Meklē blogā

Biotherm Aquasource Deep Serum

Termālais planktons ādas mitrināšanai? Jā un kā vel!

Biotherm Aquasource Deep Serum
Vēlos padalīties ar produktu, kuru  iegādājos lai novērstu taukainai ādai svarīgāko problēmu – mitrināšanas trūkumu, jo  neskatoties uz to, ka āda ir taukaina, tomēr tā var ļoti ātri zaudēt mitrumu un šī ir mana problēma, kuru risinu dažādos veidos, viens no tiem ir šī seruma lietošana.


Ražotājs saka:
Pateicoties trīs reizes koncentrētākam Life Plankton, manozei un rozā mikropērlītēm, Aquasource Deep Serumatjauno ādas aizsargspējas, uzlabo mitruma līmeni un sniedz tūlītēju dabisku mirdzumu. Piemērots visiem ādas tipiem.

Life Plankton ir bagāts ar 35 vitāli svarīgām barojošām vielām, kas demonstrē nepārspējamas reģeneratīvas spējas uz ādu. Pirmo reizi Life Plankton sintezētais šķidrums ir trīs reizes koncentrētāks, un apvienojumā ar manozi, sniedz ādai dziļu mitrināšanu un starojumu. 

Dziļi mitrinātāka, elastīgāka - 92%
Starojošāka, dzīvības pilna - 90%
Uzlabo ādas mitrināšanas efektivitāti - 80%.
Termālais planktons - stimulē ādas šūnu atjaunošanos, pateicoties 36. dzīvībai svarīgiem mikroelementiem (vitamīni, minerāli, aminoskābes).

Mana pieredze:  Ar Biotherm produktiem saskāros pirms pāris gadiem, īpaši iepriecināja mitrinošā līnija, kas palīdzēja radīt pirmās būtiskās izmaiņas manā ādas kopšanas rutīnā, laiku pa laikam, izmantoju kādu no viņu produktiem lai „savaldītu” mitruma tūkumu ādā.

Pirmās divas nedēļas lietoju ļoti regulāri un redzēju izmaiņas savā ādas kvalitātē, tā kļuva mitrinātāka, elastīgāka un man ļoti labi patika, tad  sāku lietot retāk, kādas trīs līdz četras reizes nedēļā, lai uzturētu šo efektu, nenoliedzami no ši produkta ir efekts un tas lieliski sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku, bieži vien to izmantoju krēma vietā un āda jutās ļoti komfortabli.

Produkta lietošana:  Uz attīrītas sejas, kakla ādas uzklāju šo serumu plānā kārtiņā, iesūcās vidēji ātri aptuveni piecās minūtēs.
Poras neaizsprostoja, alerģijas neizsauca. Radīja svaigas ādas efektu arī pateicoties atstarojošam daļiņām, siltākā laikā lietoju tikai šo līdzekli un āda izskatījās ļoti labi. Domāju ideāli piemērots meitenēm ap 20-25, jo tad neprasīsies lietot tonālos līdzekļus uz sejas ( atstarojošās daļiņas nav redzamas, kā graudi, bet gan mirkropērlītes, kas uzlabo sejas toni ).

Vai es ieteiktu šo produktu citiem? Viennozīmīgi, ka jā! Bet vai pirkšu šo produktu atkārtoti - šobrīd iepauzēšu, jo neuzskatu, ka sīs serums ir tas, kas izmainīja un līdz sirds dziļumiem aizgrāba manu būtibu ar savu unikalitāti. 


Vērtējums : 8 no 10 
Cena  ap 45~ euro

Neaizmirsti par iespēju - piedalies manā  sievišķās lutināšanas giveaway http://sieviskiba.blogspot.com/2016/03/sieviskas-lutinasanas-giveaway.html

bučas

Ilzux

2 komentāri

  1. esmu šo mēģinājusi vienā gift setā kopā ar toniku (kuram jutu alko) un vēl krēmu. serums bija vienīgais kaut cik ņemams, bet nekas wow. ļoti ekonomiski lietojas, jo man tā mazā pudelīte pietika ilgam laikam. patīkama tekstūra.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, bet par toniku tā vel neesmu uzrakstījusi, kaut aŗī ir izlietoti 2vi iepakojumi, viens mazais, otrs lielais, sākumā ļoti patika, pēcāk sametās pumpas... bet sejas mazgājamais no tās serijas ir labs, joprojam lietoju

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma