Meklē blogā

Lakme Teknia Deep Care Drops

Sveicieni šodienā!

Matu kopšanas līdzekļi ir vieni no tiem kurus labprāt izmēģinu īpaši patīk dažādi šampūni, maskas un matu eļļas, kuras ir glābējs maniem sausajiem matu galiem, kuri ir krāsoti un izteikti sausi. Tomēr trakākais ir atrast līdzsvaru starp maniem krāsotajiem matu galiem un ataudzētajiem, dabiskajiem matiem, kuri nav tik sausi, bieži vien grūti atrast tādus līdzekļus, kuri nepadara matus pārmērīgi taukainus.
Pirms šis atsauksmes Lakme zīmolu iepazinos Baltic Beauty izstādē, kad iegādājos viņu šampūnu, matu apjomam un veidošanas gēlu- par kuriem vel sekos atsauksme, bet jau tagad varu pačukstēt, ka produkti pilda paredzēto uzdevumu. Pamazām  turpinu iepazīties ar šo zīmolu un Lakme TEKNIA produktu līniju.


TEKNIA Jaunākās tehnoloģijas matu mitrināšanā. Teknia ir matu kopšanas produktu sērija, kas pamatā orientēta uz matu mitrināšanu. Veselīgi mati tiek iegūti no trīs svarīgām sastāvdaļām: mazgāšanas, kondicionēšanas un mata iekšējās struktūras atjaunošanas. Teknia serijas produkti iedarbojas no iekšpuses, atjaunojot mitruma līdzsvaru, kāds tas ir dabīgos matos.
Sastāvā ar WAA™ dabīgas kviešu aminoskābes, kas rūpējas par matiem no iekšpuses. Komplekss ar augstu mitrināšanas spēku, aminoskābes iesūcas dziļi mata šķiedrā atjaunojot optimālo mitruma līmeni. Mati atgūst līdzsvaru un spīdumu, mīkstumu un veselīgu matu elastību. Visi produkti tiek izgatavoti no dabīgām izejvielām un nesatur ekoloģiski kaitīgas, sintētiskas vielas.
BEZ parabēniem, BEZ PEGs, BEZ minerālām eļļām.
Manās rokās ir nonācis matu serums no  Lakme Teknia Deep Care Drops kopšanas sērijas, kura ir paredzēta sausiem, īpaši bojātiem matiem, lai atjaunotu matu šķiedru no iekšpuses, padarītu matus gludus un vijīgus.
Galvenās sastāvdaļas, kas to padara iespējamu ir Abesīnija eļļa un keramīdu atjaunošanas sistēma, kas kā saistviela saista keratīna šķiedras no iekšpuses, atjaunojot pat īpaši bojātus matus un padarot tos daudz veselīgākus.
Šo serumu nav jāizskalo, bet jāieklāj ar dvieli izsusinātos matos, maniem matiem pilnībā pietiek ar vienu pumpīša spiedienu. Lakme Teknia Deep Care Drops klāju vairāk koncentrējoties uz matu galiem, tas klājās vienmērīgi un nerada lipīgu sajūtu. Teknia Deep Care Drops produkta konsistence ir starp matu eļļu un matu seruma, vai matu zīda konsistenci, ļoti viegla,bet tomēr jūtami eļļaina. Pats patīkamākais šajā produktā ir tas, ka mati nepaliek smagi, kā tas mēdz būt pēc daudzām eļļām, tie saglabā savu tīro, vieglo struktūru, tikai ir nogludināti, mazāk pūkaini un daudz vieglāk veidojami. Patīkams pārsteigums ir tas, ka vienlīdz labi tas darbojās gan uz maniem dabiskajiem, nekrāsotajiem matiem, gan uz krāsotajiem, nenoslogojot dabiskos matus un nepadarot tos smagus vai netīrus.
Produkts man iepatikās no pirmās lietošanas reizes, jo efekts uzskatāms, noteikti iesaku iegādāties un izmēģināt pašām. Produkta tilpums ir 100ml, kas manuprāt ir pietiekami liels, ņemot vērā ekonomisko lietošanu pietiks ilgam laikam.

Cena vidēji 11euro, pamanīju, ka šobrīd nopērkams ar atlaidi šeit  https://www.4hair.lv/

Lai skaista diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma