Meklē blogā

Gosh Gosh Contour'n Strobe Kit atsauksme

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar jaunumu, kurš ir tik labs, ka noteikti ieteiktu to ielikt savā  dāvanu listē, ja ne priekš sevis, tad priekš kādas kura mīl dekoratīvo kosmētiku. Šis jaunums ir noderīgs ne tikai  tiem kosmētikas gurmāniem, kuri ir izmēģinājuši visu iespējamo un tagad ir jaunumu meklējumos, bet arī tiem, kuri vēlas kvalitatīvu ikdienas produktu.


Īpaši pozitīvi pārsteidza šī  Gosh Gosh Contour'n Strobe Kit  palete, kurā ļoti kompakti satilpst pilnīgi viss, kas ir nepieciešams, lai izveidotu ikdienas grimu. Apaļajā paletē atrodams - viens izgaismotājs, vaigu sārtums, bronzeris un konturēšanas tonis. Šī palete ļoti iepriecināja tāpēc, ka viņa ir pieejama pietiekami gaišā tonī, lai to lietotu arī tagad, kad trūkst saulītes- āda ir kļuvusi ļoti gaiša.
Domāju, ka gaisās ādas īpašniecēm šis būs top ķēriens, jo konturēšanas tonis ir ļoti neitrāls, pietiekami gaišs, bet arī pietiekami neitrāls, lai ši kontūra neizskatās kā netīra seja ( kad tonis ir pārāk vēss, bet āda nav tik vēsā toni, kontūra mēdz izskatīties pēc "netīruma" vai vismaz veca ziluma).
Otrs un pats lielākais pluss šai paletei-  kopumā ir  ļoti smalkais malums, paletes pūderu tekstūra ir ļoti zīdaina, maiga, labi pigmentēta, ļoti minimāli pūderaina. Perfekti iztušējās visi pūderi,  neiesēžās porās un veido ļoti skaisti konturējumu, bez izteiktām pārējam.

Iesākumā  izgaismotāja tonis mani nepārsteidza, jo tam nebija tā wow efekta ar kuru esmu apradusi lietojot metāliskākus izgaismotājus no citiem zīmoliem. Tomēr  uzklājot šo izgaismotāju, es papētīju savas bildes un arī uzfilmēto video - varu teikt, ka man ļoti patika, cik dabiski, bet izteiksmīgi izskatījās izgaismotās daļas.
Varu ieteikt šo paleti, kā vel vienu veiksmīgu ķērienu uz kuru ir vērts paskatīies arī tad, ja neesi ar kosmētiku uz Tu, jo viņa lieliski pludinās, izskatās tiešām labi  arī uz ļoti gaiša ādas toņa!
Vari apskatīt, kā tā izskatās arī šajā video, kur izmantoju arī Gosh Metālisko acu ēnu paleti!

Nopērkama pavisam ērti 1A.lv interneta veikalā un Gosh stendos, starp citu, Gosh Gosh Contour'n Strobe Kit nesatur parabēnus un smaržvielas, ko uzskatu par plusu, ja esi jutīgas ādas īpašniece.

Lai jauka šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma