Meklē blogā

River Island atklāšana

Čaviņš, meitenes!

Kaut arī es neesmu modes guru un nemēģinu pretendēt uz tādu titulu, tomēr, atzīšos, ka man patīk eksperimentēt ar krāsām, tekstūrām, interesantām kombinācijām un ja sezonas modes tendences saskan ar manu iekšējo redzējumu es labprāt tās piemēroju savam redzējumam.

Domāju, ka lielākoties katrs no mums rīkojās līdzīgi jo mēs iznesam modi, nevis mode iznes mūs..
Pirms kāda laiciņa guvu iespēju piedalīties preses dienā River Island zīmola veikala prezentācijā.
Veikals atvēries T/C Spice plašs un visādā ziņā vizuāli patīkams.
Šis zīmols mani uzrunā ar to, ka  viņu interneta lapā ir arī plus izmēri, kurus joprojām gaidu arī Latvijas veikalā, bet pagaidām, vel to tur nav, bet tas man netraucēja piedalīties pasākumā jo aksesuāru nodaļa ir ļoti burvīga.


Kopējā veikala noskaņa ir ļoti klasiska, gaiša, labi pārskatāma telpa, kura sadalīta divās daļās ir maziņa, bet pietiekami plaša bērnu nodaļa, kur dažādu krāsu un formu  drēbes un pat somiņas iekaros mazo modes dāmu(kungu) sirdis.
.

Otrā daļa nosacīti sadalīta dažādās stilu sadaļās, gan klasiskā stilā, romantiskā,  gan mazliet roķīgā, kā nu neiztiekot bez džinsu sadaļas, bet mana centrālā interese bija tieši aksesuāru sadaļa.


Pašā veikala sirdī , netālu no kasēm somiņu un kurpju paradīzē, super skaisti naudas maki un piemērotas somiņas, baudījums acīm un sirdij, kā svaigs gaiss ierastajā aksesuāru paradīzē, ko piedāvā šīs sezonas lielākie zīmoli. Protams, iespējams, ka viņi ir  uzķērusi manu gaumi, bet man patiešām ļoti patīk, esmu noskatījusi vasarai bati-zeltaino somiņu ;)


Kopumā man ļoti patīk,  rotu sadaļa arī diezgan forša, plaša, daudz dažādu auskaru modeļi.
Uzskatu, ka šis ir zīmols, kas manā drēbju skapī iedzīvosies, kā Jums patīk? Esat ko iegādājušās no šī zīmola?

Lai forša diena!
Ilze

3 komentāri

  1. Eh,tā gaidīju šo veikalu un nav plus size :( Kad esmu Londonā,tad šo to nopērku - ļoti skaistas lietas ir pirktas. Latvijā ar tiem plus size ir švaki,praktiski Debenhams un šis tas Lindexā ir tas,ko Spicē varu lūkot,bet viss pārējais tikai internetā.

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk RI, cik esmu saskārusies no demokrātiskā gala viņi piedāvā vienus no kvalitatīvākajiem apģērbiem.
    Ehh, jau redzu aksesuāru nodaļu, man ir vājība uz mazām, krāsainām un nepraktiskām somiņām :)

    AtbildētDzēst
  3. Pastāsti, lūdzu, kur Tu vēl pērc apğērbu?

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma