Meklē blogā

Wet n Wild produkti - contouring & eyeshadow

Čaviņ, meitnes!

Jau kādu laiku gribēju izmēģināt Wet n Wild produktus, bet kā jau vairākums no jums zin, tie nav nopērkami Lv, kā ar,  nav atrodami populārākos interneta veikalos LV un ierastajos ārzemēs ( runāju par lookfantastic.com utt.) kuros ierasti iepērkos. Ņēmu palīgos Googles meklētāju lai atrastu mājas lapu, kura sūta uz LV jo vēlme pamēģināt bija gana liela.

Meklējumos uzdūros http://beautyjoint.com/wet-n-wild/  un izlēmu pasūtīt, protams, šī ir ASV lapa, tas nozīmē, ja  pasūtīšu virs 20 euro būs jāmaksā nodoklis, to ņēmu vērā, jo kā jau minēju, ļoti gribēju izmēģināt. Pasūtīju ēnu paleti brūnajos toņos, jo tieši par šādu  komplektiņu ir dzirdētas labas atsauksmes, kā arī  konturēšanas paleti.
Pati sūtīšana maksāja ap 6$ neteiktu, ka tas būtu izcili lēti, bet tā kā, pašas ēnas bija nocenotas, bija diezgan ok, īpaši, ja tik ļoti gribēju eksperimentēt ar  izslavētajiem produktiem. Jāpiemin, ka pasūtīju šos produktus jau vasarā, atnāca tie astoņu dienu laikā, samērā ātri un labi nopakoti, bez bojājumiem. Man nezināmu iemeslu dēļ "bremzēju" ar atsauksmi, kaut gan man ir ko teikt šo produktu sakarā.

Konturēšanas palete/ Contouring palette contour Dulce de Leche 749A/ : Kopumā iepakojums no normālas plastmasas, nav pārāk dārgs iepakojums, vairāk uz Essences produktu pusi, ne Catrice ( salīdzinu šādi, jo tā ir taustāmāk un saprotamāk).
Kopumā kvalitāte laba,  līdzīga Catrice produktiem, tikai mazliet pūrderaināka un vieglāka lietošanai, jo pigments ir gana spēcīgs, bet konturējot tas izdalās vienmērīgi, neveidojot švīkas, pleķus.
Tad kad pierod pie tā, ka viņas ir pūderainas un bieži paņēmās vairāk, kā vajadzētu - palete ir ļoti ērta savā lietošanā, ja viņa būtu LV tad noteikti ieteiktu visām nopirkt un izmēģināt. Jāpiemin, ka konturēšanas plaete iekļuva manos novembra mīļākajos dekoratīvās kosmētikas produktus.

Acu ēnu palete/ The Naked Truth 395A/ : Ļoti skaists pigments, arī pūderainas, bet tomēr parāda sevi klājot uz plakstiņa, nav sajūtas ka veidojās pleķi vai netīrumu kļocka no dažādiem uzslāņotajiem toņiem.  Katrs tonis ir redzams, bet ja mēs runājam par pludināšanu, pludinās līdzīgi kā Gosh paletes - ja pārāk centīgi pludināsi beigu beigās paliksi bez toņa uz plakstiņa! ;)
Manā "Makeup bez spoguļa - izaicinājumā" iekš mana youtube kanāla varējāt redzēt, ka ar šīm ēnām ir iespējams izveidot makeupu pat ja tev nav spoguļa - tiešām labi pludinās un lietojās.

Secinājumi: Ja esat kādā  izbraukumā, vai valstī kur ir pieejami Wet n Wild produkti - ieteiktu uzmest aci, izmēģināt un kaut ko iegādāties, viennozīmīgi, tie izgrieztu pogas Essences & Catrice produktiem, ja tie  pārdotos pie mums Latvijā,  tāpēc, domāju, ka ir vērts izmēģināt.
Visus produktus lietoju ar acu ēnu bāzi, tāpēc tie turējās ļoti labi.

Vai ir vērts sūtīt? Nezinu, tas jāizlemj katrai no jums - ja patīk testēt un mēģināt ko jaunu, tad jā.. Ja gribās ietaupīt kādu $ tad noteikti šis nebūs tas variants.

Ar sveicieniem
Ilze

2 komentāri

  1. Es kaut kad šo to pamēģināju no šī zīmola, kaut kā beigās nekas īsti neiepatikās. Man liekas, ka šis ir no tiem zīmoliem, kur ļoti jāmeklē (vai jāpaveicas), lai uztrāpītu uz tiešām labiem produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tā tiešām ir.. cik esmu klausījusies atsauksmes, ļoti jāčeko, kas ir labs, bet kas netik-labs. Principā tā jau visiem "lētajiem" zīmoliem.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma