Meklē blogā

MAXFACTOR LASTING PERFORMANCE FOUNDATION VIDEO


Max Factor tonālie krēmi ierasti ir samērā kvalitatīvi,daudzveidīgi un interesanti, tieši tāpēc, man bija liels prieks izmēģināt šo produktu. MaxFactor Lasting Performance foundation man ir tonis 102 Pastelle, tilpums 30ml .
Šī tonālā līdzekļa solījumi ir dabiska āda, bez smaguma sajūtas, pieskārienu droša formula ( uz to arī liku lielas cerības).

Izmēģinot uz  rokas, saskāros ar tonālā līdzekļa konsistenci :šis tonālais krēms ir diezgan biezas konsistences, kaut arī pats klājums ir ļoti dabisks, uzslāņojams un komfortabls kopumā. Ļoti ātri nožūst un saķeroties ar ādu kļūst diezgan nemanāms.

Šeit Video ar produkta dzīvo testu: 


Produkta plusi :
Viegli klājās, ļoti plānā kārtiņā, labi sadzīvo ar sejas produktiem
Viegla sajūta uz sejas ādas
Var uzslāņot produktu nepadarot kopskatu "smagu"
Labi matē ādu/ noturīgs uz taukainas ādas
Dabisks izskats
Liela noturība!

Produkta mīnusi:
Vidējas sedzamības

Rezumē : Kopumā šis produkts ir viens no foršākajiem kādu esmu lietojusi, manai taukainai ādai ļoti patika! Īpaši laba sajūta bija, ka nejutu nekādu smagumu, viegls, labi klājās un es vareju droši pieskarties sejai, tas necentās pārnesties uz drēbēm vai plaukstām. Pirmais no tonālajiem līdzekļiem, kuriem nelietoju matējošos papīrīšus, jo īsti nebija tāda vajadzība, kas manai ādai ir vienkārši brīnums.
Noteikti ieteiktu izmēģināt! Bet atceries, ka lielākus  defektu maskēšanai būs jālieto korektors + tonālais krēms.

Lai forša diena!
Ilze

6 komentāri

  1. Izklausās ļoti labi :) Tikai interesanti, vai ilgtermiņā neaizsit poras...

    AtbildētDzēst
  2. Sveika! Lūdzu iesaki kādu tonālo krēmu sausai ādai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. gosh foundation drops ir labs produkts, jo sastāvā ir eļļa, kas mitrina un baro ādu, bet sedzamība ir vidēja/ viegla.. no MaxFactor klāsta Ageless Elixir Miracle, kas ir treknāks un ar lielāku sedzamību.. Protams, sausai ādai visa pamatā ir kopšana un piemērota pabarošana/mitrināšana serums/krēms pirms tonālā līdzekļa uzklāšanas!

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma