Meklē blogā

RefectoCil uzracu/skropstu krāsa + VIDEO

Gribēju padalīties ar savu iemīļoto uzacu & skropstu krāsu, kuru lietoju jau gadiem, tādēļ ,ka man ir ļoti gaišas uzacis no mātes dabas dotas, es bez krāsošanas izskatos visnotaļ savādi, jo uzacis ir ļoti svarīgs pieturas punkts, kuru stāvoklis bieži vien ir pakļauts dažādām modes tendencēm.
Uzacu forma, spilgtums, tonis,  nosaka raksturu sejā, tā pieklusinot sejas vaibstus vai gluži otrādāk tos izceļot, bieži vien uzacis ir kā instruments, ar kuru izteikt attieksmi, uzacis kā stila elements parādās caur daudziem gadsimtiem un ši tēma man ir likusies visnotaļ interesanta un pētīšanas vērta.

Svarīgākais nosacījums, lai uzacis būtu  par tonīti gaišākas vai tumšākas par matiem, atkarībā, kādu efektu vēlaties panākt savā sejā, vai izcelt sejas pantus vai gluži otrādāk tos pieklusināt.
Ja tev ir krāsoti mati, piemēram, sarkanā krāsā,  iekrāsojot dabīgās uzacis ar sarkano un brūnā mix  radis ļoti dabisku efektu, blondīnes bieži vien "grēko" krāsojot ogļu melnas uzacis, kaut gan,, iespējams tas jau ir kā trends no Madonnas laikiem ( atceros bildes, kur viņas platīn - blondie mati ar melnam uzacīm)... tomēr ari šajā gadījumā ir risinājums, ir iespējams krāsot uzacis grafīta tonī, kas atjaukts ar gaiši brūno ( kā vēlāk redzēsit manā video) un efekts ir minimāli maigāks, bet tomēr   izceļ sejas vaibstus un akcentē līnijas sejā.


Pēc garās aizpļāpāšanās, tagad par pašu produktu, kuru Jums atrādu, tās ir RefectoCill uzacu/ skropstu krāsas, pati firma ir no Austrijas, ar 70. gadu ilgu pieredzi šo produktu izstrādē un tirgū, kas viennozīmīgi ir kvalitātes rādītājs, kuram es piekrītu.

Tūbiņā ir 15ml, ražotājs min, ka ar to pietiks līdz pat 30 krāsošanas reizēm. Vel ir nepieciešams Oksidants 3% stiprumā.

Pieejamie toņi: melns, pelēks, tumši zils, zils, dabīgi brūns, gaiši brūns, kastaņbrūns, sarkans, violets.

Lietošana: Katrai krāsai ir pievienota lietošanas instrukcija LV/Ru/ Angļu un citās valodās. Princips ir tāds, ka aptuveni 2cm krāsu sajauciet kopā ar aptuveni 10 pilieniem RefectoCil šķidro Oxidantu (vai 15-20 pilienus RefectoCil krēmveida Oxidantu) līdz izveidojas vienmērīga krēmveida konsistence.
Laiks, cik ilgi ir jānotur uz uzacīm un skropstām ir atkarīgs no matu krāsas pirms, kā ari vēlamā toņa, atradu tabulu, kuru pievienoju zemāk:) Uzklāšana ar otu vai kociņu kas ir komplektā ar uzacu/skropstu krāsu.
Noņemšana pavisam vienkārša ar vates tamponu un ūdeni, pārpalikumus var notīrīt ar sejas toniku, ja nu ir pieķēris pie ādas (krāsa) to viegli var notīrīt ar toniku/ sejas ūdeni. 
Šī krāsa man neizsauca alerģijas, ļoti patika darbība, noturība, uz manas taukainās ādas turas vidēji 2nedeļas, sausākas un normālas ādas tipa īpašniecēm vidēji līdz 4 nedēļām!
Ir pieejama produktu līnija īpaši jutigam acīm/ādai - redžeju to firzieru veikalā kur iegādājos šo preci, bet paņēmu klasisko, jo šī nekādas pretenzijas nerada.


Video ar visu darbībā! :)



Pievienoju krāsu "apli"/ Cik ilgi jānotur un kāds tonis/ intensitāte  no kādām krāsām var rasties/

Rezumē: Šī ir laba, profesionāla krāsa, kuru ir viegli lietot arī mājas apstākļos tāpēc 10 no 10 iespējamiem ;)

Lai forši!
Ilzux

p.s pievienoju arī  klasisko skatijumu, kādai sejas formai piestāv kāda uzacu forma

4 komentāri

  1. Kur šo krāsu var nopirkt un cik maksā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visos frizieru veikalos, esmu pirkusi gan Frizieru serviss veikalā, gan citos, atradu internetā, ka var nopirkt šeit http://www.4hair.lv/lv/2399-refectocil-eyelash-and-eyebrow-tint.html izskatās, ka lētāk, nekā es pirku ( es pirku pa 6euro~` krāsa )Pēdejo reizi pirku profesionālo frizieru veikalā, kas netālu no Galerija Rīga ( otrās puses ieejas, blakus sporta centram) neatceros nosaukumu, jo nepievērsu tam uzmanību :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patika efekts uz tevis - tonis ir un uzacis joprojām izskatās kā dabīgas.
    Liels paldies par atsauksmi, jau kādu laiku domāju par uzacu nokrāsošanu tādā veidā, mana mamma jau arī neskaitāmus gadus krāso tikai tā, bet Drogās esmu manījusi pārsvarā tikai brūnos un melnos toņus, kas liekas, ka man nederētu. Prieks, ka ir brendi ar tik plašu krāsu paleti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka noder tas ko daru ;)
      Drogās ir maza izvēle un mani īsti neapmierina drogu krāsu kvalitāte - īpasi kad uzklāj, izskatās kaut kā ļoti nedabīgi ;( Tev jau gaisi mati, skatos, ka šeit arī blondīnēm ir paredzēti tonīši ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma