Meklē blogā

Madaras produktu TOP`s - ko ir vērts iegādāties?

Tuvojās labo cenu diennakts Madaras interneta veikalā un Douglas veikalos, kas ir labs iemesls, lai es sakopotu domas, viedokļus un sajūtas izveidojot savu top`u ar produktiem, kurus es esmu pirkusi atkārtoti un labprāt iegādātos pēc vajadzības, vai arī, kuri manuprāt ir gana vērtīgi produkti no jaunumiem, kurus es uzskatu, ka būtu jāizmēģina un  jāizmanto šāda iespēja.

Madara raksta, savā mājas lapā:"8. novembrī iepērcies ar 40% atlaidi, kā arī saņem dāvanu – SOS mitrinošu masku 60ml (dāvanas vērtība - 33 EUR). Visus pirkumus piegādāsim bez maksas.Piedāvājums spēkā: 8. novembrī 00:00 - 23:59 GMT+2 tikai pasūtījumiem ar piegādi Latvijā.

Akcija notiek arī MADARA veikalos (t/c Spice, Galerija Centrs, t/p Alfa, kā arī MADARA Ražotnes veikalā Zeltiņu ielā 131, Mārupē), Douglas un Stockmann.
"

Par pašu Madaru runājot, prieks, ka Latvijas uzņēmums tik veiksmīgi un produktīvi ir sastopams ne tikai Latvijas tirgū, bet arī sūta savu preci ārpus LV robežām, kas mani priecē, vienmēr cenšos atbalstīt vietējos ražotājus.

Mans produktu tops:

Produkts, ko pirkšu un pērku atkārtoti jau ento reizi Madara Protecting Hand Cream ideāls produkts, perfekti aizsargā roku ādu un patiešām to baro dziļākajos līmeņos, ne tikai virspusēji radot barjeru, bet jūtu, ka arī pēc roku mazgāšanas ir kopjošā sajūta, tā tad  produkts ir ļoti labs. Jāpiemin, ka viņš smaržo pēc marcipāna- ja kādam tas ir traucēklis...

Sejas krēms pie kura es atgriežos - Madara Regenerating Night Cream, krēms kurš darbojās izcili, dēļ savām kopjošajām,  atjaunojošajām īpašībām, lieliski piemērots gan man, gan manai mātei raisīja īpašas simpātijas jo abām mums bija vienāds novērojums par šī krēma efektivitāti. Pirms naktsmiera un no rita pieceļoties, pēc šī krēma lietošanas - āda izskatās ļoti labi, atpūtusies,  visi iekaisumi un pumpiņas ir mazinājušās. Jāpiemin, ka arī šim krēmam ir specifisks aromāts- pēc zālītēm un augiem, kurš man ļoti tīkams.

Ziepītes ar kurām mazgāt ne tikai seju , bet arī  kosmētiskās  otas - iespējams, ka kādam tas liksies izšķērdīgi, bet  viņas tiešām ļoti viegli un labi atmazgā acu otas, man patīk, ka pēc tam nejūtu nekādu kairinājumu tās lietojot. Tieši Detox Blackberry White Clay versija ir mana mīļākā,  baltais māls kopj manu ādu un ļauj tai attīrīties ļoti maigā veidā. Tomēr lietoju šīs ziepītes cikliski, kad ir nepieciešama attīrīšana, kā arī,  šādos auksts/silts periodos, kad gaiss iekštelpās ir ļoti sausinošs.

Esmu safanojusies par Ziepēm ar plūmju aromātu un viņu dabisko Baby & kids Cocoa & plum creamy oil , diemžēl ziepes jau ir beigušās,  tā  mīlu to silto aromātu un maigo kopjošo sajūtu pēc dušas priekiem, bet ar šo eļļiņu  smērēju ceļus, elkoņus un sausākas ķermeņa zonas. Smaržo pēc pūderainām plūmēm, ok, mazliet pēc bēbīšu pūdera - bet man patīk šis aromāts un kopjošā sajūta.

Madara Peel maska - labs un  samērā "viegls" produkts, ar kura palīdzību uzfrišināt ādu, kad tā izskatās sagurusi un nedzīva. Ar pīlinga palīdzību sniedzot "otro elpu" un paaugstinot efektivitāti krēmiem, serumiem.  Man patīk ka viņa nav pārmērīgi intensīva, tāpēc var droši lietot arī  jutīgas ādas īpašnieki.

Favorīts  no jaunumiem Madaras Plum Plum lūpu balzāms! Jā- uzķērāt, esmu plūmju eļļas fanāts un šī aromata fanāts, bet pats produkts ar savām kopjošajām īpašībām ir ļoti labs, tāpēc iesaku izmēģināt.

Otrs jaunums ir Madara Smart Antioxidants sērijas dienas krēms - kaut arī šis radīts priekš sausas ādas, tas šajā gada laikā, kad ir svārstības starp siltu un aukstu, kā arī, centrālā apkure, kas tik ļoti sausina ādu man darbojās ļoti labi. Īpaši novērtēju arī vieglo anti age efektu - āda kļūst elastīgāka un svaigāka.

Protams, ir vērts pieminēt arī DD krēmu, kas ilgus gadus ir bijis mans favorīts, kā arī augu un ziedu dezodorantu, kurš ir ļoti labs, tikai no ikgadējās lietošanas man piemetās alerģija, tāpēc vairs to neiegādājos.
Kas mani uzrunātu ir jauna Sos mitrinošā maska, kā arī,  par labiem esam atzīstu viņu šampūnus un balzāmus.

Ko īpaši gribētu izmēģināt?  Kādu no sejas eļļām! Joprojām neesmu tās nopirkusi.

Lai forša un pārdomāta iepirkšanās.
Ilze

3 komentāri

  1. Piekrītu par ziepēm, man arī ir šādas - nekož acis un labi attīra seju :)

    AtbildētDzēst
  2. Mani favorīti ir Peel maska un acu krēms. No sejas krēmiem un tamlīdzīgiem produktiem gan izvairos, tāpat kā no teju visas dabīgās produkcijas, jo man no tās mēdz samesties pumpas. Madaras sejas eļļa sākumā ļoti patika, jo ādu tiešām padara mirdzošu un skaistu, tikai pēc tam varu cīnīties ar zemādas pumpām... Vispār žēl, ka tā :(

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  3. Bija interesanti palasīt. Vismaz zināšu, ko mēģināt.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma