Meklē blogā

IHERB un Ebay jaunumi Martā

Čaviņ meitenes!
Ceru ,ka  8. Marts forši nosvinēts, gūta iedvesma šodienas darba gaitām un pavasara gaidīšanai! 
Gribēju padalīties pēdējā laika sūtījumā, no IHERB.Com  kādreiz biju bieža viešņa šajā iepirkšanās paradīzē, jo par labu cenu varēja iegūt labus produktus, kuri vel nav mūsu Latvijas tirgū, šī īpatnība šeit ir saglabājusies joprojām, tāpēc ir produkti, kurus es iepērku Iherbā, jo cenas ir ļoti glaimojošas un produktu daudzveidība ļoti priecē.

Runājot par pašu IHerbu tā ir burvīga vietne, kur var droši iepirkties, bet kurš diemžēl nepieņem paypal maksājumus, bet gan caur bankas karti. Paciņas pienākšanas laiks mēdz būt mazliet neprognozējams, kaut pats ātrākais man ir bijis nesen, kad viņi sūtīja caur Zviedrijas pastu aptuveni 7darba dienu laikā, pats ilgākais 2 mēneši pirms paris gadiem, kad paciņa es pat nezinu kur bija aizķērusies, bet tā vai savādāk, vienmēr esmu saņēmusi savu sūtījumu. Piegādes cena atkarīga no paciņas svara. Var būt nodokļi, ja iepērkas virs 22$ bet ir gadījies, ka izsprūku cauri muitai, tā ir laimes spēle.


Šobrīd viņi ir uzsākuši veiksmīgi stimulējošu kampaņu, tādu kā  10 % naudas atgriešanu no sūtījuma kopējas cenas, kuru var iztērēt nākamajiem sūtījumiem.

Iegūsti atlaidi 5$ vērtībā  pirmajā sūtīšanas reizē ievadot KUM079 kodiņu  & noteikti iečeko sadaļas 
Speciālie piedāvājumi   tur var atrast labus produktus, par izdevīgām cenām , kā arī Trial-Pricing  ir super izdevīgi piedāvājumi, par nereāli mazām naudām, piemēram, man maksāja 1$ šie lūpu balzāmi visa paka, tikai tāpēc, ka tas ir jaunums.

Nu, lūk, tad jau tuvāk pašiem jaunumiem!

Jau iepriekš minētie Sierra Bees shea Butter & Argan Oil lūpu balzāmi lielā paka 8 gabali pakā, esmu lietojusi gandrīz visus viņu balzāmus, kuri ir dabiski, bez lieka sastāva un ļoti klasiski, patika, tāpēc labprāt nopirku šo izdevīgo piedāvājumu un padalīšos ar draudzenēm:) 
Par sastāvu runājot ļoti eko: olīvu eļļa, bišu vasks, šea sviests, argāna eļļa, vitamīns E.

Hugo Naturals french lavender ķermeņa losjons, arī  super dabīgs eco labumiņš 236ml tilpumā ( kāpēc tieši tāds tilpums, nezinu gan ) viens no maniem mīļākajiem IHerba zīmoliem, visi produkti strādā labi, ir pietiekami dabiski , piemēroti arī vegāniem. Esmu lietojusi visu no šī zīmola, tā biju paņēmusi pauzi uz diviem gadiem, tagad jūtu, ka atkal gribās, ļoti laba kvalitāte produktiem, smaržo dievīgi - bet pateicoties uz ēterisko eļļu pamata.  Ieraudzīju, ka viņiem sākusies izpārdošna! Dikti labas cenas!

Iherbā pērku arī makeup otiņas - īpaši Ecotools jo mēdz būt foršas atlaides un akcijas, lielo komplektu  ar četrām otrām  nopirku tikai par  11$ kas ir superīga cena! (joprojam ir pardosana par so cenu!!!) šajā komplektā ietilpst lielā pūdera ota, slīpā konturēšnas ota, noapaļotā konturēšanas- izgaismošanas ota un super ideālā konsilera ota, ar kuru var forši "tikt klāt" zem acu zonai. Skatoties uz otām, kā uz dizaina produktu tās ir ļoti skaistas, vieglas dēļ dabiskā bambusa kātiem, izturīgas jo sintētisks materiāls, kas labi  pakļaujas kopšanai un ir ļoti maigs, neskrāpē sejas ādu, kā dažas dabiskās otas.
Ecotools uzrāviens man sākās pirms pāris gadiem, kad vairāk pievērsos kosmētikai, kamēr visi fanoja par RT otrām, es kā vienmēr ieņēmu pretējo flangu, izmēģinot citas alternatīvas, līdz saskāros ar šim foršajām otiņām, Iherbā paņēmās arī buffing tipa ota, jo ir apnikusi Nanshy otiņa, kurai laiks atpūsties plauktā uz nenoteiktu laiku, šī ir daudz maigāka un ne tik blīva, kas manā gadījumā ir plus.

Lēnītēm pāreju no IHerb produktiem uz  Ebay,com produktiem, nesen atnāca paciņa un ilgi gaidītās Korejiešu sejasmaskas no Missha zīmola. Trīs no tām ar pērļu ekstraktu, bet trīs ar rīsu , principā abas ir mitrinošas un gana labas lai tās iegādātos, maskas ir uzliekamas uz sejas- materiāls ir piesūcināts ar labumiem, veltot sev  20 min laika, ļaut lai tie uzsūcās, bet pārpalikumu iemasēt sejas un kakla ādā.


Spogulis, ko pirku speciāli video filmēšanai, starp citu, šeit ir mans youtube kanāls, būšu priecīga, ja pierakstīsities!  Protams, pirkt spoguli internetā ir mazliet avantūra, nekad nevar zināt, kāds būs rezultāts. Šoreiz primārais bija iegādāties spoguli, kas  no vienas puses piesegts, lai tajā neatspīd kamera & lampas, riskēt par  5$ (spoguļa cena) bija galīgi viegli.
Izvēlējos šo spoguli un galīgi necerēju, ka atnāks un vai atnāks vienā gabalā,  kas labs, bet ir pat ļoti labs,  spogulis visu rāda precīzi un neizkropļo attēlu, dzidrs, atnāca labi iepakots, pirkušeit 

Brushegg - superīga mantiņa ;) Otu tīrīšanas process ir kļuvis daudz vienkāršāks, uzlieku šampūnu uz olas rievotās virsmas, ar saslapinātām otām saputoju un tīrīšana var sākties, tieši dēļ šis mantiņas esmu pasākusi mazgāt otas daudz biežāk, jo tas ir gana viegli un labi attīra gan sintētiskas, gan dabīgu materiālu otas. Pirku šeit  aptuveni pa 1,35 $



"Bučiņa" zobu pastas tūbiņām, krēmu tūbiņām, man tik ļoti "besī" ka nevaru izspiest līdz galam zobu pastu un roku krēmus, bet šis te draudziņš to palīdz izdarīt gana forši, pirkuTE. divus gabalus pa 1$


BBlendera tipa Olas - tāāāādsss sūūū :) nu kārtīgs ķīnas paraugs, kā nevajag, atdodu kaķim, kā mantiņas, jo viņas ir tik gumijotas, samitrinot nesamitrinās un bik dīvaini smako 



Tādi ir mani Iherb un ebay guvumi, kā Jums, kādi ir favorīti iekš iherba?

Ilzux

7 komentāri

  1. No iherb man patiik loti daudzi produkti. Aadas kopshanai Derma-e, piemeram. Physicians formula iepakojumi ir piesaistijusi manu uzmanibu, gribeju vienu cashmere touch vaigu sartumu, iepakojums fantastiski skaists, bet vairak nepardod. Tushas, sartumi, foundation, zimuli-ir labie!

    Otas man ir visas Tevis nopirktas. Nuuu....maza ET konsilera ota acu zonai vareja but mikstaka un buffing brush no RT man patik labak, zel ka nevar iherb atseviski nopirkt, nemtu otru nedomajot, jo loti erta lietosana,bet ta nu ir gaumes un pieraduma lieta.

    Un par tilpumiem, tas ir vinu mervienibas (Oz) ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bik bail no tik eko kosmetikas, protams, ir ari mazak eco zimolu tur ;) iemtu acis, tiešām smuki iepakojumi tam zimolam. Paldies, par to mērvienību neiedomajos ;)

      Dzēst
  2. nevaru saņemties iherb pirkumiem, bet vismaz zināšu, kur pašpikot un kodu izmantot. tas kods ilgi būs derīgs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viņš ir derīgs visu laiku, veicot pirmo pirkumu un reģistrējoties, cik atceros pēc tā pirkuma piešķīra katram lietotajam atlaižu kodu.

      Dzēst
    2. un tad kad Tev ir savs kods, arī tu vari ar to dalīties, tad arī citiem var būt atlaide 5$ vertībā pirmajam pirkumam, no kā tev kaut kādi bonusi krājas, kurus pecak vari izteret, bet atceros ka bija pamazs procents, protams, ja vien nezini 10000 cilveku :D

      Dzēst
  3. Brush egg arī manu otu mazgāšanu padarījis daudz patīkamāku. Viens no labāk iztetetajiem dolāriem

    AtbildētDzēst
  4. Vairākas reizes esmu iepirkusies IHERBS, bet palaidu garām sadaļu Trial-Pricing. Paldies, ka iepazīstināji! :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma