Meklē blogā

Kinetics hand & body lotion

 Sveicieni šajā saulainajā dienā!

 Iepazīstinu ar atsauksmi par Kinetics ķermeņa un roku losjoniem mazajos iepakojumos.
Sajūtu līmenī šie roku un ķermeņa losjoni ir ļoti patīkami un baudāmi, ne tikai pēc unikālajām smaržas kompozīcijām, bet arī dēļ ērtā tilpuma.

Sastāvā ir tādas kopjošās vielas, kā

Argāna eļļa
Šī sviests
Vitamīns E

Šie  40ml roku/ ķermeņa losjoni  ir ērti līdzņemšanai somā, tālākiem un tuvākiem ceļojumiem. Vienīgais mīnuss ir tāds, ka  ir tik grūti izvēlēties aromātu, kuru ņemt līdzi, jo katrs no tiem ir ļoti baudāms. Tomēr, tie ir pieejami arī bez aromāta, kas ir burvīgi, jo ir padomāts par cilvēkiem ar īpaši jutīgu, alerģisku ādu.
Produkta konsistence ir ļoti viegla, nav tipiska roku krēmu konsistence, bet gan var just, ka tie ir daudz vieglāki. Uzklājot tie atveras ar brīnišķīgu, daudzslāņainu smaržas kompozīciju, kura atklājās pakāpeniski un pietiekami intensīvi. Produkts ļoti ātri absorbējās, aiz sevis atstājot maigas rociņas, kuras nav lipīgas. Pēc minūtes droši var rakstīt, nebaidoties, ka atstāsi lielu taukainu pleķi uz papīra.


Izmēģinot vienu pēc otra, es sapratu, ka produkta konsistence un labā absorbcijas spēja visiem produktiem ir līdzvērtīga. Pēc uzklāšanas jutu vieglu  barojošu, bet vairāk mitrinošu sajūtu, kura saglabājās vairāku stundu garumā. Lietoju šos produktus gan pēc manikīra veikšanas, gan ikdienā,  varu apgalvot, ka šie ir kvalitatīvi produkti, kuri tiešām strādā. Arī pēc roku mazgāšanas saglabājās maigas, koptas ādas efekts!

Man kā aromātu gardēdim bija tik grūti izvēlēties mīļāko aromātu, tāpēc izvēlējos aprakstīt visus, iespējams, ka tas atvieglos jūsu izvēli.

Dažādi aromāti, dažādas noskaņas:

Ylang-ylang & madagascar vanilla

Šis ir viens no maniem top aromātiem. Siltā vaniļa un eksotiskais ilang-ilang smaržas  baudījums ir tas, kuru labprāt lietoju pirms naktsmiera. Izbaudu šo aromātu, jo tas ir eksotisks, silts un austrumnieciski salds.

Spiced orange & sandalwood

Aroma kompozīcija ir ļoti svaiga, dzidra, bet sevī nes siltu sandala apakštoni. Noteikti  būs mīļa tiem, kuri ir iemīlējuši  sandala ēterisko eļļu un koriandra pikanto aromātu. Man šis aromāts saistās ar Ēģiptes smaržu veikala apmeklējumu, tur tieši arī iegādājos sandala eļļu.

Frangipani & Sicilian lemon

Frangapini ziediņš mijās ar citrona un ābola svaigumu, tā šie divi aroma aspekti  caurvij viens otru, bet nesajaucās. Ļoti patīkams aromāts, kurš saistās ar sauli, svaigumu un siltām vasaras naktīm, kad tik nepiedienīgi saldi smaržo vasaras ziedi.

Brazilian lime & cedar

Fantastiski skaista, svaiga smarža! Tiem , kuriem patīk tikko nopļautas zāles smarža siltā vasaras dienā, tad šis būs jūsu aromāts. Laima aromāts sniedz kompozīcijas noturību un papildus svaigumu, dzidrumu, bet maigā aveņu smarža papildina aromātu ar apetītelīgu noti.

Hibiscus & rose vater

Ļoti klasisks, sievišķīgs aromāts. Cēlā roze sevi izceļ uz hibiskusa fona, kurš  maigi un uzstājīgi to papildina ar siltām, svaigām ziedu notīm. Jasmīna balto ziedu aromāts veido sievišķīgu fonu, kurš brīžiem kļūst sajūtams, bet tad piekāpjas rozes priekšā.

Turkish rose & black tea

Klasisks dēļ sava spilgtā rozes pamata, bet tik austrumniecisks ar melnās tējas atsvaidzinošām notīm. Izteikti jutu arī  persiku sulīgumu, kurš mijiedarbojās ar tīro, izteiksmīgo rožu noti.

Silk orchid

Pirmā aroma kompozīciju caurvij frēzija ar savu svaigumu,
kuru caurvij zīdainas, siltas notis. Mazliet jūtams ciedra aromāts un visu caurvij zīdains, maigs aromāts, kurš padara šo aromātu juteklisku un sievišķīgu.

Jasmine & white musk

Austrumnieciskais baltais musks vienlīdz spēcīgi savijās ar silto jasmīnu un vaniļas notīm. Viena no sabalansētākām kompozīcijām, jo tā veido vienotu aromātu, kurā nav izteikti dominējošu aromātu. Katrs no aromātiem pārklājās, sadarbojas viens ar otru, periodiski izejot priekšplānā, bet nenomācot blakus esošās notis.

Sastāvs:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butiruspermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Argania Spinosa kernel (Argan) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dimethicone, Parfum, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl acrylate/ Sodium acryloyl dimethyl Taurate Copolymer, Stearyl Alcohol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Potassium stearate, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene, Carboxaldehyde, Alpha-isoMethylionone

Produktus meklē:



250ml iepakojumā tie ir nopērkami

Debenhams

Salonos Kolonna

T/C Stockmann

Douglas veikalos

http://www.kineticsnails.com

40ml iepakojumā

Kinetics studijā J.Asara ielā 9


Lai skaista diena!
Ilze


*Testa produkts

1 komentārs

  1. Vienmēr pie manikīres fanoju, kad tiek izmantots roku krēms Kinetics ar hibiscus smaržu! Smarža tik interesanta, uzlabo garastāvokli visas dienas garumā! :)))

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma