Meklē blogā

L`Occitane beautybox Pavasaris

Pavasarīgi sveicieni meitenes!
Šodiena ir burvīga, saulīte spīd un sirds mostas, ehh..  Esmu atkal klāt ar Loccitane skaistuma kastīti, atzīšos, ka nevaru nociesties un sagaidīt kādu interesantu kastīti no Loccitane, ļoti patīk šis zīmols dēļ kvalitatīvās kopjošās kosmētikas, kuru ir bauda lietot un izmēģināt. Vairāk  gan esmu virzīta uz sajūtu produktiem, tādi kā smaržas, ķermeņa krēmi, losjoni un citas SPA "izvirtības" bet ir iepatikušies arī pāris "sejas produkti" tādas kā sejas attīrošās putas, kuras iepazinu pateicoties tieši skaistum-kastītēm.


Atverot šo skaistum- kastīti  mani pārņēma divējādas sajūtas, viena - prieks par pilna izmēra produktu, kas tik ļoti sajūsmina ar maigo, sievišķīgo un pavasarīgo pieskārienu, otrs, ka pārējie izmēģināšanas produkti līkās kā paraudziņu kaudze :( Tā es svārstījos un domāju, kur gan šeit ir nošauts greizi?! Iespējams, ka ja šajā kastītē būtu vel kāds lūpu produkts, no šis pašas "Folie florale" sērijas, tas priecētu vairāk, vai, piemēram, kāds ķermeņa krēmiņš, kas paildzinātu pavasara svaigo pieskārienu baudījumu.
Jebkurā gadījumā - ķiršu ziedu  dušas želeja ir fantastiska (250ml), tik maiga, smaržo pēc brīnuma, liekot vizualizēt  skaistos ķiršu kokus un reibinošo noskaņu, kas rodas, kad esi ietīta maigumā, ko sniedz saule, vējš un sirds brīvība.. eh..

Protams, tematiski Ziedūdens no Salmenes sērijas 30ml,  mazliet neizpratu pūšamo korķīti jo tas neveido migliņu, bet gan strūklu, kad tiek izpūsts, protams, vates disks no tā necieš, bet ja gribās uzsmidzināt uz sejas, nav diez ko forši. Sastāvs labs un klasisks - ar rožu ūdeni un paris vērtīgām eļļām. 
No šis pašas Salmenes sērijas krēms precious cream 8ml, no pretnovecošanas sērijas, krēmi ir ļoti bagātīgi, varbūt vel ne manai vecuma grupai domāti, bet man ir interesanti izmēģināt, alerģijas neizsauc, cik jau paspēju uzklāt vakar no rīta, bet liekas samērā barojošs.

No paraudziņiem klasiskais Amande milk concentrate 6ml, kas ir tik ļoti iepaticies, dēļ savas ideālās mitrināšanas - fantastisks!  Salmenes "Divine cream" neesmu vel mēģinājusi, bet gan jau būs kāre izmēģināt uz nakti,  Salmenes serums 1ml paraudziņš , kā arī nakts krēms - kuru jau izmēģināju, ļoti barojošs, bet labi iesūcās, no rīta āda izskatās svaigāka, es pati možāka, noteikti derēs sievietēm, kuram ir aktuāla pretnovecošanas ādas kopšana.
Pats muļķīgākais ir mazais  kosmētikas pieniņš.. 2ml.. varbūt vienu "aci" sanāks  "noņemt" ko lai ar otru dara - nez , nez :)

Kopumā,  man patika šī kastīte, bet kaut kā būtu gribējies vel ķermeņa krēmiņa miniatūru, kā arī,  ņemot vērā, ka viņa maksāja 16 euro, gluži dušas zelejas cenā, tad jau bonusiņš ir gana labs!

Baudam pavasari!
Ilzux

5 komentāri

  1. Jā, ķiršu ziedu dušas želeja ir fantastiska, izlietoju veselu iepakojumu un biju sajūsmā. Galvenais, ka aromāts ir tik maigs un patīkams, ka neapnīk, kādreiz noteikti būs atkārtots pirkums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Loti maigs un sievišķīgs :) Nāk pavasaris un gribās to svaigumu ietrīt katra šūnā :D :D no Yves Rocher arī ķiršu dušas želeja & krēms ir forši, vari paskatities uz to pusi, ja vel neesi mēģinājusi :)

      Dzēst
  2. Man ir tāds jautājums, kur Tu pirki Gosh mini lūpu spīdumu? Kādā no iepriekšējiem rakstiem Tev viņš bija somas satura, ļoti ieinteresēja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Viņus uzdāvināja draudzene, viņa pirka iekš stockmann. :)

      Dzēst
  3. ar salmeni galīgi man neiet, taču par amande un vispār gandrīz visu ķermenim domāto esmu sajūsmā. tas ķiršu aromāts varētu būt tiešām labs, ja tas līdzīgs, kāds ir tās pašas līnijas krēmam, ļoti patīkams, bet neuzbāzīgs

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma