Meklē blogā

L`Oreal Elvital Extraordinary CLAY

Čaviņ, meitenes!

Tieši šī  L`Oreal Elvital Extraordinary CLAY  sērija iznāca diezgan pasen, tā sola ideālus produktus - piemēroti taukainiem matiem, perfekti tādiem kā mani, kuri pie saknēm ir taukaini, bet matu gali ir sausāki, principā tipiski krāsotie mati un krāsotu- dabīgo matu kombinācija. Cik saprotu ir pieejama produktu līnija, kas domāta matiem, kuri ir ar tendenci blaugznoties, bet man izmēģināšanai nokļuva tieši normāliem- taukainiem matiem paredzētā līnija.


Attīroši māli, absorbējoši māli un līdzsvarojoši māli tika apvienoti, veidojot attīrošu līdzekli normāliem matiem ar tendenci kļūt taukainiem. ELVITAL Extraordinary Clay produkti dziļi attīra matus un sniedz tiem svaigumu un vieglumu trīs dienu garumā
Sastāvā ir trīs māli:
Kaolīns
Šie baltie, līdzsvarojošie māli ir ļoti viegli un gludi. Tiem piemīt izcilas sebumu absorbējošas īpašības.
Montmorilonīts
Šiem absorbējošajiem māliem ir gluda konsistence, kas ļauj lieliski uzsūkt ūdeni.
Argilāns
Šos attīrošos mālus veido maigas, mikroskopiskas lodītes, kurām piemīt attīrošas un ūdeni absorbējošas īpašības.
Produktu sērijas aromāts - ļoti viegls, neuzbāzīgs, patīkams, nepaliek pēc izmazgāšanas, drīzāk viegla atblāzma, bet ļoti patīkama, uzskatu, ka varētu patikt vairākumam cilvēku, jo nejūtu tādu izteiktu smaržu, drīzāk svaigu sajūtu.

Konsistences, uzklāšanas īpatnības: Matu šampūns klasiskas konsistences, balzāms arī paredzami vidēji biezs, abi šie produkti nav nepieciešami daudz, lai gūtu piemērotu efektu, tāpēc  samērā ekonomiski, labi putojās ne tikai uz maniem matiem, bet visai ģimenei - sanāca tāds ģimenes tests :)
Matu maska biezas konsistences, var just, ka tajā pievienoti māli, kas gan netraucē viņus izskalot, kas protams ir pluss. Interesantais ir uzklāšana, ieklājot sausos matos pirms matu mazgāšanas un mazliet pasildot galvu ar dvieli - attīra galvas ādu un normalizēja matu taukošanos.
Sausais šampūns izsmidzinās vienmērīgi, neatstājot baltus nospiedumus tumšajos matos.

Pats interesantākais produkts no visas sērijas  ir L`Oreal Elvital Extraordinary CLAY mālu maska, kura satur 30% tīrus mālus, šo masku ieklājam pirms matu mazgāšanas pie saknēm un pagaidām, kamēr tā veic savu darbiņu. Pamācība vēsta, ka šis produkts jānotur 5min, bet es noturēju ilgāk,  no 5-15 min un nejutu nekādu kairinājumu. Sajūtas bija patīkamas, mazliet sildošas, viegli kņudinošas, bet man patika, varēja just, ka darbojās.

Rezultats: Obligāti kārtīgi jāizskalo no matiem! Pirmajā reizē kaut kā neizskaloju tik labi, cik vajadzētu un mati likās pārmērīgi smagi un mazliet savādi. Otrajā un trešajā reizē jau biju iemanījusies un varu teikt, ka jā,  galvas āda ir daudz attīrītāka, svaigāka, bet īsti neizjutu izteiktu efektu, ka mati mati varētu "noturēties" bez mazgāšanas trīs dienas. Tomēr divas dienas ir maksimums, tad trešajā jau ir jālieto sausais šampūns, lai atjaunotu skaistāku, svaigāku matu skatu.

 L`Oreal Elvital Extraordinary CLAY Sausais šampūns ir produkts, kuru biju iegādājusies  uzreiz kā viņš parādījās Drogu plauktos, jo mani vienmēr uzrunā jauni, interesanti sausie šampūni.  Gaidīju ko tiešām foršu, jaunu, svaigu un piemērotu, bet šoreiz nesadraudzējos ar šo produktu. Iespējams, man vienkārši viņš neder - nē, viņš padarīja matus tīrākus, bet ne tik ļoti tīrus, kā man to gribētos, diemžēl iztrūka apjoms - kas man kā smalku matu īpašniecei ir viens no faktoriem, kas apliecina, ka mani mati ir tīri un svaigi.
Domāju, ka uz biezākiem matiem šis produkts sevi parādītu daudz, daudz labāk ( varbūt kāda biezāku matu īpašniece ir lietojusi- kāda pieredze?).

Lietošanas process, ka jau visiem sausajiem šampūniem, kārtīgi sakratām pirms lietošanas, izpūšam 30cm attālumā pie saknēm, pēc divām minūtēm izķemmējam matus.

Matu šampūns un balzāms L`Oreal Elvital Extraordinary CLAY Caring Shampoo & Conditioner - šie ir vieni ļoti forši produkti, kuri patika gan man gan manai ģimenei, ļoti labi attīrīja matus, tie palika viegli, vijīgi, viegli ķemmējami - tiešam ļoti foršs komplekts, kas darbojās gan uz maniem krāsoti- dabīgajiem matiem, gan uz dabīgiem matiem.  Produkti putojās ļoti labi, kaut arī ne balzāmam, ne šampūnam nav pievienoti silikoni.
Novēroju, ka šie produkti piedeva matiem vieglu apjomu, kas ir tas, kas man ir īpaši vajadzīgs. Svaigums pie matu saknēm noaurējas divas dienas ar "astīti" trešajā "prasījās" lietot sauso šampūnu.

Ja man būtu jāizvēlas viens produkts no visas sērijas, es izvēlētos matu šampūnu jo tas lieliski attīrīja gan galvas ādu, gan matus - padarot tos vieglus, mīkstus un ļoti patīkamus  pieskārienam.

Lai forša diena!
Ilze





4 komentāri

  1. Man laikam pilnai sajūtu gammai par šo produktu vēl jānopērk un sausais šampūns un / vai pirmsmazgāšanas maska. Izmēģinātais un šobrīd aktīvā lietošanā esošais šampūns un kondicionieris neko nav mainījis - kā mazgāju matus katru dienu, tā turpinu to darīt. Otrā rīta sajūta vēl ir paciešama, bet otrās dienas pusdienlaiks jau uzdzen kliedzošu vēlmi izmazgāt matus. Pagaidām varu teikt, ka esmu vīlusies. Bet tavs viedoklis iedrošina izmēģināt vēl kādu no atlikušajiem produktiem.
    P.S. Lūdzu, lūdzu, lūdzu turpini lietot savu īpašo sasveicināšanās vārdu Čaviņš! Tā bija (IR) tava īpašā vizītkarte, kas izcēlās uz kopējā netā ievietoto tekstu fona un man ļoti pietrūkst!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Traki ka neder :( man tiesi balzams un sampuns loti patika :(

      Dzēst
  2. Sausais šampūns man ļoti nepatika- man šķita, ka mati saķep un izskatās vēl sliktāk.
    Šampūns/ balzāms/ maska - fine, bet nebija tā efekta ko gaidīju pēc reklāmām.. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, sausais šampūns nav šī komplekta zvaigzne :(
      Domāju, ka maska ilgtermiņā var nolīdzsvarot ādas taukainību

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma