Meklē blogā

The Glamour Spring Edit - beautybox`s

Caviņš meitenes!

Ir tādas skaistum-kastītes, kuras ar kāru aci uzlūkoju, bet kuras dabūt ir visnotaļ grūti, jo tās piegādā tikai vietējam tirgum, bet  ja ļoti gribās, pacenšas, tad visu var nokārtot, šoreiz gribēju iepazīstināt ar  Pavasara kastīti, kas tik ļoti piesaistīja ar savu saturu, ka atļāvos "patrobelēt" savus Angļu draugus, lai tie pārsūta man šo brīnumu - gribās teikt, ir tā vērts, jo saturs tiešām ir fantastisks, man kā dekoratīvās kosmētikas mīlei.
Patīk, ka ir jau zināms saturs, kas ir kastītē, tāpēc nav jālauza galva, vai es gribēšu to vai negribēšu, kā arī foršie kuponi, kas nāca bonusā, ļoti iepriecināja.
Glamour magazine spring edit kastīte tiešām ir labi pārdomāta, satur divu  pilna izmēra produktus, kā arī man interesējošas miniatūras, bez lieko paraudziņu kaudzes, ar kurām tik ļoti mīl aizbāzt tukšumu Lv kastīšu veidotāji.
Es esmu gatava maksāt vairāk, ja man sniedz pilnvērtīgus, jaunus un interesantus produktus, es domāju, ka arī citas dāmas darītu tāpat ;) Ceru, ka mani sadzirdēs, izveidojot kādu tematisko "dārgāku" skaistum- kastīti arī  iekš Lv!

Galvenā radošā direktore no Glamour žurnāla ir pielikusi savu roku, veidojot šo kastīti un, manuprāt, tas ir ļoti labi izdevies, viss, kas nepieciešams lai atmostos pavasarim ;)



Sejas ādu palīdzēs sakopt arī Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser 30ml kas ir ideāls priekš manas taukainās ādas, tik maigā, saudzējošā formā attīra ādu no atmirušajām šūnām, veicot maigu ķīmisku pīlingu pateicoties skābītēm. Šis ir viens no retajiem produktiem, kurus gaidu ārzemju kastītēs, jo viņš ir pieradījis sevi darbībā.
Sagatavoto, attīrīto ādu palīdzes mitrināt  MALIN+GOETZ Vitamin E Moisturizer 40ml ko man būs interesanti izmēģināt, jo viņš sola būt par top sejas mitrinātāju šājā ziemas- pavasara pārejā, nu ko, redzēsim, kā nu būs! ;)
Sagatavotai sejai uzklāt vai neuzklāt ir katra izvēle, BareMinerals bareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF20 paraudziņš dos iespēju izmēģināt maigo segumu, ļoti līdzīga tekstūra kā Gosh tonālā krēma - fluīda pilieniem, eļļaina, vairāk piemērota sausai un normālai ādai.
Sākot ar foršajām MUA acu ēnām, no Delux kolekcijas, palete Utopia ( siltie brūnie, bronzas toņi,) šīs ēnas izceļas ar labu pigmentu un nebijušu zīdainumu,  uzposties pavasarim palīdzēs arī Illamasqua Precision Ink in Abyss (pilns izmērs) kas atsver sevī visu kastītes cenu, jo pats produkts vien maksā 25euro (20mārciņas) superīgs lainerītis ogļu melnā krāsā, labi turas un laba otiņa.  
Moroccanoil Treatment Light palīdzes piedot un atgūt matu spīdumu un veselīgu izskatu, kā sola,  nepadarot tos smagus un eļļainus, kas bieži vien  ir viena no top matu eļļu problēmām.
Akcentējot savu sievišķību  ar piesātinātajām, rožaini -dūmakainām smaržām no Marks & Spenser Rosie for Autograph Nuit Parfum 15ml iespēja izbaudīt dziļās pavasara naktis, vai vismaz vakarus ;)


Kopumā : Ļoti patika visi produkti, gribētos kādu reizi vel apgrūtināt Anglijas draugus ar kastītes transportēšanu uz Latviju, uzskatu, ka ir tā vērts. Samaksāju 19 mārciņas + sūtīšna
http://www.latestinbeauty.com/

Ar sveicieniem 
Ilzux

Piedalies manā  sievišķās lutināšanas giveaway http://sieviskiba.blogspot.com/2016/03/sieviskas-lutinasanas-giveaway.html

8 komentāri

  1. Šāds saturs noteikti ir apgrūtināšanas vērts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ir gan, pačukstēšu, ka pasūtiju vel vienu mega kārumu no uk... gaidu Aprīli un to, kas nu būs iekšā tajā mega kastītē pa 35 mārciņām :D

      Dzēst
  2. :) Kādas ir sūtīšanas izmaksas no Anglijas?
    Var jau droši patraucēt arī ASV paziņas, tikai pēc viena neveiksmīga sūtījuma, kurš pazuda, man tagad nedaudz bail kaut ko pa pastu sūtīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to gan nepajautāju:( viņi uzsauca sūtīšanu ;) bet gan jau ka 5cas mārciņas, nu tā aptuveni ;)
      UU, paldies, par iespēju ;)
      Par paciņām, ja apdrošina, tad jau stress mazāks, bieži vien viņas pēc mēnešiem ceļošanas atgriežās pie izsūtītāja, arī tā man ir gadījies ;)

      Dzēst
  3. ļoti foršs saturs un tās naudas vērts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī tā liekās, jaunā Mua acu ēnu palete arī forša, pat neskatoties uz to, ka tik spīdīga ;) Liekās viņi ir uzlabojuši formulu

      Dzēst
  4. Par šo vismaz ir vērts maksāt, Latvijas kastītes liek vilties un mani vairs neuzrunā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tam gan jāpiekrīt! Tāpēc ceru, ka situācija mainīsies..
      Kaut gan, LV tas bizness max interesants.. iesmēju un reizē nošausminājos, kad Bell cosmetic FB reklamēja jauno lūpeni - piedāvājot to cilvēkiem nopirkt 1.50 testēšanā & par to vel atsauksmi uzrakstit , it-kā noteikums tāds... nu tā nav dārga kosmētika, pašmizmaksa vispar gan jau zem tā 1 euro, bet tādu lohatronu, ka patērētājiem par viņu Reklāmu ( jo visi tak atsauksmes rakstīs lapā) vel jāmaksā.. vispār nekaunība manuprāt .. ( nēe man nav žēl 1.50:D )

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma