Meklē blogā

LipMonthly Marts

Kastīte atnāca pirms kāda laika, bet tikai tagad saņemos aprakstīt, jo šoreiz nelikās, ka būtu baigi interesantie produkti, protams, ir jau labi, ka visi vismaz ir lietojami, bet kaut kā piekliboja preces kvalitāte.

Šeit ir iespējams abonēt kastīti pirmā kastīte tikai 5$,  kā arī  Šeit informācija par pirmo kastīti ko saņemu, kura man likās daudz veiksmīgāka par šo lūpu „kastīti”
Pirmais aizdomīgais šajā kastītē bija divi lūpu produkti (Camilla cosmetic -abi 44nr ) kuru iepakojumi bija tik „lēti” ka, manuprāt, nevajadzētu no tiem gaidīt neko tādu īpašu, tomēr,  šo lētumu atsvēra lūpu krāsas noturība un ļoti skaistais piesātinātais tonis, kurš labi nēsājās un „noēdās” diezgan pakāpeniski.
Pašu produktu izcelsme ir visnotaļ miglā tīta , jo nevarēju atrast nekādu papildus informāciju par Camilla cosmetic zīmolu, tikai Instragram kontu, kur cilvēki viņiem uzdod jautājumus, bet viņi uz tiem intensīvi neatbild, kaut arī, ir izlikuši jau arī citu toņu lūpu krāsas un lūpu spīdumus. Šoreiz gribās teikt, ka kaut kas nogājis greizi ar pašu mārketingu.  

Lūpu produktu iepakojumi dikti atgādina labi pazīstamu zīmolu iepakojumus, bet tā jau gadās, tomēr negribās ticēt, ka šie lūpu produkti katrs maksā viņu norādīto summu. Kas nu ir stabili, ka lūpu spīdumam ir jauka smarža, konsistence un klājums, kā arī lūpu krāsas tonis ir ļoti skaists.
Preces vērtība: Camilla lipstick 14$ , Camilla Lipgloss 14 $

Ecolips 4.2 gr #sugar plum lūpu balzāms
ar foršu piparmētru smaržu, krāsa tāda interesanta, bet uz manām lūpām izskatījās pieklājīgi, nezinu kā izskatītos uz gaišākām lūpām, ir aizdoma, ka klātos pleķaini. Preces vērtība 4.49$

Interesants produktiņs apaļā trauciņā Cargo cosmetic blush & bronzer duo 3.2 gr viegli , satīna šimerīgs bronzeris un gaiši rozā vaigu sārtums, izskatās gana kvalitatīvi, maigi un zīdaini savā tekstūrā.  Jauki, ka par šo zīmolu var daudz un plaši palasit ari viņa mājas lapā.

http://www.cargocosmetics.com/  bronzera & vaigu sārtuma vērtība 10$

Bildē kreisajā pusē lūpu krāsa, bet labajā lūpu spīdums
Rezumē: Kopumā ir vidēja kastīte, bet arī domāju ka pluss  ir skaistie toņi, pat ja zīmols ir mazliet šaubīgs savā izcelsmē, alerģiju tie neradīja.



Ar sveicieniem

Ilzux

9 komentāri

  1. Ebay Camilla cosmetics šos pašus produktus var nopirkt par 4$

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja? Iemet linku, meklēju ebaya- neatradu!

      Dzēst
    2. http://www.ebay.com/itm/CAMILLA-cosmetics-Lip-Gloss-44-suger-plum-/141935238461?hash=item210bffdd3d:g:t58AAOSwr7ZW7tiGhttp://www.ebay.com/itm/CAMILLA-cosmetics-LIPSTICK-sugar-plum-44-/141935232740?hash=item210bffc6e4:g:BbwAAOSwoudW7tYr

      Dzēst
  2. Ebay Camilla cosmetics šos pašus produktus var nopirkt par 4$

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apskatijos Tavu linku, jā, visi no usa lūpu kastītes saturu pārsūta :D jo visiem 44 tonītis tik :D

      Dzēst
  3. šoreiz sastāvs interesants
    daudz laba dzirdēts par cargo
    toņi lūpenēm forši patrapījušies, nav tie pretīgi (tas tikai man) oranžie :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krāsiņas feinas, bet runājot par nederīgiem lūpu toņiem ;) Es vienu tādu integrēju veidojot silta tonāla meikapu + silta lūpene+ bronzeris uz sejas vairāk un pieskanojot līdzīgos toņos apģērbu vai aksesuārus - var normāli nēsāt arī "nesaderīgu" tonāla lūpeni, vismaz man patīk eksperimentēt

      Dzēst
  4. toņi ir smuki :) par Cargo arī esmu dzirdējusi daudz laba

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es godīgi sakot līdz sai dienai nebiju par viņiem dzirdējusi neko ;( ( nokaunos) :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma