Meklē blogā

Atsauksme Alessandro International Ice Bear sviest-krēms.

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar ļoti skaistu ziemas jaunumu
, kurš jau kādu laiku ir mans rudens-ziemas roku kopšanas must have roku kopšanas līdzeklis. Burvīgs, ļoti dāvanām draudzīgs, ziemas noskaņu radošs ir Ice Bear  roku krēms, no Alessandro international limitētās kolekcijas. Kā jau ierasti Alessandro international pārsteidz ar saviem skaistajiem, limitētajiem dizainiem, augsto produktu kvalitāti un īpašo spēju saskaņoties ar to gadalaiku, priekš kura vajadzībām ir radīti produkti.
Gluži kā vasarā tas lutināja rokas ar vieglām tekstūrām, vasarīgiem saldiem smūtijiem, tā iestājoties vēsākam laikam pievienojās mazliet biezākas un barojošas tekstūras.


Šajā kolekcijā savu uznācienu uznāk biezais sviest- krēms, kurš tiklīdz saskarās ar ādu pārvēršas maigā, patīkamā eļļiņā, kurai viegli iesūcoties, rokas kļūst maigas un pasargātas no ziemas sala.
Bagātīgā tekstūra ir pateicoties šī sviestam, kokosriekstu eļļai, jojoba, saulespuķu un citām eļļām, kā arī e vitamīnam. Šāda kombinācija palīdz izvairīties no nepatīkamās, sausās roku ādas - es viņu lietoju katru dienu, kad dodos ārpus mājas, tā nodrošinot savām rokām maksimālu kopšanu.




Produkta aromāts ir ļoti patīkams, apelsīnu aromāts caurvij kokosa, vaniļas, muskuss  aromātu, mazliet silta, uzmundrinoša aromāta kompozīcija, liek domāt par svētkiem un to svinēšanu. Es mīlu šo apelsīna- vaniļas, koksnes aromāta kombināciju, kas ir ļoti uzmundrinoša, bet nav traucējoša, vai nesamērīgi intensīva. Uzklājot šo produktu tas ir jāiemasē, ļaujot tam iesūkties, tāpēc rēķinies ar pāris minūtēm aromātiskā baudījuma.

Krēma sastāvs: BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ACACIA DECURRENS/JOJOBA/SUNFLOWERSEED CERA/POLYGLYCERYL-3 ESTERS, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRAL, EUGENOL

Ziemas periodā  iesaku šo produktu, uzskatu, ka tas lieliski iederēsies pie dāvanām, kā jauks papildinājums, jo skaistais iepakojums padara to par lielisku dāvanu, ja nu esi aizmirsusi ko iegādāties saviem radiem, draugiem. Es esmu ne tikai par skaistām, bet arī praktiskām dāvanām, kuras lietojot cilvēks atceras dāvinātāju un uzjundī tās emocijas, kuras tika dāvātas dāvināšanas laikā.

Šis Ice Bear roku krēms pieejams trīs tilpumos 10ml, 15ml, 50ml tāpēc vari izvēlēties sev tīkamāko tilpumu.

Ļoti gaidu nākamā gada limitēto kolekciju, jo pēc smūtiju roku gēliem ir ļoti interesanti, kā vel Alessandro International var mani pārsteigt.

Vairāk informācijas meklē http://www.alessandro.lv/

vai arī iegriezies Avotu iela 8 un
 T/C Stockmann, kurā tirgo Allessandro International produktus

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma