairāk normāli vai jau atkopušies, tā padara tos smagus un rada netīru matu efektu. Rezultātu redzu arī pēc  mazgāšanas, tāpēc efekts nav tikai kosmētisks, kas ļoti priecē. Nepārdozējot piešķir matiem spīdumu, vēlams ieklāt matu galos, lai nepadarītu matus pārāk smagus. Satur dabisko Makadāmijas riekstu eļļu un Argāna eļļu.
Esmu izlietojusi vienu iepakojumu.
Vērtējums:  Pluss, mati žūst ātrāk lietojot šo eļļiņu 7 no 10

Moroccanoil treatment orginal
Ražotājs min: ka šī ir atjaunojošā, ārstējoša matu eļļa ar īstu Marokas zeltu - Argāna eļļu, kas vienlīdz labi tiek galā gan ar plāniem, bieziem un taisniem, kā arī lokaniem matiem, piešķirot tiem spīdumu un veselīgu izskatu.

Mans skatījums uz līdzekli: Šajā  bildē vel ir „smagā versija” bet nu jau skaistumkastītē ieguvu vieglo eļļiņas versiju, atzīšos, ka šī eļļa man patīk dēļ tā, ka efekts saglabājās arī pēc lietošanas.
Mati kļūst spīdīgi, pabaroti, bet nevajag pārcensties un nedrīkst likt pie saknēm, jo tad tie kļūst pārāk smagi un taukaini.
Esmu izlietojusi divus  mazos testa iepakojumus.
Vērtējums:  Plus par jauko aromātu un brīnišķīgi dabīgo spīdumu 8.5 no 10

Uzvarētāji ir  ABI,  labi , apzinos, ka vienmēr kāds izceļas un kāds paliek otrā vietā!
Pirmo vietu dala  moroccanoil treatment orginal & CHI Silk Reconstracting Complex, bet ja būtu jāizvēlas viens no šiem abiem, tad tomēr ņemtu Moroccanoil dēļ sava dabiskā sastāva un ne tikai kosmētikā efekta!

Lai „labo matu diena” turpinās!
Ilzux


Varat iegādies Topbeauty.lv  / Frizieru servisā  / Lookfantastic.com 

4 komentāri

  1. ļoti interesanti bija par šiem lasīt, kā arī noderīgi
    man ir 2 biosilk miniatūras no saneri un maroccanoil no lf kastītes
    pagaidām tikai biosilk mēģināts, nekādi nevar beigties

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie mazie iepakojumi iet gana ilgi, lai varētu saprast, vai patīk vai nepatīk produkti ;) Pašai bija interesanti salīdzināt, jo tā sanāca ka beidzot visi vienkopus salasijās.

      Dzēst
  2. Biosilk esmu izlietojusi vairākas miniatūras, bet esmu nopirkusi arī vidējo izmēru, savukārt, nesen pamēģināju Kardashian matu eļļu ar melnajām ķimenēm un jāsaka, ka dublikāts Biosilk. Nav tā, ka fanoju par Biosilk, bet spurainiem matiem, tīri jauks zīdiņš. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams, ka ari ir .. es gan neko nezinu par Kardashian ražotni, varbūt viņiem ir savas fabrikas...;)
      Bet tā jau tiešām +- ir ok ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma