Meklē blogā

NYX Professional Makeup uzacu zīmuļi, pūderis, flomāsters

Sveicieni šodienā!

Šodien gribēju parunāt par uzacu produktiem.  Manu uzacu stāsts ir sekojošs- man ir ļoti gaišas uzacis, kuras pēdējos gados cenšos ataudzēt, kopjot ar dažādām eļļām, augšanas serumiem un varu teikt, ka tas ir devis savus rezultātus. Šobrīd man nav īpaši  biezas un krāšņas uzacis, bet beidzot vismaz viņas ir redzamas. Reizi pa reizei krāsoju tās ķīmiski, lai atgrieztu proporciju sejai,  jo gaišās uzacis neveido izteiksmīgu atskaites punktu.

Pārējo laiku starp  ķīmiskām krāsošanas reizēm vienmēr iezīmēju savas uzacis ar dažādiem produktiem, tas ir ļoti viļņveidīgi - pievēršos gan zīmuļiem, gan pūder-veida produktiem. Varu teikt, ka tikai pedējā laikā esmu iemanījusies lietot uzacu zīmuli, iepriekš tas radīja ja ne grūtības, tad aizņema ilgāku laiku. Iespējams, ka lietotie zīmuļi bija pārāk cieti, bet vasarā iepazinu vienu burvīgu produktu NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil par kuru gribu ar jums parunāt, jo tas izmainīja manu uzacu izcelšanu ikdienā. Saskāros ar šo skaistumu no NYX Professional Makeup un tas uzlaboja manu uzacu zīmēšanas rutīnu.

NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil ir tik ļoti izdevies, ka es to iesaku pilnīgi visiem arī savām bloger -kolēgām kuras to vel nav izmēģinājušas. Ideāls produkts-  kurš klajās viegli, savalda uzacu matiņus jo ir vaskains, bet tajā ir pietiekami pigmenta, lai nerastos nepieciešamība lietot vel papildus ēnas.
Mehānisks zīmulis ar ļoti precīzu, plakanu kodolu, ar kura palīdzību var imitēt iztrūkstošos sariņus vai arī aizpildīt visu uzaci kopumā. Zīmulim otrā galā ir  parocīga uzacu ķemmīte.

Otrs  top produkts ir NYX Professional Makeup's Cake That! Powder Eyeliner pūderis, kuru var lietot kā laineri, protams, ka es to izvēlos lietot kā uzacu pūderi - ļoti izteiksmīgs pigments, kombinēju abus toņus, lai iegūtu sev piemēroto. Ideāls produkts tumšu matu īpašniecēm, jo vari izveidot sev piemēroto toņu kombināciju. Pūderis pēc uzklāšanas turas savā vietā, neizplūst, nepazūd no uzacīm - izskatās perfekti. Izvēlos to dienām, kad jāuzkrāsojas ļoti ātri, jo neskatoties uz piesātinājumu tas iztušejās ideāli.
p.s  droši vari izmantot to acu ēnu vietā, tas strādā!

Trešais produkts NYX Professional Makeup Build 'Em Up Brow Powder, kuru izmantoju tad, kad  izjūtu nepieciešamību pielabot uzacis, bet neizjūtu vajadzību tās pilnībā iekrāsot, vai arī vēlos iezīmēt kādu matiņu. Šis produkts lieliski kalpo šim nolūkam, kā jau visi NYX Professional Makeup produkti ir atrodams pietiekami plašā toņu variācijā, lai katrs atrastu sev vislabāko un mīļāko no tiem.
Kaut arī es izvēlos to lietot tikai detaļām šim produktam ir precīza otiņa, kas mazliet atgādina lainera otu, tikai konsistence  ir pūdera, klājums intensīvs, diezgan blīvs.

Pēdējais no uzacu produktiem NYX Professional Makeup 3-Dimensional Brow Marker ar kuriem es būtu draudzējusies pāris gadus atpakaļ, kad man bija daudz plānākas uzacis, jo viņš ir tik precīzs, kā laineris. Ļoti noturīgs produkts, kurš ar lainera precizitāti var izveidot uzacis pat tam, kuram tās no dabas nav dotas. Mazliet atgādina flomasteri, tikai īpaši noturīgu, ātri žūstošu. Pieejams sešos toņos. Lieliski imitē matiņa biezuma svītriņas, tāpēc uzklājot to tādā tehnikā iegūsti  iztrūkstošos matiņus.
Lieliski derēs tiem, kuriem stingra roka un kuri māk uzzīmēt uzacis, man brīžiem gadās kļūmītes, tāpēc šo produktu kombinēju ar pūderi.

Secinājumi: Viennozīmīgi mans mīļākais ir  NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil  zīmulis, kuru noteikti iegādāšos atkārtoti, NYX Professional Makeup's Cake That! Powder Eyeliner pūderveida ēnas ir tik pigmentētas, ka  līdz to izlietošanai vel ir ļoti ilgs laiks. Flomāstera tipa NYX Professional Makeup 3-Dimensional Brow Marker uzacu laineris būs lielisks sabiedrotais lai iezīmētu iztrūkstošos matiņus, bet pūderveida laineris lai izveidotu perfektu  uzacu loku, kurš beidzās ar asu galiņu.  Uzskatu, ka NYX Professional Makeup klāstā atradīsi sev piemēroto ir tikai jāizvēlas sev piemērotākais produkts, bet universāls ir NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil, ko es noteikti iesaku izmēģināt, ticiet, ka nenožēlosiet!

Pruktus meklē Nyx Professional Makeup veikalā Aspazijas bulvārī 32
 vai T/C Stockmann

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma