Meklē blogā

Bellapierre dabiskā kosmētika atsauksme/video

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar atsauksmi par dabisko Bellapierre minerālu kosmētiku, kuru var iegādāties Biotēkas veikalos. Mazliet vairāk vēlējos atrādīt tieši minerālu pigmentus, kuri iepakoti gan atsevišķos trauciņos, gan šādā unikāli pārveidojamā "paletē" stabiņā, kur vari kombinēt sev vajadzīgos toņus, paņemot līdzi piemērota izmēra stabiņu. 
Šoreiz runāju par  Bellapierre 9 Stack Shimmer Kit #Bella mirdzošo komplektu, kura sastāvā ir skaisti zemes toņi, kā arī bronzas un burgundijas tonis, kas ideāli piemērots tieši svētku makeup vai klājot vienu ēnu pāri visam kustīgajam plakstiņam, piedodot tēlam mazliet mirdzuma.
Vairāk par šiem produktiem runāju savā video, kur arī atrādu visus man esošos produktus, kā ari runāju par Eko kosmētiku kopumā, kuru esmu iemīlējusi un kuru turpinu lietot.

Vēlējos atrādīt pašus tonīšus, lai labāk nojaustu kā tie izskatās uz tīras ādas, uz kuras nav uzklāta bāze, jāatceras, ka bāze padara šos toņus intensīvākus, bet klājumu ērtāku. Vairāk par uzklāšanas trikiem un iespējām skaties manā video.
Video apskatīju Bellapierre 9 Stack Shimmer Kit Bella komplektu, mono acu ēnas,  Bellapierre mineral Bronzer #peony, Mineral blush #Desert Rose, Gel eye liner #01 chocolate

Bellapierre 9 Stack Shimmer Kit toņi ir tik fantastiski, ka varētu teikt, ka viņi ir mana komforta zona - ar melno un gaišo veidoju pamatu, konturēju aci- radot pusēnu un akcentējot acs locījuma vietu, bet uzslāņojot sārto toni uz melnā iegūstu harmonisku izteiksmīgu skatienu. Visu papildinu ar dzidro, mirdzošo bronzas toni pārklājot ar to kustīgo plakstiņu. Pērļaini baltais palīdz izgaismot iekšējo kaktiņu un zem uzacu loka.

Vēso un silto toņu apvienojums, gan ikdienas makeup look, gan ballītēm, lieliski klājās un kombinējās savā starpā. Īpaši skaists ir šampanieša tonis kombinējot ar jebkuru no redzamajiem, klasiski, bet dzidri un mirdzoši!
Tieši skatoties uz šo krāšņo, mirdzošo kosmētiku varu teikt, ka var izveidot brīnišķīgu grimu lietojot dabiskos pigmentus, kuri ne tikai nekaitē ādai, bet arī uzlabo tās veselību.

Ēnas meklē Biotēkas veikalos, kā arī vairāk informācijas par zīmolu https://www.bioteka.lv

Lai skaista šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma