Meklē blogā

Nagu laka, kas mani pārsteidza Wild & Mild Gel Effect

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar manu negaidīto atklājumu nagu laku plauktiņā, kurš gan vairāk atgādina nagu laku skapi, jo man patiešām ir daudz dažādu toņu nagu laku, bet tas ir viens no produktiem, kuru lietoju patstāvīgi- mainot toņus un tonalitātes atkarībā no garastāvokļa, emocijām, kopējas noskaņas.
Tuvojās Ziemassvētki un jaunais gads, kas mani mudina uz metāliskiem toņiem, mirdzošiem toņiem, tāpēc kārtējo reizi dodoties T/C Alfa Rimi veikalā manu skatienu piesaistīja nagu laku stends ar Wild & Mild Gel Effect nagu lakām.

Protams, ka pirmā doma, ka pārtikas hipermārketa nagu lakas ir  diezgan zemas kvalitātes. Tomēr mani mierināja doma, ka tieši nesen redzēju tur pārdodamies RT sūkļus, tagad jau Madaras eko kosmētiku, gan jau ka šie sliktie priekšstati ir diezgan maldinoši.
Stends ir diezgan plašs, toņu izvēle milzīga, cena izmēģināšanas vērta - tāpēc paķeru divas pudelītes, par tām kopā samaksājot ap 3euro!  Principā, nav ko zaudēt, var tikai iegūt, kaut uz vienu dienu svētku nagus. Izvēlētie toņi ir ļoti skaisti mirdzoši sarkans, metālisks tonis, kur esošie mirdzumiņi ir tik smalki, ka neuzvedās kā gliteri, bet drīzāk kā metālisks klājums. Otrais tonis lielisks sudrabains tonis, metālisks, nodomāju, ka noderēs priekš zīmogošanas tehnikas šajā ziemas periodā. Nepacietīgi gaidu savas Moyou london stamping plātnes, kuras izteikti ziemas noskaņā ar sniegpārsliņu dizinu varētu papildināt manu ziemas manikīru.

Ieteiktu uz vietas izmēģināt vai pudelītes var atvērt, jo iepriekš iegādājos balto nagu laku Rimi veikalā to neatverot, rezultātā  nevarēju dabūt vaļā pudelīti.
Esošās pudelītes atvērās un viss bija ļoti pat labi, diezgan šķidra nagu laka, svaiga, smalka maluma pigmenti, mirdzumi, lieliski klājās plānā kārtā. Klāju divas kārtas, otiņa precīza, nagu laka nav patoloģiski šķidra ir iespējams uzklāt. Pašas nagu lakas tilpums ir 12ml, kas noteikti pietiks svētku sezonai.
Tomēr pat ne tas mani pārsteidza, bet gan tas, ka bija pagājušas piecas dienas un nagi izskatījās ļoti labi, nagu laka turas vienkārši ideāli! Tieši tad arī izlēmu, ka ir jāpadalās ar šo atklājumu blogā, lai arī jums tiek labums.  Tad arī tapa pirmās "pēc piecu dienu nēsāšanas" bildes, bet šis sākuma,  jau no citas lakošanas reizes.
foto pēc piecu dienu nēsāšanas:


 Īsi pirms nagu lakas noņemšanas bažījos, ka būs problēmas ar sarkano, mirdzošo nagu laku, jo viņa ir tik mirdzoša, ka domāju, ka noņemšana būs kā gliteru lakām.  Lietoju klasisko nagu lakas noņemšanas līdzekli bez acetona un nagu laka noņēmās ļoti viegli, kas mani patīkami pārsteidza.
Jāpiebilst, ka nagu laku klāju uz bāzes un nostiprināju ar ātri žūstošo topu, bet tā ir klasiska pilnīgi visām manām nagu lakām.
Viennozīmīgi iesaku izmēģināt, produkts ir maciņam draudzīgs, vismaz šīs Wild & Mild Gel Effect  mirdzošais tonis ir burvīgs un izmēģināšanas vērts.

Lai skaista diena!
Ilze

2 komentāri

  1. Pieļauju, ka savu lomu arī nospēlē bāzes laka un virskārta. Ja tie abi ir "ūber-puper" labas kvalitātes, tad lakai "pa vidu" arī uzlabojās noturība.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varētu tā domāt, bet piemēram, kāpēc tad uber puper tā pati baze un tops nepalidzēja Kinetics jaunās kolekcijas, sarkanai nagu lakai noturēties ilgāk? Es par to nobrīnījos, jo no tās nagu lakas es biju gaidījusi noturību.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma