Meklē blogā

Norwex kosmētikas noņemšanas salvete+ VIDEO

Viss sākās ar  kukaiņiem vējstiklā, tā vēstī  Norwex mājas lapas sadaļa "par uzņēmumu" jo Norwex sevi prezentēja ar  unikālu izgudrojumu - mirkrošķiedras lupatiņu, ar kuras  un ūdens palīdzību ir iespējams efektīvi attīrīt  virsmas, šis Eko koncepts ātri vien uzņēma apgriezienus un ir nonākusi arī pie kosmētikas lupatiņas, ar kuru vēlos Jūs iepazīstināt.


Visi noteikti ir pamanījuši manu iepriekšējo eksperimentu ar lēto 1$ lupatiņu, tāpēc man bija ļoti interesanti iegādāties šo  mikrošķiedras lupatiņu no Norwex, atzīšos, ka tas man nebija jaunums, jo jau no draudzenēm esmu dzirdējusi par šo produktu, bet kaut kā veiksmīgi pēdējos paris gadus laidu šo informāciju "gar ausim" veiksmīgi lietojot cita veida kosmētikas noņemamos līdzekļus.

Produkta anatomija :32 cm x 32cm Rozā krāsas mikrošķiedras lupatiņa,  taustot rodas sajūta, ka āda ir pārāk raupja  un "ķeras" lupatiņā, kura ir vienlīdz saķerīga ar ādu no abām pusēm.

Produkta fizioloģija: Samitrinot siltā ūdenī tā kļūst ļoti maiga, tāpēc uzspiežot uz sejas un mazliet paturot  kosmētika un/ vai netīrumi attīrās labi. Maigums ir mānīgs, jo pēc lietošanas parādās īpaši tīrās ādas sajūta, kas liecina par efektivitāti. Pēc lietošanas izmazgāju ar sejas ziepēm, vai kādu maigāku šampūnu.

Plusi : Var izmantot arī kā Eko skurbi, jo tikai ar ūdens palīdzību labi attīra seju un ķermeni. Eko produkts. Liels +  par attīrīšanas īpatnībām, jo  poras tiešām labi patīrās. Solīts efektīvs rezultāts līdz pat diviem gadiem~!

Mīnusi: Mazgāšana pēc lietošanas ar ziepēm vai citiem attīrošiem līdzekļiem, jo tušas traipus uz lupatiņas nav iespējams dabūt ārā ar siltu ūdeni, kas ir liels mīnuss Eko mīļiem.
Ūdens noturīgo tušu negrib noņemt pietiekami normāli un ātri.
Ar siltu ūdeni novērojama lielāka efektivitāte, kā ar aukstu ūdeni.
Pārak liels izmērs.

Par visu pārējo procesā, manā video:



Cena:5euro / cik lasīju, tad ļoti ilgi lietojās, lidz pat diviem gadiem/

Kā Jums ši lupatiņa, meitenes? Esat mēģinājušas?
ar sveicieniem
Ilzux






5 komentāri

  1. man ir iegādāts, bet mētājās bez darba plauktiņā. nespēju sevi piespiest pieskarties mikrošķiedrai, brr (jau no domas vien uzmetas zosāda). dažas reizes tomēr pamēģināju, bet laikam tomēr īsti nepatīk tā sejas rīvēšana ar audumu. bet, nu jā, katram jau savs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mikrošķiedra ir tāda interesanta pieskārienam ;) kad samitrina ir ok ;)

      Dzēst
  2. es vispār sejai dvieļus neizmantoju, jo man liekas, ka tas nav higiēniski :( šis izskatās forši, bet man vairāk patīk vate+micelārais ūdens :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vate + micelarais ūdens visus šos gadus ir bijis manā komforta zonā, tagad, rakstot blogu, gribās iziet no komforta zonas un izmēgināt kādus jaunus produktus :)

      Dzēst
  3. Es vienmēr domāju, kas tur tik ļoti šajos dvielīšos īpašs, ja neskaita, ka poliestera materiāla. Droši vien komercnoslēpumus, kuru neviens neatklās, jo nu neticās, ka viens dvielis paveic tādus brīnumus. :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma