Meklē blogā

Catrice Kaviar Gauche izgaismotājs, sejas otas

Sveicieni šodienā!

Jau vairākos bloga ierakstos esmu pozitīvi izteikusies par Catrice un Essences limitētajām kolekcijām ar kurām viņi iepriecina gada nogalēs un šī būs viena no šādām atsauksmēm. Īpaši  iepriecina izmēģināt Catrice izgaismotājus, lai nu ko, bet šis Vācu zīmols māk, spēj un arī rada pietiekami kvalitatīvus izgaismotajus. Cenas kā ierasti ļoti iepriecina, formāts un izpildījums tai skaitā!

Catrice Kaviar Gauche limitētēs kolekcijas guvu iespēju izmēģināt izgaismotāju, kurš ir klasisks, diezgan smalka maluma izgaismotājs, šampanieša krāsā, kuru ir iespējams uzslāņot.
Iesākumā to vērtēju kā mīnusu, bet kopumā, tas ir jāvērtē kā pluss, jo ne visi vēlās īpaši intensīvu izgaismotāju, tad šis ir viens no tiem. Ļoti diskrēts, skaists izgaismotājs ( tonī C01 ÉCLAT D'OR ), kuru uzslāņojot var iegūt arī man tik ļoti patīkamo - īpaši mirdzošo efektu.

Produkta izmērs anomāli liels, ja iegādāsies šo produktu, tad droši vari dalīties ar māsu, māti vai kādu draudzeni, jo lielai izgaismotaja iepakojums pietiks ilgam laikam.
Šajā limitētajā kolekcijā ir  pieejamaarī acu ēnu palete ar klasiskiem, piezemētiem toņiem, kura gan nav nonākusi manās rokās, tāpēc nevaru spriest par tās kvalitāti.

Tomēr  divas no sejas otām,  slīpā ota bronzerim ,vaigu sārtumam ir ļoti labas kvalitātes sintētiskā ota, skaistu mākslīgās ādas apdari un ļoti baudāmu, ērtu kātu - man patīk. Otra otiņa ir izgaismotaja ota, kura gan man nelikās tik ļoti wow, drīzāk klasiska ota, kurai prasītos maliet vairāk un blīvākus stariņus.
Skaistas slīpās sejas otas iespaidā  aizgāju uz Drogām un iegādājos plakano acu ēnu otu, kura ir pietiekami laba, lai ar to uzklātu metāliskās acu ēnas, kuras ir manā topā, kopš savā īpašumā ieguvu pāris metālisko acu ēnu paletes.
Aplūkojot kosmētikas otu maciņu, viņš likās diezgan foršs, tāpēc domāju, ka ir vērts tam ievērst uzmanību, aplūkot tuvāk.
Manā jaunumu video uzklāju šo izgaismotāju, kā arī  izmantoju kosmētikas otas:


Ja man būtu jāizvēlas divi produkti no šīs kolekcijas, tad tie viennozīmīgi būtu slīpā sejas ota un izgaismotājs.

Lai forša šī diena!
Ilze

*testa produkts

1 komentārs

  1. Ļoti skaista kolekcija, manuprāt :) Jūsmoju jau kopš ieraudzīju ārzemju blogos :)

    Sākumā gribēju izgaismotāju, bet, tā kā man jau ir daudz izgaismotāju kolekcijā un šis patiešām ir MILZIS, tad tomēr noturējos un šoreiz ne-ne. Otiņu gan labprāt kādu iegūtu savā īpašumā, tās nekad nav par daudz un dizains ļoti skaists :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma